🎀2020 temmuz anneleri🎀

Çok şükür Rabbime bu gün kalbini dinleyebildim bebeğimin. Darısı diğer gebelerimize inşallah sizlerden de en koşa sürede haberler gelir. Herkes derdi de inanmazdım gerçekten tarifi yokmuş kalbinin sesini dinlemenin.. o kadar küçük o kadar savunmasız hayata tutunmaya çalışırken ki o azmi duymak gerçekten tarifsiz yaşlar gözlerimden ne ara boşaldı anlamadım eşim videoya aldı izleyip izleyip hala ağlıyorum Rabbime binlerce kez şükürler olsun evlatlarımızı korusun sağlıklı sıhhatli hamilelikler nasip etsin inşallah

Evet kesinlikle özellikle belim çok kötü oluyor. Kasıkta ara ara hani adette böyle batırılır gibi olurdu ya onun gibi oluyor ara ara hemen uzanıyorum .

Evet kesinlikle özellikle belim çok kötü oluyor. Kasıkta ara ara hani adette böyle batırılır gibi olurdu ya onun gibi oluyor ara ara hemen uzanıyorum .
Bende uzandım ama mecbur yani iş yapılıyor o bıçak batması oluyor onu doktora sormustum rahim büyüdügü icin demisti canım allah yardımcimiz olsun

Masallah kizlar darisi bize ama doktorunuz dogru soylemis bende okumustum biryerde iyi olmadigini kalp atisinin disari verilmesinin

Kizlar ben buraya yazacam derken "2020 temmuz anneleri" kismina yazmisim, buraya da yazayim.

Dün saat 15.00de bende şarıl şarıl kan gelmeye başladı. Iri iri pıhtılar düşüyor felan. Düsük yaptigimi düşünerek yine doktor yolunu tuttum. Giderken yolda da kendimi her seye hazirlikli olma konusunda telkin etmeye calisiyorum. Neyse gittim. Kese, bebek hersey yolunda hatta 5 sn kalp atisini dinlettirdi bize bu vesileyle kalp sesini duymus olduk. Bebek guzel tutunmus dedi ama kese disinda pihtilarimi gordu bunlar kendini bir sekilde atacak dedi ve endol hapini gunde 2 den 3 e cikarmami soyledi. Her gunum bir korkuyla geciyor inanın. Kanamam dünküne gore yarıya düştü, böyle böyle bitecegini umut ediyorum... siz siz o olun kanamasız ve korkusuz gecen gunlerinizin tadini cikarin. Gercekten şu iki-üç günde yiprandigimi hissediyorum

Masallah kizlar darisi bize ama doktorunuz dogru soylemis bende okumustum biryerde iyi olmadigini kalp atisinin disari verilmesinin
Aminn canim benimmm aminnnnn
Ben sana sikma canini demedim mi masallah annesi minigine ❤

Aminn canim benimmm aminnnnn

Ben sana sikma canini demedim mi masallah annesi minigine ❤

Valla canim can sıkılmayacak gibi degildi. Benden ömrumde o kadar kan gelmedi. Bi ara pacalarimdan akacak heralde bu dedim pihtilarin gelmesi ve de renginin koyu kirmizidan aciga dogru donmesi beni cok urkuttu. Simdi rengi tekrardan normale dondu, akıbetim ne olacak hep birlikte gorucez artik

Ç
ok geçmiş olsun cnm Rabbim evladını saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…