- 17 Nisan 2019
- 3.025
- 3.356
- 133
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
İyi olur inşallah banada yaz canım ne isteniliyor hiç fikrim yokSmdi dr a gidecegim benim istedi tetkikleri bakalm ne olacak
Amin cümlemiz inşallah saglıkcaklaHadi hayırlı olsun allah tamamına erdirsin saglıkla kucakla canim
Tamam canım çok teşekkürler ❣Hamile oldugunu ogrendigin an haber ver bize demisti aile hekimim bana canim en kisa surede haber vermek gerekiyor galiba
Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruzSelam kızlar ben de hastanedeyim inşallah kalp sesini duyarım
Aaa oje olayını bilmiyordumAminnn kuzumm hepimiz saglikla alalim kucagimiza
Masallah canim ama ojeleri gormiyim birdaha tirnaktan oje kana cok cabuk karisiyor haberin olsun
Valla dr yolk kesen olusmus ama bebegi gormem lazm dedi vajinal muane oldum bebek yok daha carsamba gel dediİyi olur inşallah banada yaz canım ne isteniliyor hiç fikrim yok
Rica ederim canim benim ben cok severim ojeyi oje surmeyi cok arastirdim sonuc sikinti maleseffAaa oje olayını bilmiyordumteşekkür ederim bilgilendirme için
Hic dert etme kuzum olumsuz dusunme allahin izniyle saglikla sihatle gelecekBenim daha yolk kesem olusmus bebegi goremedik insallaj bir sorun yoktur
Hayrlisi olsun canim insallahRica ederim canim benim ben cok severim ojeyi oje surmeyi cok arastirdim sonuc sikinti maleseff
Hic dert etme kuzum olumsuz dusunme allahin izniyle saglikla sihatle gelecek
Bende uzandım ama mecbur yani iş yapılıyor o bıçak batması oluyor onu doktora sormustum rahim büyüdügü icin demisti canım allah yardımcimiz olsunEvet kesinlikle özellikle belim çok kötü oluyor. Kasıkta ara ara hani adette böylebatırılır gibi olurdu ya onun gibi oluyor ara ara hemen uzanıyorum .
Rahim buyudugu icin oluyor doktr dinlendiginde geciyorsa sorun yok dedi banaBende uzandım ama mecbur yani iş yapılıyor o bıçak batması oluyor onu doktora sormustum rahim büyüdügü icin demisti canım allah yardımcimiz olsun
Canım hamilemiy mişsin? 23 ekim konunu gordumde benimde ilk gebeligimde 3.23 çıkmıştı doktor gulmustu 1 hafta sonra gebe olduğumu ogrenmistim.Senin adına sevindim hayırlı olsunBenim daha yolk kesem olusmus bebegi goremedik insallaj bir sorun yoktur
Masallah kizlar darisi bizeKizlarr kalp atisini dinletmedi doktor yapilan bi arastirmaya gore ilk 3 aylik donemde kalp atisi dinlemek pek saglikli degilmis oyle dedi 4.aydan ihtibaren bol bol dinleriz dedi ama gorsel olarak kalp atisini gosterdi ilk attigim gorsel kalp atisini kanitlayan ultrason ikincisi normal hali
Aminn canim benimmm aminnnnnMasallah kizlar darisi bizeama doktorunuz dogru soylemis bende okumustum biryerde iyi olmadigini kalp atisinin disari verilmesinin
Ben sana sikma canini demedim mi masallah annesi minigine ❤Kizlar ben buraya yazacam derken "2020 temmuz anneleri" kismina yazmisim, buraya da yazayim.
Dün saat 15.00de bende şarıl şarıl kan gelmeye başladı. Iri iri pıhtılar düşüyor felan. Düsük yaptigimi düşünerek yine doktor yolunu tuttum. Giderken yolda da kendimi her seye hazirlikli olma konusunda telkin etmeye calisiyorum. Neyse gittim. Kese, bebek hersey yolunda hatta 5 sn kalp atisini dinlettirdi bizebu vesileyle kalp sesini duymus olduk. Bebek guzel tutunmus dedi ama kese disinda pihtilarimi gordu bunlar kendini bir sekilde atacak dedi ve endol hapini gunde 2 den 3 e cikarmami soyledi. Her gunum bir korkuyla geciyor inanın. Kanamam dünküne gore yarıya düştü, böyle böyle bitecegini umut ediyorum... siz siz o olun kanamasız ve korkusuz gecen gunlerinizin tadini cikarin. Gercekten şu iki-üç günde yiprandigimi hissediyorum
Aminn canim benimmm aminnnnn
Ben sana sikma canini demedim mi masallah annesi minigine ❤
ok geçmiş olsun cnm Rabbim evladını saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahKizlar ben buraya yazacam derken "2020 temmuz anneleri" kismina yazmisim, buraya da yazayim.
Dün saat 15.00de bende şarıl şarıl kan gelmeye başladı. Iri iri pıhtılar düşüyor felan. Düsük yaptigimi düşünerek yine doktor yolunu tuttum. Giderken yolda da kendimi her seye hazirlikli olma konusunda telkin etmeye calisiyorum. Neyse gittim. Kese, bebek hersey yolunda hatta 5 sn kalp atisini dinlettirdi bizebu vesileyle kalp sesini duymus olduk. Bebek guzel tutunmus dedi ama kese disinda pihtilarimi gordu bunlar kendini bir sekilde atacak dedi ve endol hapini gunde 2 den 3 e cikarmami soyledi. Her gunum bir korkuyla geciyor inanın. Kanamam dünküne gore yarıya düştü, böyle böyle bitecegini umut ediyorum... siz siz o olun kanamasız ve korkusuz gecen gunlerinizin tadini cikarin. Gercekten şu iki-üç günde yiprandigimi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?