- 22 Şubat 2017
- 1.659
- 1.666
- 83
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
Hosgeldin canim hayirli olsun ekliyorum hemwnBenide ekleyin 11 temmuz simdilik :)
Canım sen istemezsen bakmaz benim tüp bebek oldugu için ilk muayenem o şekildeydi inşallah görünür sen içini ferah tutYa bana alttan muayene olma kese dağılır falan dediler de o gün doktor alttan mı bakar acaba
Sende 6 +3 müssün canim aynıyız çok sevindimListeye ekledim canim hosgeldin aramiza hayirli ugurlu olsun
Evet canim bende 6+3um hatta 20 dk sonra 6+4 olacagizSende 6 +3 müssün canim aynıyız çok sevindim
Aynen bizde inşallah hayırlısıyla rabbim saglıkla o günleri nasip etsin yavrularımız allaha emanet daha yol uzun ama çok zevkliEvet canim bende 6+3um hatta 20 dk sonra 6+4 olacagizdogumumuzda bir olur insallahhhh
Aminn insallah canim benim allah yardimcimiz olsunAynen bizde inşallah hayırlısıyla rabbim saglıkla o günleri nasip etsin yavrularımız allaha emanet daha yol uzun ama çok zevkli
Teşekkürler canım..Canım sen istemezsen bakmaz benim tüp bebek oldugu için ilk muayenem o şekildeydi inşallah görünür sen içini ferah tut
Eveeet ben varım canımKizlar aklima geldi suan ben kelimeyi tevid cekmeye basladim bebelerimizin saglikla sihatle dogmalari icin birlikte cekelim mi burada
Ozaman baslatiyorumEveeet ben varım canım
Bende başlıyorum bildiririmOzaman baslatiyorum
540 cekildi
69,460 kalan
100 adet cekildiBende başlıyorum bildiririm
Çekelim canım çok iyi olurKizlar aklima geldi suan ben kelimeyi tevid cekmeye basladim bebelerimizin saglikla sihatle dogmalari icin birlikte cekelim mi burada
Selam kızlar beni de aranıza alır mısınız bende 5 haftalık hamileyim..Sade frappe canım bende de lekelenme mevcuttu Dr progestan hiçbişey vermedi.. şimdi geçti ama yerleşme kanaması olabilirmiş..
Ahh kuzummm benimmm icini ferah tutsen dualarimizdasinCanim evet yerlesme de oluyo kanamalar dedi. Bazen rahimde onceki adetlerden kalan kanlarda oluyormus vucut onu da atiyormus. Her kanama dusukle sonuclanmak zorunda degil ama dusuk tehditi vardur dedi. Her ihtimale karsi igne, hap ve fitil verdi. Simdi kanamam durdu ama ara ara devam eder muhtemelen. Ultrasonda rahim icindeki kanamayi gordu cunku doktor bunlar ara ara akacaklar dedi. Bakalim ya her gunum agzim burnumda geciyo valla kanama oldukca agrim olacak dusuk olacak diye odum kopuyo. Uyelerden biri kanamasi oldugunu ama agrisi olup olmadigini yazmamis, sonra doktora gittiginde bebek dusmus kese yok demis. Onun o mesajini gorunce apar topar dr.a gittim ben de. Aynisinin basima gelmesinden cok korktum, neyseki kese de bebekte suan icin yerindeler. Orda pit pit diye atan bi sey var, bu kalbi ama simdilik duyulmaz, carsamba gunu gel dedi. Simdi carsambayi iple cekiyorum... resmen gunler gecmiyor gibi bi an once 12.haftaya geleyim, karnin hafiften belirginlessin istiyorumumarim hevesimiz kursagimizda kalmaz
Üç gün önden cıktı benimkisi de. Normalde 6+2 diye gittim 5+6 cikti :)
Ya bana alttan muayene olma kese dağılır falan dediler de o gün doktor alttan mı bakar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?