Rezil oldum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet hatam bodoslama konuya girmek oldu. Ama ben şunu anlamıyorum. Açıktan okuyup diploma alınca diplomadan sayılmıyor mu.? Sanki onlar bakkaldan aldığımı düşünüyor.
Diplomadan sayılıyor ama kolay yoldan edinilmiş bir diploma olarak görülmesi normal

Yani çok kaliteli ve hayranlık uyandıran bir diploma olmadığı kesin

Rezil olmak diyemem bu duruma. Komik olmus sadece. Hic kafaya takilacak bir durum degil.
Konuyu okuyunca aklima forumda konu acarken kendini ogretmenim diye tanitip, bir tane noktalama isareti kullanamayanlar, baglacin ne oldugunu bilmeyenler geldi niyeyse.

Hepimizin başına geliyor. Aaa uyku sersemiyim anlamadım pat diye daldım diyip gülseydiniz daha iyi olur. Böyle saçmaladığımı fark edince hemen söyleyip gülerim ben. Böylelikle kimsenin de dalga geçmeye fırsatı kalmıyor. Tavsiye ederim. Dert etmeyin.

Konu sahibi tatlı biri bence o yüzden hiç üstüne gidesim gelmedi. Konuya gelecek olursam:

Bence siz eşinizi ve ailesini gözünüzde çok büyütmüşsünüz. Anladığım kadarıyla aşırı tutucu, sizi liseye bile yollamayan bir ailede büyümüşsünüz. Öyle bir ortamdan sonra bu kişiler size aziz sancar kıvamında gelmiş. Kripto parayı kıraathanede ilkokul terk emekli amcalar bile oynuyor. Yani coin meselesini bildiğinizi kanıtlamanıza bile gerek yok. Gözünüzde büyüttüğünüzden yanlarında komplekse giriyosunuz. Yoksa anlattığınız konu sadece cümleyi yanlış anlamaktan ibaret. Bir şeyi bilip, bilmemek, kültürlü olup olmamakla bir ilgisi yok. Eşiniz sizin ve ailesinin gözünde entelektüellik abidesi olabilir ama muhtemelen dümdüz bir adam.

Teşekkür ederim Ama gerçekten eşim okuduğu okuldan bölümden falan bağımsız çok bilgili. Aklınıza gelen her konu hakkında konuşup tartışabilirsiniz. Ben 10 yıldır onun hayatındayım ve her gününe şahidim neredeyse. Gerçekten sürekli bir şeyler öğrenen bir insan . Ayrıca da gerçekten Zeki. Tek seferlik bir muhabbette bile anlayabilirsiniz bunu

Bana hic komik gelmedi

Davut Güloğlu muhabbeti gibi muhabbetlerden mi?
Bana biraz siz gözünde büyütüyorsunuz gibi geldi mesela.
Eşiniz lisans mezunu mu?

Hanım efendi neden bu kadar yorum yapıyorsunuz gerçekten merak ettim
Merak ettim eşinizin mezuniyet durumunu? Bana siz gözünüzde büyütüyorsunuz gibi geliyor çünkü dediğiniz gibi çok bilgili kültürlü üniversite mezunu biri açık lisede okuyan kendinden 10 yaş küçük biriyle evlenmez. Eşinizi beğeniyorsunuz çok normal de meslek olarak üniversite mezunu mu merak ettim? Neden saklıyorsunuz? O da mı hayat okulundan mezun yoksa?

İçiniz rahat edecekse evet örgün eğitimden lisans mezunu

İçiniz rahat edecekse evet örgün eğitimden lisans mezunu
Gerçekten çok ilginç bu durumda.
Hem kendinden küçük hem de eğitim durumu ilkokul seviyesinde biriyle evlendi yani.
Kendini çok da geliştirmiş biri değildir sanırım.
Çevremde genelde herkes benzer eğitim durumunda insanlarla evlenir. Bir tane sadece eşi ortaokul mezunuyla evli biri var. O da 70li senelerin başında doğan iki kişi olduğu için yine bir nebze anlaşılır da sizin durum cidden çok ilginç.
Bence ama boşuna eziyorsunuz kendinizi. Adam 30 yaşında üniversite mezunuyken gidip kendinden 10 yaş küçük açık lise okuyan birimi sevip evlendiyse zaten gerçekten eğitim durumunu çok önemseyen biri değildir. Eş kriteri de eğitim yada bilgi durumu değildir. Muhtemelen kendine hayran olacak hep kendine hayran kalacak biri istedi. Boşuna kendinizi ezmeyin böyle.

Sizin bu kadar önemsiyor olmanız da bana ilginç geldi. Bu kadar önemsediginiz başka değerler de var mı mesela?

Sizin bu kadar önemsiyor olmanız da bana ilginç geldi. Bu kadar önemsediginiz değerler de var mı mesela?
Evet var. Eğitim durumunda denklik, siyasi görüşte paralel olma, hayata ortak pencereden bakabilme, ortak bakış açısı. Oturup sıkılmadan sohbet edebileceğim, bir konuda bana farklı pencerelerden akıl verebilecek biri olmasını tercih ederim:
Bugüne kadar kendimle denk olmadığım kimseyle ilişki kurmadım ben.

Maalesef size hiç katılmıyorum.Bir ilişki kurmak ya da bir arada yürümek için aynı eğitim seviyesinde olmamız gerekmiyor. İnsanlar sadece benzer bilgilerle değil, benzer duygularla da bağ kurabilir. Bilimsel olarak da biliyoruz ki bir ilişkide asıl bağı güçlendiren şey empati, duygusal uyum ve değer ortaklığıdır. Birbirini anlamak için aynı kitapları okumaya değil, benzer hisleri yaşamaya ihtiyaç vardır. Çünkü gerçek yakınlık, kalbin diliyle kurulur zihin sadece onu tamamlar.

Gül Gül. Boşver çok komik bişi yahu buna takılma bile. Saflık aptallık değil ki bu. Yanlış anlama. Heeeeee ay ben yanlış duymusum der geçerim hatta daha çok gulerim :))) rezillik bı konu yok

bilimsel olarak ben bilmiyorum. bir makale yollar mısınız tezinizi destekleyen?

Sizler benden daha eğitimlisiniz biliyor olmalısınız En azından Bağlanma Kuramı hakkında fikriniz vardır

bunun eğitim seviyesi ile bir alakası yok. iddia sahibi sizsiniz. bilimsel bir yanı olduğunu iddia ettiniz. müddei iddiasını ispatla mükelleftir..

Sizler benden daha eğitimlisiniz biliyor olmalısınız En azından Bağlanma Kuramı hakkında fikriniz vardır
Bu kuram daha çok yetişkin ve çocuk ilişkisi için kullanılır. Yetişkin insanlar kendine zıt insanlarada aşık olabilirler fakat bir ilişki kurabilmek için uyum gerekir. (Çatışma yada toksik ilişki istemeyenler için)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…