🎀2020 temmuz anneleri🎀

Gözün aydın canım Allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin bebelerimize

Arkadaşlar karnım çok ağrıyor adet sancısı gibi. Her seferinde lavaboya koşuyorum kanama oldu mu diye çünkü en baştan olmuştu kesildi. Bu ağrılar normal mi

Dua edecegiz bolbol alllahin izniyle saglikla gelicek bebisin yasarken tabikide cok cok zordur eminim stres daha cok etkilerr diye senide sakinlestirmeye calismak icin birazcik da boyle konusuyorum canisi ama ben inaniyorum hersey cok guzel olacak bebisin saglikla gelecek

ben henüz dr ye gitmedim bu ctesi gidicem hem kese hem kalbini duymak için birde ben çok erken öğrendim adetime 5 gün kala zaman hiç geçmiyor şuan bir türlü ctesi gelmiyor. siz gittiniz mi dr ye ?
Benim aşılama cnm her haftası gittim diyebilirim ptesi kese ve yolk kesesini gördü dr haftaya gel dedi devlet oldugu için pek bişey anlatmıyorlar malesef

Kızlar yeniden merhaba bende çok erken ogrenenlerdenim adetime 4 gün kala ogrendim degerlerimde sukur guzel ilerliyor .adetimi 2 gun gecti yine kan vermeye gittim bugun ama sanki 2 keredir tuvalete girip soylemesi ayiptir idrardan sonra peceteyle silerken belli belirsiz pembelik var gibi .adet gununden beri de adet olacakmis gibi belim agriyor . Ama dinlenince geciyor.bi sorun olur mu acaba ?

Yerlesme kanamasi olabilir canim agrin dinlenince geciyorsa sorun yok eger artarsa hemen doktora git ozele gidiyorsan doktorunu arayip bildir canim istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…