- 17 Nisan 2019
- 3.021
- 3.354
- 133
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
bizde 18 kasımda inşallah randevumuz kalp atımı için. kaçıncı haftadasınız şuan18 kasimda nasip olursa duyqcagiz cnm allhim izniyle
Smdi dr a gidecegim benim istedi tetkikleri bakalm ne olacak6+2 yim bende cnm ama henüz hiç bi test yapılmadı
Canm altanmi bakti smdi bende dra dogru gidiyorum heyecanlandimSanırsam beni eklemedindün kalbini de duydukkEki Görüntüle 2553325 Eki Görüntüle 2553325 Eki Görüntüle 2553325 Eki Görüntüle 2553326 Eki Görüntüle 2553326
Hayır canım normal üstten baktıCanm altanmi bakti smdi bende dra dogru gidiyorum heyecanlandim
Ben eklimiyim nerden bakılıyor cnm hiç bilmiyorumKizlar listeye adini yazmayi unuttugum varmi bi baki verin hatirlatin bana
Muhtemel 3.07 benimde insallah goruruz☺☺☺Hayır canım normal üstten baktı
Gözün aydın canım kalbini duydunuz muBenim küçük meleğim
Muhtemel 3.07 benimde insallah goruruz☺☺☺
[/QUOT
Dün sabah göremedi bi doktor benim mide bulantisi kusma artınca dr hastahaneye yatırdı serum falan verildi akşama başka bi dr başka bi cihazla baktı gördü aklinda bulunsun göremezse dr moralini bozma
Çok şükür duydummGözün aydın canım kalbini duydunuz mu
Ne güzel darısı başıma :))Çok şükür duydumm
Kese kesin görürsün allahın izniyleEvet bakalim gorecekmiyiz ama en azndan yolk kesem olmus olmasi lazm
Ekledim canimSanırsam beni eklemedindün kalbini de duydukkEki Görüntüle 2553325 Eki Görüntüle 2553325 Eki Görüntüle 2553325 Eki Görüntüle 2553326 Eki Görüntüle 2553326
Sen eklisin canimBen eklimiyim nerden bakılıyor cnm hiç bilmiyorum
Yok cnm kese ile yolk kesesi var dedi haftaya gel dedi o kadarGözün aydın canım kalbini duydunuz mu
Keseyo gecen hafta gorduk haftaya gel kalp atisina bakalm demstiKese kesin görürsün allahın izniyle
Merhaba benide ekleyebilir misin sat 3 ekim. Muhtemel Doğum tarihi 9 temmuz (2. Bebeğim olacak kısmetse)Kizlar listeye adini yazmayi unuttugum varmi bi baki verin hatirlatin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?