- 17 Nisan 2019
- 3.025
- 3.356
- 133
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
biraz daha bekle canım bir sorun yoktur allahın izniyle içini ferah tutmaya çalışValla dr yolk kesen olusmus ama bebegi gormem lazm dedi vajinal muane oldum bebek yok daha carsamba gel dedi
Çok şükür Rabbime bu gün kalbini dinleyebildim bebeğimin. Darısı diğer gebelerimize inşallah sizlerden de en koşa sürede haberler gelir. Herkes derdi de inanmazdım gerçekten tarifi yokmuş kalbinin sesini dinlemenin.. o kadar küçük o kadar savunmasız hayata tutunmaya çalışırken ki o azmi duymak gerçekten tarifsiz yaşlar gözlerimden ne ara boşaldı anlamadım eşim videoya aldı izleyip izleyip hala ağlıyorumRabbime binlerce kez şükürler olsun evlatlarımızı korusun sağlıklı sıhhatli hamilelikler nasip etsin inşallah
Aynı durumdayız canım doktorum normal uzanın geçer diyor kaçıncı haftadasınArkadaşlar karnım çok ağrıyor adet sancısı gibi. Her seferinde lavaboya koşuyorum kanama oldu mu diye çünkü en baştan olmuştu kesildi. Bu ağrılar normal mi
5.hafta canım.Aynı durumdayız canım doktorum normal uzanın geçer diyor kaçıncı haftadasın
6 dayım ben devam ediyor öğrendiğimden beri ara ara böyle nefesimi kesiyo sanki ama kanama olmadıkça bişey olmaz Allahın izniyle5.hafta canım.
Sürekli tedirginim ya.. keseyi gördün mü :)6 dayım ben devam ediyor öğrendiğimden beri ara ara böyle nefesimi kesiyo sanki ama kanama olmadıkça bişey olmaz Allahın izniyle
evet kese vardı ama bebişimizi göremedik henüz haftaya pazartesi randevumuz var =) sen gördün mü bide gördüysen kese yuvarlakmıydıSürekli tedirginim ya.. keseyi gördün mü :)
Dua edecegiz bolbol alllahin izniyle saglikla gelicek bebisin yasarken tabikide cok cok zordur eminim stres daha cok etkilerr diye senide sakinlestirmeye calismak icin birazcik da boyle konusuyorum canisi ama ben inaniyorum hersey cok guzel olacak bebisin saglikla gelecekValla canim can sıkılmayacak gibi degildi. Benden ömrumde o kadar kan gelmedi. Bi ara pacalarimdan akacak heralde bu dedimpihtilarin gelmesi ve de renginin koyu kirmizidan aciga dogru donmesi beni cok urkuttu. Simdi rengi tekrardan normale dondu, akıbetim ne olacak hep birlikte gorucez artik
Yok canım randevum Cuma günü sana o yüzden sordum gittiğimde erken mi olur gözükmez mi diyeevet kese vardı ama bebişimizi göremedik henüz haftaya pazartesi randevumuz var =) sen gördün mü bide gördüysen kese yuvarlakmıydı
5+6 da gördüm ben keseyi canım sende görürsün inşallahYok canım randevum Cuma günü sana o yüzden sordum gittiğimde erken mi olur gözükmez mi diye
Hoşgeldin cnm biz aynıyızmerhaba kızlar benimde tahmini doğum 06.07.2020 fakat 2. gebeliğim olduğu için sezeryan olucam o yüzden daha erken doğumum olabilir
ben henüz dr ye gitmedim bu ctesi gidicem hem kese hem kalbini duymak için birde ben çok erken öğrendim adetime 5 gün kala zaman hiç geçmiyor şuan bir türlü ctesi gelmiyor. siz gittiniz mi dr ye ?Hoşgeldin
Hoşgeldin cnm biz aynıyız
İNşallah canım5+6 da gördüm ben keseyi canım sende görürsün inşallah
Bursa’da mısınız ?ben henüz dr ye gitmedim bu ctesi gidicem hem kese hem kalbini duymak için birde ben çok erken öğrendim adetime 5 gün kala zaman hiç geçmiyor şuan bir türlü ctesi gelmiyor. siz gittiniz mi dr ye ?
Benim aşılama cnm her haftası gittim diyebilirim ptesi kese ve yolk kesesini gördü dr haftaya gel dedi devlet oldugu için pek bişey anlatmıyorlar malesefben henüz dr ye gitmedim bu ctesi gidicem hem kese hem kalbini duymak için birde ben çok erken öğrendim adetime 5 gün kala zaman hiç geçmiyor şuan bir türlü ctesi gelmiyor. siz gittiniz mi dr ye ?
Hodgeldin canim hayirli olsun❤merhaba kızlar benimde tahmini doğum 06.07.2020 fakat 2. gebeliğim olduğu için sezeryan olucam o yüzden daha erken doğumum olabilir
Yerlesme kanamasi olabilir canim agrin dinlenince geciyorsa sorun yok eger artarsa hemen doktora git ozele gidiyorsan doktorunu arayip bildir canim istersenKızlar yeniden merhaba bende çok erken ogrenenlerdenim adetime 4 gün kala ogrendim degerlerimde sukur guzel ilerliyor .adetimi 2 gun gecti yine kan vermeye gittim bugun ama sanki 2 keredir tuvalete girip soylemesi ayiptir idrardan sonra peceteyle silerken belli belirsiz pembelik var gibi .adet gununden beri de adet olacakmis gibi belim agriyor . Ama dinlenince geciyor.bi sorun olur mu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?