Evet denk değildir... Ama benim için o kadar önemli birşey değil bu. Bunu belirttim.Direkt öyle demiyorsunuz ama öyle düşünüyorsunuz. Örgün okumadım, açıktan okudum diye üniversite, diploma sayılmıyor mu diyorsunuz mesela.
Evet Tarih bölümünü Ankara Üniversitesi’nde okuyanla açıktan okuyan denk değildir ve Ankara’daki diğerini gayet yerebilir çünkü gereksizdir, eğitim seviyesi de düşüktür. Zaten devlet de anladı yaptığı hatayı, kontenjanları azaltıp bölümleri kapatmaya başladılar.
Tıp fakültelerinde bile okudukları yere göre ayrılıyolar hepimiz doktoruz demiyolar. Yani bu yorumdan bile belli düşünce seviyesi. Ailede okuyanlarada böyle akıllar veriyosa kampüs önemli değil vs diye tabiki cahil damgası yerDirekt öyle demiyorsunuz ama öyle düşünüyorsunuz. Örgün okumadım, açıktan okudum diye üniversite, diploma sayılmıyor mu diyorsunuz mesela.
Evet Tarih bölümünü Ankara Üniversitesi’nde okuyanla açıktan okuyan denk değildir ve Ankara’daki diğerini gayet yerebilir çünkü gereksizdir, eğitim seviyesi de düşüktür. Zaten devlet de anladı yaptığı hatayı, kontenjanları azaltıp bölümleri kapatmaya başladılar.
Ailem göndermedi.
Iste anlamadigim da o aile cocugunu ortaokula bile gondermeyecek kadar sıkıntılı insanlarken siz nasil calistiniz veya gezip tozdunuz da bu adamla ayni ortamlara ne ara girip ciktiniz ortak yönler buldunuz flort evlendiniz her şey garip ama olmayacak sey de degil muhtemelen siz esinizi de abarttiniz.
Cok merak ettim yani ortaokuldan beri sosyal bir ortami olmamis yasitlariyla okulda orgun okumamis evden cikmasi problem olan biriyle nasil cok zeki cok okumus biri tanisiyor konusacak seyler ortak yönler bulup evleniyor.Merak ettiyseniz bir gün "Esimle Nasıl tanıştık" diye konu açabilirim sizin icin
Yazdım size özeldenCok merak ettim yani ortaokuldan beri sosyal bir ortami olmamis yasitlariyla okulda orgun okumamis evden cikmasi problem olan biriyle nasil cok zeki cok okumus biri tanisiyor konusacak seyler ortak yönler bulup evleniyor.hayatimda gormedim. Yaz dizilerindeki fark bile bu kadar abartili olmuyor.
Yazdım size özelden
Hiçbir belirti yok diye kendinizi kandırmaya devam edin öyleyse ne diyeyim? İktisat, işletme gibi bölümlerde açıköğretim mezunlarında İşletme Fakültesi yazıyor sanırım. Eğer Anadolu Üniversitesi’nde bu bölümleri örgün okuduysanız İİBF yazıyor. Mesele bu değil zaten, mesele bu diplomaların gerçek hayatta denk olmaması.Evet denk değildir... Ama benim için o kadar önemli birşey değil bu. Bunu belirttim.
Üstünde duracağım bir mesele değil insan ilişkilerinde. Bunu demek istedim sadece.
Evet diploma sayılmıyor mu diye hala soruyorum İlk aldığım 4 yıllık AÖF diplomasında açık öğretime dair hiç bi belirti yok direk normal diploma verildi
Hayır anlaşılıyor.Evet denk değildir... Ama benim için o kadar önemli birşey değil bu. Bunu belirttim.
Üstünde duracağım bir mesele değil insan ilişkilerinde. Bunu demek istedim sadece.
Evet diploma sayılmıyor mu diye hala soruyorum İlk aldığım 4 yıllık AÖF diplomasında açık öğretime dair hiç bi belirti yok direk normal diploma verildi
Eşiniz örgün üniversite mezunu muydu?Yazdım size özelden
Ben size coook eskiden yorum yazmişim simdi gordum yillar yilllaaar evvel. Esiniz zaten kendine yakin veya dengi biriyle evlilik yurutme bilincine sahip biri degilmiş.Yazdım size özelden
Ne yazmışsınız merak ettimBen size coook eskiden yorum yazmişim simdi gordum yillar yilllaaar evvel. Esiniz zaten kendine yakin veya dengi biriyle evlilik yurutme bilincine sahip biri degilmiş.
Insanin gittigi okul ve özel hayatindaki karakter yapisi ayri seylerdir ama siz cok zeki cok okur bilir diyince kafamda oyle biri canlanmamisti o yuzden garip bulmustum simdi oturdu.
Ne yazmışsınız merak ettim
Heee evet ilk başta bir afallamisti çocuk olunca. Ama sonra düzeldi. Orda da belirtmiştim zaten. Siz yaptınız mı çocuk.Esinizle ilgili konu acmissiniz baya baya eskiden esinizin cocukla ve sizinle ilgilenmek istemiyormus boyuna dizi film izledigini annesinun evine gidip odasinda takilmak istedigini filan. Ben de adami hakli bulmusum kendim de cocuk istemiyorum diye sanirim ama bi fark var almayacagi sorumlulugun altina da girmemeli bi insan. Yani 30 yasinda adam cocuk yapmasaymis annesinin evinde odasinda takilcak istoyorsa. Ne garipmis esiniz.
Heee evet ilk başta bir afallamisti çocuk olunca. Ama sonra düzeldi. Orda da belirtmiştim zaten. Siz yaptınız mı çocuk.
O konunun üstünden 10 sene geçti nerdeyse
Hala istemiyorsunuz yaniTabi ki hayir.ama afallayamaz siz 21 yasindayken adam 30. Hani desem ki o da gencti afalladi ama 30 yani neyse bin yilllik mevzu
Hala istemiyorsunuz yaniçok istikrarlisiniz maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?