Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
Evet arkadaslar bende bu zamana kadar cok iyi ve sinsi bir takipciydim butun semtin.
Simdi tek fark gizli degilim, aptalligima hafif gulumsuyorum simdi :)
Şimdi biri beni aydınlatsin instagramda birinin profiline bakınca bu görülüyormu yoksa ekstra bisey mi yapmak gerekiyor.ona gore bende panik olcamda![]()
Birinin hikayesini izleyince o biter bitmez diğer kişininkine atlıyor, mecburen izlenmiş oluyor cogu zaman. Mecburiyetten takip ettiğim kişilerinkini bile görmüş oluyorum istemsiz. Biri de bunun caresini söylesin.
Yalnız ben o hikayelerin stalklandığının görüldüğünü de senden öğrendimay ne biçim cümle oldu e ama öyle öğrendim. Bence de rezillil
![]()
eger takip ettiklerine bakiyorsan sorun yoktur ama takip etmediklerin ve stalkladiklarinsa sorun vardirbende sorun oldugu gibi simdi :)))
Accuk takip etmediklerime de bakıyorum![]()
Tesekkur ederim intiharın eşiğinden döndümProfile değil instagramda yeni bir özellik var ya hikaye paylaşıyorsun 24 saat yüklü alıyor işte ona bakarsab görüyor karşı taraf.
Tesekkur ederim intiharın eşiğinden döndüm![]()
Aynen ama sadece merak yani dedikodu yapmam pek derslere odaklanamayinca gidip baska seylere bakiyorum( ne geldiyse basima sosyal medyadan geldi
Stalk için kendine başka bir hesap aç.. rahat edersin..
.
bu ne ya.. yeni neslin derdi de bi acaip oluomuş..
yapsınlar boşver amaaaan çokta tın insanlık hali =)))evet utaniyorumaklima geldikce buradan göcmek geliyor aklima komik olan defalarca bakmam ayipp biseyy oda az cok tanidigim kizlar olsun, yasitimdaki erkekler olsun bu semtten tasiniciiim!!!!
kesin dedikodumu yaptilar
![]()
yanlis anlasilmak istemiyorum o yuzden. o baktigim erkekler arasinda ilgiden degil meraktan bakmistim, yanlis anlasiliyorum hep ona uzuluyorum iste
yapsınlar boşver amaaaan çokta tın insanlık hali =)))
sen kaç yaşındasın tatlım?
bence de.evet dusununce amaaan diyorum bende:)) bence bunlar hep özguven sorunundan kaynaklaniyor kendimden emin olsam buyutmezdim böyle:/
bence de.
çok mu boş vaktin var böyle senin?
okul yok mu veya iş.
bu kadar büyük anlamlar yüklemeyin bu sosyal paylaşımlara.
gerçeklikten uzaklaşıyorsunuz:))