rezil oldum:(

İsteyen adamlar sabahlara kadar sosyal medyada ya da telefon başında mesajlaşmaya bayılıyorlar. Bu adam belli ki sizinle görüşmek istemiyor. Hiç bir cevap vermeden sessiz kal, unut gitsin böyle birinin varlığını.

Ok. Yaz yolla baskada bi sey yazma

Umudunu kes sen bu adamdan sana ilgisi yok mesajından da belli oldu zaten. Cevap dahi verme.

15 dk önce messengerdan bildirim geldi ..... Kişisi isteğinizi kabul etti diye. Face i yeni görüyor demekki ..vallahi hiç bir şey anlamadım;(

Bence kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz bir bakmayla ayaküstü iki konuşmayla hemen hoşlanıyor diye pay çıkarmak çok gereksiz olmuş sosyal herkesle hemen iletişim kuran biri de olabilir kaldı ki adamın numarasını nereden biliyorsunuz türlü bahanelerle adamı aramışsınız nezaket icabı dönmüştür size ama ne alaka beni arıyor ikide bir demiştir bence.

Çok üzerine gitmişsiniz arka arkaya. Bence bundan hoşlanmamış olabilir. Face ekleyip zaten merhaba demişsiniz bir de üzerine aşk olsun falan demek nedir yani? bence artıkk hiçbirşey yapmayın bir kadın hiç hoş olmuyor çünkü bu kadar ısrar. Ayrıca bekar olması hayatında biri olmadığı anlamına da gelmez. İtici oluyorsunuz bu şekilde.

En son ki mesaja kadar bişey yoktu da son mesajla evet rezil olmuşsun. Aşk olsun .. bey nedir yani o görene kadar yazmamaliydin. Şimdi hakkında ne yapiskan kız çıktı diye düşünebilir

Bir daha en ufak iletişim çabasına girme derim. Sokakta görsen görmemiş gibi yap. Daha parmağını kıpırdatmadan seni elde etmiş gibi olmuş, erkekler avlanmayı değil avlamayı uğraşmayı seviyorlar.

Mesaj mesaj istekleri kısmına düşmüştür görmemiştir muhtemelen

Faceden sil bence hemencik

Bence adamin hayatinda biri var :) masallahin var sen de pek acelecisin

Yapışık insanlardan her zaman uzak dururum. Adam size iyi davrandı diye sizden hoşlanmış olmuyor. Arkadaşça insanca yardım etmiştir.
Ben böyle gereksiz mesajları mantıksız buluyorum.

Konu aahibi bacım test ettim onayladım. Kesin bilgi yayalım uygulayalım.. KAÇAN KOVALANIR... Söyleyeceklerim bu kadar ve bir daha sakınn sakınn bi mesaj daha atmayın. Burnunuz düşsün eğilipte almayın... Bırakın düştüğü yerde kalsın :)) Dönerse samimiyetine göre cvp yazarsınız.. Dönmezse ay haspam nezaketen 2 mesaj attım diye kendine anlam mı yükledin zaten böyle gerikafalı insanla da hiç işim olmaz diye tatmin edin kendinizi :))

adamın sevgilisi var. o görmüştür gıkı çıkmıyodur
nerden mi biliyorum ,dün benzerini yaşadım kızın mesajlarını okuyunca :)

ya yapışkan bir insan değilim ama öyle bir izlenim bıraktım maalesef...dediğim gb mesaj attı ama cvp vermedim...ardından da2 saat sonra messengerdan bildirim geldi ona da hiç tıklayıp bakmadıım..artık dersimi aldım.. sesssiz kalıcam bu saatteen sonra..off ki ne off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…