🎀2020 temmuz anneleri🎀

Merhabaaaa hiç beklemediğim biranda hamile olduğumu öğrendim. Cumartesi Beta hcg 2433 yarın kontrole gitcem. Kalp atışını duyabilirmiyim acaba
Hayirli ugurlu olsun canim muhtemelen duyabilirsin bugun benimde kontrol gunum allah nasip ederse ikimizde duyacagiz kalp atisini

Cekilen
100
Kalan
63,200

Çok şükür bugün keseyi gördük ama dr benimle değil asistanla tıbbi terimler kullandıgı için pek bişey anlamadım kese bide bişey söyledi haftayada fc yi görücez dedi galiba devlette çok sıkıntı

Benim randevu saat 2 de heycan dorukta hastane 1 saat uzaklikta otobuse dogru gidiyorum
Canim ozelde acikliyor hepsini devlette iyi bi doktora denk geldiyse sordugunda cevapliyor

Kizlarr bende temmuz annezi olucam insallah tahmini dogum tarihim 17 temmuz suan 4+4 üm insallah bende keseyi kalp atisini duyacagim gunu bekliyorum ayin 21ine randevum kar sizce kalp atisini duyarmiyim?
Pcos hastasiydim yani yumurtalıkta cok sayida kist gebe kalmam zordu ama kendiliginden gebe kaldim cook mutluyum Allah herkese tatdirsin insallah

Gozun aydin canimm benim annemin dogum gunu 17 temmuz dilerim annem gibi bi kizin olur

6+2 yim bende cnm ama henüz hiç bi test yapılmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…