Rezil oluşum

Simura

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2020
1
11
1
27
Dun universitede bir sunum yapmam gerekiyordu hazirliksiz oldugum icin cok heycanlandim sunumu arkadasimla acmaya calisirken hocanin yaninda sesli gaz cikardim bi de kotu de kokuyordu hic bi sey olmamis gibi aynen devam ettim zaten bu yuzden sunumu da cok kotu yaptim sinif cok sessoz degildi ama arkadaslarim duymus mudur duymussalar benim oldugumu anlamislar midir hoca ne dusundu acaba of rezil oldum ya bunu nasil atlatacagim

O ortamda olan sizsiniz biz nerden bilelim duyup duymadıklarını? İstemsizce güldüm. Kötü bi durum. Ama insanlık hali sonuçta.

Ben de eski işyerimde patronla karşılıklı çalışırken tekerlekli sandalye öyle bir ses yaptı ki aynı gaz çıkarma sesi Öyle zannetmesin diye ileri geri gittim yok aynı ses çıkmıyor Ben de hatıralara osuruklu wolfrog olarak kazındım belki de kim bilir

Küçükken rahmetli babam beni hep camiiye götürürdü bi kez orada bi kacagim olmuştu hüngür hüngür ağlamıştım günah işledim diye.. su yaştayım hatırladıkca utanır tebessüm ederim :)
Sende tebessümle anacaksın dostum umarım senden çıktığını anlamamışlardır

Benim böyle bi deri koltuk hikayem var, iş görüşmesinde.
Hatta yazmıştım önceden buraya:

Neden sesli çıkardın sesini kissaydin ya

Hocan kesin duymuş ve kokuyu almıştır. Benim de öğrencilerimden aldıgım oluyor öyle kokular. Kürsüme geldiği an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…