• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rezillik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendimi rezil ettim...
Instagram'da "my stories"e bakanlarin göruldugunu bilmiyordum... stalkladiklarim megerse hep baktigimi göruyormus, ne kadar salakmisim ya kendimi ifsa ettim... Nasil cikacagim disari yuzlerine bakip?

ay canım bunda ne var anlamadım gülümsettin beni :) zaten bu uygulamanın olayı bu, günlerce tırı vırı yaptılar ya, instagram snapchat in aynını yaptı diye

Ahah ben de hikayelerime bakan takipcim olmayanlari gorunce "kim ki bu" diyorum bazen ama ustunde durmuyorum gormustur bir yerden. Takmayin kafaniza sonucta ortak cevreniz varmis girip bakmaniz normal bence.

Hani platoniginiz olsa, eski flortunuz sevgiliniz olsa, "hala stalkliyor" diyebilir de hic tanismadiginiz insanlarla bir sorun olacagini sanmiyorum.

Ben sizi cok iyi anliyorum. Kardesimin eski sevgilisi, üniversitede hoşlandığım cocuk, ilkokuldayken güzelliğini kiskandigim kiz... hepsi beni taniyor ve hic iletisimimiz yok
Ona ragmen duzenli olarak bakiyordum hepsine can sikintisindan. Gectigimiz gunlerde kardesim aradi abla beni rezil ettin surekli x in profiline bakıyormussun. Cocuk da kardeşime ablandan sen mi bakiyosun beni hala unutamadin mi yoksa tarzi seyler soylemis sakayla karisik. O gunden baska arkadaslarim haric kimsenin profiline bile girmiyorum degil stories kısmına bakmak :eek:

İçime öküz oturdu ,nerden bahsedıyorsunuz nereden goruluyormus

Kendimi rezil ettim...
Instagram'da "my stories"e bakanlarin göruldugunu bilmiyordum... stalkladiklarim megerse hep baktigimi göruyormus, ne kadar salakmisim ya kendimi ifsa ettim... Nasil cikacagim disari yuzlerine bakip?
eee ben niye bana bakanları görmüyorum.

hani böyle instagrama 24 saat sonra silinen video/resim paylasabiliyorsun bizim oturdugumuz evler hepimiz birbirimize cok yakiniz herkes birbirini taniyor ama ben tanismadim sadece kim oldugumu biliyorlar o yuzden kesin onlarin resimlerine ve videolarina hep baktigim ifsa olmustur..
Takip etmeden bakılmıyor değil mi,takip ettiğin kişinin videosuna da bakabilirsin ,kaç kere baktığın da belli oluyor mu peki

Takip etmedigin birinin hikayesi gorunuyo mu ki ? Ben gorunmuyo diye biliyodum ama.videolari izleyenler gorunmuyo onu biliyorum :)

valla acayip utaniyorum su an... cunku baktiklarim takip ettiklerimin arasinda degil.. bana bildiri gelmiyor o yuzden bilerek ben onlarin profiline girip bakmis oluyorum kendimi vurciiim simdi
:KK70::KK70::KK70:ay çok komiksin yaaa ooof aman bee millet nelerden utanmıyo sen bundanmı utanıyon kim bakmıyoki =))

bende bi sürü kişiye bakıyorum. bu videoların silinen videolar olduğu nerden belli oluyo çok cahilim :KK70:

Arkadaşlar benim profilime bakanları nasıl görürüm acaba :dondurma:

Galıba benı kımse staklamıyor benım dunyadan haberım yok
oysakı uyelıgım gızlı takıpcılerım goruyor sadece zaten onalrıda ben kabul e ttım , gorsunler dıye paylasmıyormuyum ben

Hikaye story diye bir şey var. Buradan basliyarak tek tek anlatırmısınız? Benim baktığım resim yada aradığım kişileri herkes mi görüyor. Story hikaye ne

Yukarida kirmizi halkalarin cevreledigi kisim stories kismi. O kisa hikayeleri goruntulediginizde kisi profilinde goruntuleyenler diye bi kisim var oraya tiklayarak kimlerin baktigini gorebiliyor. Normal fotograflar degil yani...

Eklentiler

• Screenshot_20161020-102438.webp
    Screenshot_20161020-102438.webp
    27 KB · Görüntüleme: 145
ya bişey olmaz merak edip bakarsın nolacak. bu kadar dert etme. herkes birbirini merak ediyor ki. yani bu sosyal medya hesapları bunlar için var.

Bir seycikler olmaz. Merak ettim baktım dersin olur biter. Zaten sen ne varki bunda edasiyla söyledin mi o kendine güvenin üstüne daha bir şey de sormazlar :)

aynen zaten söylerlerse direk derim ama kimse birsey sormuyor o yuzden sacma sapan bi utanc oluyor yolda denk geldigimizde.. kimbilir kac defa baktim birde o var merakli melahatligin sonu bu iste..

ay canım bunda ne var anlamadım gülümsettin beni :) zaten bu uygulamanın olayı bu, günlerce tırı vırı yaptılar ya, instagram snapchat in aynını yaptı diye

keske biraz gözuacik olsaydim da ögrenseydim herkesin gördugunu salakligima da veriyorum :D eger takip ettiklerim olsaydi icim rahat olurdu nasil olsa sayfamda cikiyor ama takip etmedigim icin onlari stalk durumuna dustum malesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X