rezil oldum:(

Bence tekrar cvp atma
Yada yok darılmadım sadece şaka yaptım rahatsız ettım kusura bakmayın mı desen

pekiii o ukela mesajın ardında iki saaat sonra messengerdaan isteğinizi kabul etti mesajı ne anlama geliyorki acep

Bence tekrar cvp atma
Yada yok darılmadım sadece şaka yaptım rahatsız ettım kusura bakmayın mı desen
hiç bir şey yazmamak bozulmuuş olduğum anlamına gelir mi???? bir şeyler yazmalı mıyım???bilemiyorum..

pekiii o ukela mesajın ardında iki saaat sonra messengerdaan isteğinizi kabul etti mesajı ne anlama geliyorki acep
Sen seni faceden arkadas olarak kabul ettıgıne emınmısın ? Genelde bıldıgım arkadas olmayan bırıne mesaj yazarsın oda kabul ederse herhalde oyle bi bildirim gelir ?

Bence mesaj filtreli mesajlar bölümünde beklemede ancak bakarsa gorebilir. 2.mesajıda keske atmasaydınız.Zaten faceten geleni görmediyse de ne diyor bu demiştir:)Yada yanlışlıkla gönderdiniz sanmıştır.Bence vazgeçin bu sevdadan olacak olsa mesajın devamı gelirdi.

Sen seni faceden arkadas olarak kabul ettıgıne emınmısın ? Genelde bıldıgım arkadas olmayan bırıne mesaj yazarsın oda kabul ederse herhalde oyle bi bildirim gelir ?
ewt ekledi arkadaşız...

selam valla sosyal medya mesaj işini sevvmioyrum unutuyorum cvp fln. kusura bakma demiş göndermiş ardından bir mesaaj dahaa darılacak bişe yok ok ....türkçe de bu kadar bozuk yanii

buna cvp yazmalı mı yazmamalı mı bunun üzerine messengerdan ... kişisi isteğinizi kabul etti diye bildirim geldi sonradan gördü demekki...

Siz yine yazacaksiniz bana kalırsa. Karşınızdaki kişi, mesajlaşmadan vb hoşlanmıyorum dediği halde, hala umutlusunuz. Sanki hayatınız boyunca tek şansınız bu kisiymis gibi ezik davraniyorsunuz. Bana çok itici geldiniz nedense. O kişiyi düşünemiyorum bile.

Yazma bence kesinlikle.Baska bişey yazarsada bakma.Ertesi gunu bak.

ayy resmen adamin arkasina dusmussun gibi olmus. bence ilk mesajdan sonra yazmamaliydiniz. ben bile normal arkadaslarimi arayinca ve mesaj cekince karsi taraf bana donene kadar geri donmuyorum.belki benimle konusmak istemiyor

Ben normalde hoslaninca kadınların da adım atabilmesi gerektiğini düşünüyorum ama evli olmaması, bekarım demesi hayatında hiç kimsenin olmadığı anlamına gelmiyor. Belki uzun süreli ya da çok yeni bir ilişkisi olabilir yani süresi de fark etmez. Ama 2 ihtimal böyle davranması için ya sevgilisi var ya da seni çok itici buldu ilk baştan.

Eğer ilk gorusmelerinizde çok itici bulmadiysa da şimdi bulduğu, bu amma salça oldu falan dediği kesin.

Bikac gün bekle, sil gitsin sonra. Ondan sana hayır yok. Daha fazla anlam arama yazdiginda, tek anlamı var zaten.

Bu erkekleri anlamak zor o zmn neden öyle sağdan soldan kendinden muhabbetler açıyorsun sende ona güvenip yazmışsın ama acele etmişsin ve ama demek ki görmemiş kasten cevap vermeme yok yani rezil olma durumu da yok sende adamı bir kaç gün sonra silersin mesaj atmazsın konuşmazsın olur biter nazar oda zaten

Rezil olabilirsin insanlık hali ama bu olayda rezillik bi durum göremiyorum. Adama karşı duyguların varmış, iletişime geçmişsin ne var? Biraz 2. Mesajda acele etmişsin o kadar. İlk mesajı faceden değilde mesaj olarak atsaydın daha iyi olabilirdi. Faceden silmek falan bu saatten sonra ergence olur. 'Bana cvp atmadın siliyorum hıh işte' gibi. Ekli kalsın yani.

Kaç ki kovalanasın cnm sallama engeli at bidaha da görüsme bile

işte ekleyince sırf eklemiş gb olmayıp hatrını sormak istedim.. onu bile elime yüzüme bulaştırdım... yani bilmiyorum evet kaçan kovalanır ama hep erkeklerden beklememek lazım ...ağırdaan almak iyidir ama bende bir ay ağırdar aldım duygularıma yenik düşüp ekledim mesaj atım görmedi diye düşündüm ikinciyi attım en azında görmedimi niyetini bileyim dedim anlattığım gibi oldu...benim asla huyum değildir öyle eklemek mesaj atmak ısrarcı olamk bunda abarttım işte o da niye hoşlandım diye yani her zaman herkesten hoşlanmıyoruz değil mi

Ucunda ölüm yok ya. Yazdın oldu bitti. Kaçan kovalanır stratejisi bnde hiç yaramadı mesela. Bu stratejiyle kaybettiğim oldu, sonra pişman oldum bazı şeyleri neden yapmadım diye. Eğer yazdığına dair içinde pişmanlık olmadıysa gerisi teferruat. Olgun biriyse bunu sorun etmez zaten. Son mesajına da ok diye nezaketen cvp atabilirsin. İnsan kolay kolay böyle duygular hissetmiyor, eğer hissediliyorsa da durumlara küçük dokunuşlar şart!

Belki face kullanmayı bilmiyordur. Farketmemiştir.olamaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…