Rezil oldum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben olsam herkesten çok gülerim, üzülecek ne var bunda? İnsan kendiyle dalga geçebilmeli ya yoksa ona kas buna kas öf yani

Çok konuşup boş konuşmayan tek insan eşiniz sanırım olur öyle kazalar çok takmayın bence.

Çok tatlı birisiniz içim ısındı konunuzu okurken. Lütfen kendinizi üzmeyin emin olun kimse kötü düşünmemiştir hem ortamın havası dağılmış hem biraz yüzler gülmüş ne güzel işte. Benim yakın çevremde ne arkadaşlarım var çok yüksek statülerde ve bazılarının eşi kendisiyle aynı işi yapıyor bazısının eşi çalışmıyor ya da dışarıdan salt diplomalara bakarsak arada uçurum olan meslekler gibi. Bu da hiç sorun olmuyor demem o ki eşiniz sizi bu şekilde tanıdı sevdi ve evlendi daha söz söylemek kimseye düşmez. Başta belki ailesi burun kıvırmış olabilir lakin emin olun çok eğitimli olsanız da başka bir şeye kulp bulurlardı. Erkek tarafı oğullarını şehzade gördüğü için hep biraz acayiptir takmayın. 10 yıl olmuş zaten artık onların da bunu hiç umursamadığına eminim bence siz içten içe kendinizi eşinizden alt konumda görüyorsunuz ve kendinize yükleniyorsunuz. Böyle düşünmeyin huzurlu bir şekilde bebişinizi büyütün mutlu mesut eşinizle geçinin. En entelektüel duran adamın da başka saçmalıkları çıkıyor eşinizi bu kadar kusursuzlaştırıp kendinizi yermeyin

Ya tamam en üniversite mezunu en çok okumuş en eğitimli sizsiniz ne kadar çok konuştunuz ya taktınız herlade
Hem çalışan hem çocuğuna bakan kadınlar goril yetiştiriyo sanki
Çok kötü bir bakış açısı. Çok fesat buldum sizi

Yaşadığınız olayda kendinizi kötü hissedeceğiniz bir şey yok bana kalırsa.
Yorumlardan kendinizi bu konuda fazla kastığınızı hissettim. Açıköğretimden okumuşsunuz, şuan çalışmıyor olabilirsiniz. Hayat üniversitesi, sermayem bana bakan iki çift göz gibi laflara inanın gerek yok. Günlük hayatınızda bu tarz bir dili kullanmamanızı öneririm.
Benim iyi sayılacak bir üniversiteden mezun ama sonrasında neredeyse hiç çalışmamış bir kuzenim var. Çalışma hayatından, mesleğinden herkesten çok haberi varmış gibi konuşur her seferinde, üzerinden yıllar geçmiş halbuki. O da kendi içindeki yetersizlikten geliyor muhtemelen ve hep bende biliyorum tavrında oluyor. Kimsenin aksi bir şey düşünmeyeceği ortamlarda aynı çünkü kendisi bu durumu aşamıyor. Sizin yorumları biraz onunkilere benzettim. Dümdüz kendinizi ifade etseniz yeterdi bu konuda.

Bu tarz dili alaycı bir dil olarak takindim. Gündelik yaşantımda da ciddiye almadigim insanlara karşı da takınirim bazen.
Yorumunuz için teşekkür ederim

Ya konu sahibi bu kadar dert edeceginize gidin örgün okuyun da kapansin mevzu
Esim de benden yuksek gorumcelerden 2 tanesi de benden yuksek hic triplere girip yanlarinda elim ayagim dolanmiyor yani begenmeyen yanima gelmesin. Okul hayatlarindaki başarilari her seyi mukemmel yaptiklari anlamina gelmiyor.
10 senelik evliymissiniz yoldaki gazete kenari okuyacaginiza universiteye başlasaniz 4 yillik biterdi simdiye kadar.

Son düzenleme:
Çok tatlısınız çok teşekkür ederim.

Bacım bitirdim de burda beğenmiyorlar örgün olmadığı için

Evlendiğinizde ilkokul mezunuymuşsunuz, ben de olsam ablamın ilkokul mezunu biriyle evlenmesini istemezdim. Büyük ihtimalle eş ailesi tarafından istenmeyen bir evlilikti, sonradan edinilen diplomalar da geçmişteki bakış açısını değiştirememiş. Yapabileceğiniz bir şey yok, bu saatten sonra kimse değişmez. Minimum düzeyde muhatap olun, sohbetlerine katılmayın.

Bacım bitirdim de burda beğenmiyorlar örgün olmadığı için
İyide 2 senelik okuduğunuz bölüm tırt bi bölüm yani, herhangi birinin hobi olarak okuyacağı bir şeyi İtü mezunu gibi anlattığınız için çakışıyosunuz. Yoksa açık okursun girersin kpssye atanırsın işimi gücümü elime aldım dersin kim ne diyebilir.
Eğitim eğitim diye kasmayın başka alandan yürüyün kendinizi gösterin çünkü aile ortamındada böyle üni mezunuyum diye kasıyosanız bir şey sanıyosanız bunu gülünç duruma düşersiniz.
50 yaşındaki annem bile hobisine okudu böyle okul (üni mezunu emekli bir kadın ama hobisine okudu yani sizinkide böyle)

Diğer okuduğum bölüm de 4 yıllık. Bunu size özelden yazmama rağmen buraya böyle bi yorum yapmanız iyi niyetli değil. Neyse siz bilirsiniz bişey demiyorum size artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…