Rezil oluşum

Ayy şimdi bi anım geldi aklıma. 11 12 yaşlarında mahalle hocasına giderdik arkadaşımla. Bir gün gittik hocaya arkadaşım dersini veriyordu bende kendi dersime çalışıyordum.aman allahım benden birdenbire zortttt diye çıkmazmi.bozuntuya vermediler.ama kızin sesi okurken titremeye basladi.çok çok utandım.tabi abdest kaçtı benim.kalktım abdest aldım tekrar lavaboya gittim ağladım çocukluk iste.o kızı gördükçe hala aklıma gelir onun da geliyordur büyük ihtimal

Seni çok iyi anlıyorum. Şimdi ahh .. tüm kopaydi modundasindir

Tatsiz bir durum var ortada. Evet insanlik hali ama hic biriniz ayni durumj yasasaydaniz 'ahaha pardon ya insanim' sonucta demezdiniz. Kalkip birda 'ay guldum,kahkaha attim' tarzi yorumlar ciddi derecede empati yoksunlugunun emaresidir. O utanc yazidan anlasiliyor. Kalkip bu durumun üzerine makara yapmak da cok çirkin geldi ne yalan söyleyeyim.

Konu sahibi Arkadasim, sana canını sıkma diyecegim ama biliyorum ise yaramayacak. Zamanla neler unutulmuyor ki? Unutulacak bu da ve sen belki bunu birgun gulerek anlatacaksin.

Gözüm seyirdi
İnsani bir durum
Şimdi ne desem teselli olmayacak o yüzden salla gitsin
Ama heryerde değil

Amannn salla ,bende bikere otobüs garajda yolcu beklerken hiç ses yokken olmuştu.3-5kişi vardı ama napalım yani.istek dışı olduysa.şöyle düşün okul bitecek ve insnaları birdaha görmüceksin.

okul bitene kadar gerilirsin sonrasını boşver.herkesin böyle bir anısı vardır illaki.

İsteyerek bilerek yapmadınız ya boşverin, insanlık hali, herkesin başına gelebilir.

Ya bugun cok rezil oldum. Okulda iki ogretmen arkadasin yaninda yaptim sesli ki biri erkek off cok utanc verici bir sey ((

Bu kadar gülecek ne var anlamadım. Millet kırıĺmış gülmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…