- 3 Eylül 2019
- 976
- 2.500
- 43
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
teşekkür ederim canım hoşbuldumHodgeldin canim hayirli olsun❤
Bi tuhaf sonucum 4 gün önce ayın 8 inde değer 83 tu bugün yani 12 si 680 olmuş kızlar normal mi bu dış gebelik falan olmaz dimiYerlesme kanamasi olabilir canim agrin dinlenince geciyorsa sorun yok eger artarsa hemen doktora git ozele gidiyorsan doktorunu arayip bildir canim istersen
Cok cok normal artmamis olmasindan kork canim 2 gunde bir ortalama 2 kat artis gostermesi gerekiyor seninde gayet guzel artmis gayet saglikli degerlerin ben gebeligimi adet olmam gereken gun ogrendim o gun yapilan kan testinde 352 cikti beta degerim bir daha bakmadik yani 4 haftada 352 idiBi tuhaf sonucum 4 gün önce ayın 8 inde değer 83 tu bugün yani 12 si 680 olmuş kızlar normal mi bu dış gebelik falan olmaz dimi
Doktoru aradım ameliyattaymış asistanı gayet güzel artış demiş ama 4 kat artış olunca mol gebelikten korktum açıkçasıCok cok normal artmamis olmasindan kork canim 2 gunde bir ortalama 2 kat artis gostermesi gerekiyor seninde gayet guzel artmis gayet saglikli degerlerin ben gebeligimi adet olmam gereken gun ogrendim o gun yapilan kan testinde 352 cikti beta degerim bir daha bakmadik yani 4 haftada 352 idi
Yok kuzum gayet normal artisin icini ferah tutDoktoru aradım ameliyattaymış asistanı gayet güzel artış demiş ama 4 kat artış olunca mol gebelikten korktum açıkçası
Cok teşekkür ederim canım biraz rahatladım şükürYok kuzum gayet normal artisin icini ferah tut
Icimizi ferah tutuyoruz pozitif dusunuyoruz kizlarCok teşekkür ederim canım biraz rahatladım şükür
Gecede uyuyamıyorum gündüzde ama sürekli uykuluyum bıraksalar 3 gün uyurum heralde.. Oğlum 16 aylık emiyor gece o uyutmuyor ve sıcak basıyor,gündüzde çalışıyorum.Kızlar nasılsınız? Bende gece uyku yokgündüzde hep uyumak istiyorum. Sizde durumlar nedir ?
Kaç haftalıkken gözüktü keseHayirli ugurlu olsun canim benimde 1 temmuz gozukuyor biz keseyi gorduk haftaya kalp atisina gidecegiz beta kac cikti senin
4+5de kese gorduk 6+5de bebegi ve kalp atisini gorduk canimKaç haftalıkken gözüktü kese
Bel agrım geçmiyor hiç sızlıyor hep kaşık ağrım yok ama bu belsizde de var mı kızlar ?
Evde de yok ki bizim torbaBnm bi kere agridi ve belime sicak su torbasi koydum. Hemen gecti, cok iyi geliyor. Ama dikkat et sadece arka beline koy, yan bellerine degil kasıklarına fln degmemeli sicak su tehlikeli.
Anladım benmde 5 hafta oldu bıgün diğeri kimyasal gebelikti. Bundada keseyi görmeden sevinemiyoruz geçen hafta ctesi betahcg 2200 çıktı doktor çarşamba görürrüz dedi ama garanti olsun diye ctesiyi bekliyorum4+5de kese gorduk 6+5de bebegi ve kalp atisini gorduk canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?