- 12 Temmuz 2018
- 99
- 80
- 38
- Konu Sahibi summerwine88
-
Beterin beteriAman o da bir şey mi... Bir dönem çok eskiden yani bir arkadaşım beni bir arkadaşı ile tanıştırdı. Bayıldım adama , sonra arkadaşım mesaj atmış nasıl geçti , beğendin mi diye... Ben kıza atacağım mesajı adama attım - Kızım adam yıkılıyor sanırım aşık oldum diyeBir aşk hikayesi de böylece bitmiş oldu. Bir daha telefonuna bile çıkmadım utancımdan.
Mesajı gönder düğmesine bastığım saniye fark ettim , hemen bataryayı çıkardım , telefonu fırlatıp attım ama çok geçti ve mesaj gittiBeterin beteri
Ne var bunda sonuçta görüştüğün biri eski sevgilin filan diil ki profiline bakarken yanlışlıkla oldu de ne kadar abartıyoruz bazı şeyleri.Daha yeni yeni flört ettiğim bir çocuk var. Whatsapp profilini incelerken yalnışlıkla görüntülü aradımŞimdi çok utanıyorum . Cool cool takiliyordum, bütün karizmam cizildi . Nasıl kivirsam bilemiyorum. Bir fikri olan var mı?
Buda birşeymi canım ben yanlışlıkla Whatsaap dan ticaret yaptığım adama öpücük gönderdim
Hiç sorma hala adamın yüzüne baktıkça utanıyorum kahkaha atasım geliyorBenim de sürekli telefonda görüştüğüm bankacıya telefonda ya tamam aşkım demişliğim var Kusura bakmayın ağız alışkanlığı dedim ama ne fayda karizma yerlerde
Ben de hic alakasiz kisilere dimi ama canim falan derken buluyorum kendimi. :)Benim de sürekli telefonda görüştüğüm bankacıya telefonda ya tamam aşkım demişliğim var Kusura bakmayın ağız alışkanlığı dedim ama ne fayda karizma yerlerde
Aynen.Niye bu kadar dert ettin ki.Ben olsam açık açık yanlışlıkla aradım kusura bakma derdim. Profil resmime mi bakıyordun derse de evet bakıyordum derdim. Ne var yav. Düz bir kadınım ben neysem oyum. Boşver sende karizmayı için dışın bir ol, yaptığının arkasında dur. Bence karizma budur
yanlışlıkla basmışım de..bişey yok bunda.Daha yeni yeni flört ettiğim bir çocuk var. Whatsapp profilini incelerken yalnışlıkla görüntülü aradımŞimdi çok utanıyorum . Cool cool takiliyordum, bütün karizmam cizildi . Nasıl kivirsam bilemiyorum. Bir fikri olan var mı?
Işık filan değil baya güneş gibi pırıl pırıl yanıyorsun S summerwine88 haha.O ışığı bu kadar erken almayaydı iyiydi
Ne kadar cool takılsak da hepimizin içinde kezbanlık var üzülme, aşkta böyle kazalar olur.Daha yeni yeni flört ettiğim bir çocuk var. Whatsapp profilini incelerken yalnışlıkla görüntülü aradımŞimdi çok utanıyorum . Cool cool takiliyordum, bütün karizmam cizildi . Nasıl kivirsam bilemiyorum. Bir fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?