- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.555
- 548
Asla aynı ses çıkmazBen de eski işyerimde patronla karşılıklı çalışırken tekerlekli sandalye öyle bir ses yaptı ki aynı gaz çıkarma sesiÖyle zannetmesin diye ileri geri gittim yok aynı ses çıkmıyor Ben de hatıralara osuruklu wolfrog olarak kazındım belki de kim bilir
NasıııılNeden sesli çıkardın sesini kissaydin ya
Ay deri koltuklarda da bu çok olur bende aynı hareketi tekrarlarım insanlar gaz sanmasın diyeBen de eski işyerimde patronla karşılıklı çalışırken tekerlekli sandalye öyle bir ses yaptı ki aynı gaz çıkarma sesiÖyle zannetmesin diye ileri geri gittim yok aynı ses çıkmıyor Ben de hatıralara osuruklu wolfrog olarak kazındım belki de kim bilir
Ne bilem sessiz yapsaydı ama aniden geldiyse bilemedim ben konuya pek inanmadim ondan sanırımAsla aynı ses çıkmaz
Bunun bide deri koltuk ile olanları var
Nasııııl
Ya benimki daha fena ben uzak diyecegime sonu ona benzeyen biswy demistimKalabalıkta senden geldiğini anlamaz ya boşver. Mezun olduktan sonra bir daha hiç görmeyeceksin nasıl olsa.
Ben bir kere erkek hocaya epilepsi diyeceğime epilasyon demiştim aklım nerdeysebi 3 saniyelik sessizlik olmuştu sonra çok utanmıştım oluyor öyle şeyler.
Haha gerçek mi değil mi bilmiyorum ama pirt konuları beni hep güldürüyor inşallah başıma gelmezNe bilem sessiz yapsaydı ama aniden geldiyse bilemedim ben konuya pek inanmadim ondan sanırım
Uzak yerine ne demiş olabilirsin ya merak ettimYa benimki daha fena ben uzak diyecegime sonu ona benzeyen biswy demistimhastam bi daha gelmedi bana
Ya soyleyim vallahi ağzıma aldığım kelime degil nasil cikti anlamadim..evet cok uzak diyecegime evt cok ya..ak dedim..bi harfle banlanacam vallaHaha gerçek mi değil mi bilmiyorum ama pirt konuları beni hep güldürüyor inşallah başıma gelmez
Uzak yerine ne demiş olabilirsin ya merak ettim
Bende hep kürdan yerine kürtaj derim diye ödüm kopar
Ya soyleyim vallahi ağzıma aldığım kelime degil nasil cikti anlamadim..evet cok uzak diyecegime evt cok ya..ak dedim..bi harfle banlanacam valla
Ya o ben osurmadım ses başka bir yerden geldi çabası osurmaktan daha rezil benceBen de eski işyerimde patronla karşılıklı çalışırken tekerlekli sandalye öyle bir ses yaptı ki aynı gaz çıkarma sesiÖyle zannetmesin diye ileri geri gittim yok aynı ses çıkmıyor Ben de hatıralara osuruklu wolfrog olarak kazındım belki de kim bilir
Allah allah ya çok da alakasız Allah esirgesin insanın bazen beyniyle dili başka çalışıyoYa soyleyim vallahi ağzıma aldığım kelime degil nasil cikti anlamadim..evet cok uzak diyecegime evt cok ya..ak dedim..bi harfle banlanacam valla
Nasıl yani yaYa benimki daha fena ben uzak diyecegime sonu ona benzeyen biswy demistimhastam bi daha gelmedi bana
Ayyy çok fenaa jahsnsbdksjdjsYa soyleyim vallahi ağzıma aldığım kelime degil nasil cikti anlamadim..evet cok uzak diyecegime evt cok ya..ak dedim..bi harfle banlanacam valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?