🎀2020 temmuz anneleri🎀

Gece cektigimle birlikte bu sabah toplam Cekilen

5540
Kalan
64,460

Gunaydin kizlar bugun nasilsiniz❤

Son düzenleme:
Günaydınlar arkadaşlar :)
6. Haftama girdim. Henüz keseyi bebeği kalp atışını görmedim, cuma günü devlet hastanesine randevum var. Bakalım neler olacak. Kimseye demedim hamileliğimi, olur da bi sıkıntı olur diye.. Umutlanmasınlar

Keseyi 4+5de gorduk biz annemi aradim butun sulale duydu sonra kalp atisini duymadan kimseye soylemeyecektim aslinda bende bi annemi arayip paylasmak istedim heycandan duyurmadigi kalmamis

Keseyi 4+5de gorduk biz annemi aradim butun sulale duydu sonra kalp atisini duymadan kimseye soylemeyecektim aslinda bende bi annemi arayip paylasmak istedim heycandan duyurmadigi kalmamis
:)))))) heyecan yapmış napsın. Allahın izniyle bi sorun olmaz canım, sağlıkla doğurursun bebişini:)

Ben çarşambayı (muane gunumu) bekliyorum, keske yrn carsamba olsaydı (kalp sesi duymak istiyorum) sizin muane gunleriniz ne zaman?

Benim randevu günümde 5+3 olcak nasipse. İnşallah görebilirim ya yoksa içim içimi yiyo
İnsallah canım akışına bırak bebişini strese sokma ben tüp bebek oldugum icin tüm bekleme aşamalarını zehir ettim kendime sabahlara kadar uyumadım ama hep bebege zarar bu bi sürec ve hep beklicez allahım hayırlı sonuçlar nasip etsin

Gerçi şimdide ilac icmek uyumuyorum ama cok súkúr valla şu gece ilaclarım bitse kızlar sikayet etmiyorumda sabah ise kalkmakta zorlanıyorum

Amiiin hepimize inşallah.. ya bizde 1 yıldır korunuyoduk ve denediğimiz ilk ay hamile kaldım, kanama da olunca “ vücut korunmaya alıştığı için bebeği kabul etmiyordur o yüzden atmaya calısıyordur “dediler. O yüzden korktum biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…