- 25 Eylül 2019
- 669
- 535
- 33
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
Al benden de o kadarAman sorma ya, bazen diyorum keske 2 aylikken ogrenseydim hamile oldugumu diye
Hayirli ugurlu olsun canim muhtemelen duyabilirsin bugun benimde kontrol gunum allah nasip ederse ikimizde duyacagiz kalp atisiniMerhabaaaahiç beklemediğim biranda hamile olduğumu öğrendim. Cumartesi Beta hcg 2433 yarın kontrole gitcem. Kalp atışını duyabilirmiyim acaba
Canim ozelde acikliyor hepsini devlette iyi bi doktora denk geldiyse sordugunda cevapliyorÇok şükür bugün keseyi gördük ama dr benimle değil asistanla tıbbi terimler kullandıgı için pek bişey anlamadım kese bide bişey söyledi haftayada fc yi görücez dedi galiba devlette çok sıkıntı
Biraz daha büyüsün mzele gecicez insallahBenim randevu saat 2 de heycan dorukta hastane 1 saat uzaklikta otobuse dogru gidiyorum
Canim ozelde acikliyor hepsini devlette iyi bi doktora denk geldiyse sordugunda cevapliyor
Cnm sen keseyi görmüş müydünBenim randevu saat 2 de heycan dorukta hastane 1 saat uzaklikta otobuse dogru gidiyorum
Canim ozelde acikliyor hepsini devlette iyi bi doktora denk geldiyse sordugunda cevapliyor
Hadi güzel haberler insallahBende hastaneye doğru yoldayım heyecandan ölcem
Güzel hayırlı haberler insallahhBende hastaneye doğru yoldayım heyecandan ölcem
Hayırlı haberlerrr canlarım ya allah yardımcınız olsun ultrason fotosu alanlar paylaşsın lütfeeenBenim randevu saat 2 de heycan dorukta hastane 1 saat uzaklikta otobuse dogru gidiyorum
Evet canim kalp atisi icin gidiyorum suanCnm sen keseyi görmüş müydün
Hayirlisiyla bi goreyim atarim canimHayırlı haberlerrr canlarım ya allah yardımcınız olsun ultrason fotosu alanlar paylaşsın lütfeeen
Gozun aydin canimm benim annemin dogum gunu 17 temmuz dilerim annem gibi bi kizin olurKizlarr bende temmuz annezi olucam insallah tahmini dogum tarihim 17 temmuz suan 4+4 üm insallah bende keseyi kalp atisini duyacagim gunu bekliyorum ayin 21ine randevum kar sizce kalp atisini duyarmiyim?
Pcos hastasiydim yani yumurtalıkta cok sayida kist gebe kalmam zordu ama kendiliginden gebe kaldim cook mutluyum Allah herkese tatdirsin insallah
6+2 yim bende cnm ama henüz hiç bi test yapılmadıSelam kizlar hayirlisi ile kucaklarimiza alalim bebeklerimizibenimde bugun 6+1 olarak gozukuyor. Sali gunu randevum gecen cumartrsi kese gozuktu carsamba gunu tekrar gittim devlete kan tetkikleri flan yapildi tsh 4.49 ckti hemen endorkrine yolladilar ilac basladik. Insallah sali gunu kendi dr gidecegim bakalm ne olacak
Eneeemmm badem seklinde kesesi❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?