- 25 Eylül 2019
- 669
- 535
- 33
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
Keseyi 4+5de gorduk biz annemi aradim butun sulale duydu sonra kalp atisini duymadan kimseye soylemeyecektim aslinda bende bi annemi arayip paylasmak istedim heycandan duyurmadigi kalmamisGünaydınlar arkadaşlar :)
6. Haftama girdim. Henüz keseyi bebeği kalp atışını görmedim, cuma günü devlet hastanesine randevum var. Bakalım neler olacak. Kimseye demedim hamileliğimi, olur da bi sıkıntı olur diye.. Umutlanmasınlar
:)))))) heyecan yapmış napsın. Allahın izniyle bi sorun olmaz canım, sağlıkla doğurursun bebişini:)Keseyi 4+5de gorduk biz annemi aradim butun sulale duydu sonra kalp atisini duymadan kimseye soylemeyecektim aslinda bende bi annemi arayip paylasmak istedim heycandan duyurmadigi kalmamis
Aminn cumlemiz insallah canim benimmm:)))))) heyecan yapmış napsın. Allahın izniyle bi sorun olmaz canım, sağlıkla doğurursun bebişini:)
Bende 400 tane çektim canımCekilen
760
Kalan
63,700
Kizlar nerelerdesinizzz
Allah kabul etsin canimBende 400 tane çektim canım
Cekilen
760
Kalan
63,700
Kizlar nerelerdesinizzz
Allahin izniyle yarin kalp atisini duyacagiz asiri heycanliyimm nasil uyuyacagim ben bu geceBen çarşambayı (muane gunumu) bekliyorum, keske yrn carsamba olsaydı (kalp sesi duymak istiyorum)sizin muane gunleriniz ne zaman?
Benim de CumaAllahin izniyle yarin kalp atisini duyacagiz asiri heycanliyimm nasil uyuyacagim ben bu gece
Allahin izniyle yarin kalp atisini duyacagiz asiri heycanliyimm nasil uyuyacagim ben bu gece
Benim 18 i taaa bende tekrar görmek için sabırsızlanıyorumBen çarşambayı (muane gunumu) bekliyorum, keske yrn carsamba olsaydı (kalp sesi duymak istiyorum)sizin muane gunleriniz ne zaman?
Keseyi kaçıncı haftada gördünüz birde kalp atışlarını duydunuz mu :)Benim 18 i taaa bende tekrar görmek için sabırsızlanıyorum
6 +0 kese bebek kalp atışı çok şükür gordum duydum şimdide 18inde randevum gecmek bilmiyorrKeseyi kaçıncı haftada gördünüz birde kalp atışlarını duydunuz mu :)
Benim randevu günümde 5+3 olcak nasipse. İnşallah görebilirim ya yoksa içim içimi yiyo6 +0 kese bebek kalp atışı çok şükür gordum duydum şimdide 18inde randevum gecmek bilmiyorr
İnsallah canım akışına bırak bebişini strese sokma ben tüp bebek oldugum icin tüm bekleme aşamalarını zehir ettim kendime sabahlara kadar uyumadım ama hep bebege zarar bu bi sürec ve hep beklicez allahım hayırlı sonuçlar nasip etsinBenim randevu günümde 5+3 olcak nasipse. İnşallah görebilirim ya yoksa içim içimi yiyo
Amiiin hepimize inşallah.. ya bizde 1 yıldır korunuyoduk ve denediğimiz ilk ay hamile kaldım, kanama da olunca “ vücut korunmaya alıştığı için bebeği kabul etmiyordur o yüzden atmaya calısıyordur “dediler. O yüzden korktum birazİnsallah canım akışına bırak bebişini strese sokma ben tüp bebek oldugum icin tüm bekleme aşamalarını zehir ettim kendime sabahlara kadar uyumadım ama hep bebege zarar bu bi sürec ve hep beklicez allahım hayırlı sonuçlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?