🎀2020 temmuz anneleri🎀

Merhaba benide ekleyebilir misin sat 3 ekim. Muhtemel Doğum tarihi 9 temmuz (2. Bebeğim olacak kısmetse)
Ekleyecegim birazdan hayirli olsun canim
Ekleyecegim canim senide hayirli olsun

Merhaba kızlar bende yeni katıldım araniza ... Nasipse temmuz annesi olacağım bende Sat 12 Ekim. Muhtemel Dogum 18 temmuz❣ Biz daha cok kucuguz haftaya keseyi girmeye gideceğiz nasipse çok dua edin kızlar
18 temmuz derken 27 temmuz oldu ama tabi doktor söyler nihai tarihi inşallah

Bide erkek olursa :))))
Benim de 1 oğlum var, kız var gönlümde ama Rabbim bize ne nasip eder görücez :))

Kizlarr kalp atisini dinletmedi doktor yapilan bi arastirmaya gore ilk 3 aylik donemde kalp atisi dinlemek pek saglikli degilmis oyle dedi 4.aydan ihtibaren bol bol dinleriz dedi ama gorsel olarak kalp atisini gosterdi ilk attigim gorsel kalp atisini kanitlayan ultrason ikincisi normal hali

Eklentiler

• IMG-20191111-WA0003.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG-20191111-WA0006.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 38
Ayyy Maşallah nasıl güzel görünüyor ❣

Benim oğlumda 10 temmuz doğumlu kısmetse buda temmuz olacak inşallah

Maşallah cnm

Neden o kadar sonra dr bişey dedi mi
Aylik kontroller basliyor artik dedi canim o yuzden 1 ay sonra kese bebek kalp atisi goruldu artik kalani aylik rutinlerde dedi kan degerlerime saglik ocaginda bakilmisti en son 2 hafta once onlari gosterdim cok cok iyi dedi kanaman olmadigi surece 1 ay sonra gorusecegiz dedi kanaman olursa hemen gel dedi o kadar

Tmm cnm anladım benim dr hiç sağlık ocagına gitte demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…