🎀2020 temmuz anneleri🎀

Canim evet yerlesme de oluyo kanamalar dedi. Bazen rahimde onceki adetlerden kalan kanlarda oluyormus vucut onu da atiyormus. Her kanama dusukle sonuclanmak zorunda degil ama dusuk tehditi vardur dedi. Her ihtimale karsi igne, hap ve fitil verdi. Simdi kanamam durdu ama ara ara devam eder muhtemelen. Ultrasonda rahim icindeki kanamayi gordu cunku doktor bunlar ara ara akacaklar dedi. Bakalim ya her gunum agzim burnumda geciyo valla kanama oldukca agrim olacak dusuk olacak diye odum kopuyo. Uyelerden biri kanamasi oldugunu ama agrisi olup olmadigini yazmamis, sonra doktora gittiginde bebek dusmus kese yok demis. Onun o mesajini gorunce apar topar dr.a gittim ben de. Aynisinin basima gelmesinden cok korktum, neyseki kese de bebekte suan icin yerindeler. Orda pit pit diye atan bi sey var, bu kalbi ama simdilik duyulmaz, carsamba gunu gel dedi. Simdi carsambayi iple cekiyorum... resmen gunler gecmiyor gibi bi an once 12.haftaya geleyim, karnin hafiften belirginlessin istiyorum umarim hevesimiz kursagimizda kalmaz

Ahh kuzummm benimmm icini ferah tutsen dualarimizdasin

Ya bana alttan muayene olma kese dağılır falan dediler de o gün doktor alttan mı bakar acaba

Onu kim dediyse, sacmalamiş bence? Suana kadar 3 defa gittim 2 defa alttan bakildi. Alttan muanenin bebege bir zarari olmaz dedi doktorum. Öyle bir durum olsa zaten Allah korusun bakmaz hiç biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…