- 25 Eylül 2019
- 669
- 535
- 33
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
Ekleyecegim birazdan hayirli olsun canimMerhaba benide ekleyebilir misin sat 3 ekim. Muhtemel Doğum tarihi 9 temmuz (2. Bebeğim olacak kısmetse)
Ekleyecegim canim senide hayirli olsunGoktemaviyuz1 Selam canım beni de ekler misin? Tahmini Doğum tarihi 05temmuz. Önceki doğumumda 5 temmuzdu Şu an 1 hafta önde görünüyor doktorum iyi olduğunu söyledi. Kalbini gördük pıtır pıtır hareketliydi. 3 hafta sonra tekrar randevum var. Kızlar hepimize hayırlı uğurlu olsun inşallah sağ sağlim alırız kucağımıza
Bu arada kısmetse üçüncü olacak inşallah hayırlısıysa kız olsun istiyorum iki oğlum var
18 temmuz derken 27 temmuz oldu ama tabi doktor söyler nihai tarihi inşallahMerhaba kızlar bende yeni katıldım araniza ... Nasipse temmuz annesi olacağım bendeSat 12 Ekim. Muhtemel Dogum 18 temmuz❣ Biz daha cok kucuguz haftaya keseyi girmeye gideceğiz nasipse çok dua edin kızlar
Bide erkek olursa :))))Goktemaviyuz1 Selam canım beni de ekler misin? Tahmini Doğum tarihi 05temmuz. Önceki doğumumda 5 temmuzdu Şu an 1 hafta önde görünüyor doktorum iyi olduğunu söyledi. Kalbini gördük pıtır pıtır hareketliydi. 3 hafta sonra tekrar randevum var. Kızlar hepimize hayırlı uğurlu olsun inşallah sağ sağlim alırız kucağımıza
Bu arada kısmetse üçüncü olacak inşallah hayırlısıysa kız olsun istiyorum iki oğlum var
Sağlıklı olsunlar da benim ki bir istek sadece canım :) Hakkımızda hayırlısı olsun senin de gönlüne göre versin inş.Bide erkek olursa :))))
Benim de 1 oğlum var, kız var gönlümde ama Rabbim bize ne nasip eder görücez :))
Amin canım benim cümlemizin gönlüne göre versin Rabbim inşallahSağlıklı olsunlar da benim ki bir istek sadece canım :) Hakkımızda hayırlısı olsun senin de gönlüne göre versin inş.
Doktor ne derse o :) bakalım ultrason da kaç görünücek bebeğimiz :)18 temmuz derken 27 temmuz oldu ama tabi doktor söyler nihai tarihi inşallah❣
Hayırlısıyla bi keseyi göreyim de valla icim rahatlayacak .sagsalim kucagimiza alalim doğacağızaman hiç önemli değil ❣Doktor ne derse o :) bakalım ultrason da kaç görünücek bebeğimiz :)
Ayyy Maşallah nasıl güzel görünüyor ❣Kizlarr kalp atisini dinletmedi doktor yapilan bi arastirmaya gore ilk 3 aylik donemde kalp atisi dinlemek pek saglikli degilmis oyle dedi 4.aydan ihtibaren bol bol dinleriz dedi ama gorsel olarak kalp atisini gosterdi ilk attigim gorsel kalp atisini kanitlayan ultrason ikincisi normal hali
Benim oğlumda 10 temmuz doğumlu kısmetse buda temmuz olacak inşallahGoktemaviyuz1 Selam canım beni de ekler misin? Tahmini Doğum tarihi 05temmuz. Önceki doğumumda 5 temmuzdu Şu an 1 hafta önde görünüyor doktorum iyi olduğunu söyledi. Kalbini gördük pıtır pıtır hareketliydi. 3 hafta sonra tekrar randevum var. Kızlar hepimize hayırlı uğurlu olsun inşallah sağ sağlim alırız kucağımıza
Maşallah cnmKizlarr kalp atisini dinletmedi doktor yapilan bi arastirmaya gore ilk 3 aylik donemde kalp atisi dinlemek pek saglikli degilmis oyle dedi 4.aydan ihtibaren bol bol dinleriz dedi ama gorsel olarak kalp atisini gosterdi ilk attigim gorsel kalp atisini kanitlayan ultrason ikincisi normal hali
Neden o kadar sonra dr bişey dedi miBi sonraki randevumuz 1 ay sonraya zaman nasil gecicekk yaaa
Aylik kontroller basliyor artik dedi canim o yuzden 1 ay sonra kese bebek kalp atisi goruldu artik kalani aylik rutinlerde dedi kan degerlerime saglik ocaginda bakilmisti en son 2 hafta once onlari gosterdim cok cok iyi dedi kanaman olmadigi surece 1 ay sonra gorusecegiz dedi kanaman olursa hemen gel dedi o kadarNeden o kadar sonra dr bişey dedi mi
Tmm cnm anladım benim dr hiç sağlık ocagına gitte demediAylik kontroller basliyor artik dedi canim o yuzden 1 ay sonra kese bebek kalp atisi goruldu artik kalani aylik rutinlerde dedi kan degerlerime saglik ocaginda bakilmisti en son 2 hafta once onlari gosterdim cok cok iyi dedi kanaman olmadigi surece 1 ay sonra gorusecegiz dedi kanaman olursa hemen gel dedi o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?