- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
Kız kalp atışını da gördün hala zaman nasıl geçecek diyorsun :))) :Bi sonraki randevumuz 1 ay sonraya zaman nasil gecicekk yaaa
Saglik ocagina aile hekimimiz hamile kaldigin an haber ver dedigi icin gittim canim ben orada ebe takip ediyor hastanede doktor saglik ocagina muhakak git gebelikte olman gereken asilar vs o takip edicekTmm cnm anladım benim dr hiç sağlık ocagına gitte demedi
Ama cokkk guzell onu gormekkkkKız kalp atışını da gördün hala zaman nasıl geçecek diyorsun :))) :
Beni aile hekimim takip ediyor. Ebeye güvenmiyor galiba :))))Saglik ocagina aile hekimimiz hamile kaldigin an haber ver dedigi icin gittim canim ben orada ebe takip ediyor hastanede doktor saglik ocagina muhakak git gebelikte olman gereken asilar vs o takip edicek
Ebe ayri o ayri zaten takip ediyor kan testlerini vs doktor istiyor ebe sonuclarla ilgileniyor kilonla tansiyonunla vsBeni aile hekimim takip ediyor. Ebeye güvenmiyor galiba :))))
Benim kilomla tansiyonuma doktor bakıyor. Ebe de aşı yapıyor.Ebe ayri o ayri zaten takip ediyor kan testlerini vs doktor istiyor ebe sonuclarla ilgileniyor kilonla tansiyonunla vs
Valla benim ebe yapiyorBenim kilomla tansiyonuma doktor bakıyor. Ebe de aşı yapıyor.
Değişiyor işte demek ki. Acaba 5 sene önceki tetanoz aşıları geçerli midir.Valla benim ebe yapiyor
Hic bir fiktim yok 9.hafta da vurulacak yanlis hatirlamiyorsamDeğişiyor işte demek ki. Acaba 5 sene önceki tetanoz aşıları geçerli midir.
Hadi hayırlı olsun allah tamamına erdirsin saglıkla kucakla canimBenim küçük meleğim
Ay çok sevindiim allah tamamına erdirsin canım saglıkla kucaklaaKizlarr kalp atisini dinletmedi doktor yapilan bi arastirmaya gore ilk 3 aylik donemde kalp atisi dinlemek pek saglikli degilmis oyle dedi 4.aydan ihtibaren bol bol dinleriz dedi ama gorsel olarak kalp atisini gosterdi ilk attigim gorsel kalp atisini kanitlayan ultrason ikincisi normal hali
Aminnn kuzumm hepimiz saglikla alalim kucagimizaAy çok sevindiim allah tamamına erdirsin canım saglıkla kucaklaa
Masallah canim ama ojeleri gormiyim birdaha tirnaktan oje kana cok cabuk karisiyor haberin olsun
Kizlarr kalp atisini dinletmedi doktor yapilan bi arastirmaya gore ilk 3 aylik donemde kalp atisi dinlemek pek saglikli degilmis oyle dedi 4.aydan ihtibaren bol bol dinleriz dedi ama gorsel olarak kalp atisini gosterdi ilk attigim gorsel kalp atisini kanitlayan ultrason ikincisi normal hali
Hic bilmiyorum ben ilk defa duydum sasirdim hatta vardir bir bildigi diye siz daha iyi bilirsiniz hocam dedim gectimKalp atışı olayını bende duymuştum. Korkuyorlarmış bebekler o sesi suyunca öyle kalmış aklımda.
Tebrik ederim canım ben de pcos hastasıyımKizlarr bende temmuz annezi olucam insallah tahmini dogum tarihim 17 temmuz suan 4+4 üm insallah bende keseyi kalp atisini duyacagim gunu bekliyorum ayin 21ine randevum kar sizce kalp atisini duyarmiyim?
Pcos hastasiydim yani yumurtalıkta cok sayida kist gebe kalmam zordu ama kendiliginden gebe kaldim cook mutluyum Allah herkese tatdirsin insallah
Hamile oldugunu ogrendigin an haber ver bize demisti aile hekimim bana canim en kisa surede haber vermek gerekiyor galibaKızlar sağlık ocağına ne zaman bildirmemiz gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?