Rezil oluşum

Kalabalıkta senden geldiğini anlamaz ya boşver. Mezun olduktan sonra bir daha hiç görmeyeceksin nasıl olsa.

Ben bir kere erkek hocaya epilepsi diyeceğime epilasyon demiştim aklım nerdeyse bi 3 saniyelik sessizlik olmuştu sonra çok utanmıştım oluyor öyle şeyler.

Asla aynı ses çıkmaz
Bunun bide deri koltuk ile olanları var
Neden sesli çıkardın sesini kissaydin ya
Nasııııl

Hiç sahiplenmeyin hatta arkadaşlarınıza o gün ben sunum yaparken sınıfta biri gaz çıkardı koku ta kürsüye geldi falan diyip ağızlarını arayabilirsiniz. Bende çok güldüm ama normal bisey aslında, keyfî yapmıyorsanız napalim insanlık hali.

Ben bu konulari astim sanirim.

Basima gelse ve hatirladikca ay rezil oldum demek yerine kendime gülerim

Sen de öyle yap. Neolcak sanki..

Utanilmasi gereken konular baska konulardir.
Osurmak degil

Ay deri koltuklarda da bu çok olur bende aynı hareketi tekrarlarım insanlar gaz sanmasın diye

Ay bi söz geldi aklıma osu... Gulenin osu... Kadar aklı yoktur diye

Ya benimki daha fena ben uzak diyecegime sonu ona benzeyen biswy demistimhastam bi daha gelmedi bana

Ne bilem sessiz yapsaydı ama aniden geldiyse bilemedim ben konuya pek inanmadim ondan sanırım
Haha gerçek mi değil mi bilmiyorum ama pirt konuları beni hep güldürüyor inşallah başıma gelmez
Ya benimki daha fena ben uzak diyecegime sonu ona benzeyen biswy demistimhastam bi daha gelmedi bana
Uzak yerine ne demiş olabilirsin ya merak ettim
Bende hep kürdan yerine kürtaj derim diye ödüm kopar

Haha gerçek mi değil mi bilmiyorum ama pirt konuları beni hep güldürüyor inşallah başıma gelmez

Uzak yerine ne demiş olabilirsin ya merak ettim
Bende hep kürdan yerine kürtaj derim diye ödüm kopar
Ya soyleyim vallahi ağzıma aldığım kelime degil nasil cikti anlamadim..evet cok uzak diyecegime evt cok ya..ak dedim..bi harfle banlanacam valla

Ya o ben osurmadım ses başka bir yerden geldi çabası osurmaktan daha rezil bence

İş yerimde böyle açık ulu orta osuran biri vardı. Tuvalet terliği gibi bir terliği vardı. Bazı günler böyle yere karton serer ve uzanırdı. Hastayım diye... Osuruğu tabiki de kokuyordu...
Daha yazmamı ister misiniz?

Hiç bir şey olmamış gibi davranın. Söyleyen olursa ya sorma çok kötü üşütmüştüm, zehirlenmiştim oraya yapıverirdim ucuz kurtuldunuz dersiniz.

Çocukken dayımlar eve gelmişti ve bir heves dışardan hamburger, patates söylenmiş hep beraber oturup yerken, ketçabı sıkınca ses çıkmıştı, babam dönüp kızım ayıp, tuvalate git derken tekrar ketçap şişesi ve ses susmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…