🎀2020 temmuz anneleri🎀

Yerlesme kanamasi olabilir canim agrin dinlenince geciyorsa sorun yok eger artarsa hemen doktora git ozele gidiyorsan doktorunu arayip bildir canim istersen
Bi tuhaf sonucum 4 gün önce ayın 8 inde değer 83 tu bugün yani 12 si 680 olmuş kızlar normal mi bu dış gebelik falan olmaz dimi

Bi tuhaf sonucum 4 gün önce ayın 8 inde değer 83 tu bugün yani 12 si 680 olmuş kızlar normal mi bu dış gebelik falan olmaz dimi
Cok cok normal artmamis olmasindan kork canim 2 gunde bir ortalama 2 kat artis gostermesi gerekiyor seninde gayet guzel artmis gayet saglikli degerlerin ben gebeligimi adet olmam gereken gun ogrendim o gun yapilan kan testinde 352 cikti beta degerim bir daha bakmadik yani 4 haftada 352 idi

Doktoru aradım ameliyattaymış asistanı gayet güzel artış demiş ama 4 kat artış olunca mol gebelikten korktum açıkçası

Bende de uyku falan yok en baslarda bi aksamlari 8 gibi bastiriyordu ama simdi hak getire gece 4 kere rahat uyanıyorum sabah ta 7 kalkış

bende uyusamda uyumasamda hep yorgun ve halsizim bence hamilelere izin verilmeli çalışılmamalı bir yandan mide bulantısı bir yandan bitkinlik

Bel agrım geçmiyor hiç sızlıyor hep kaşık ağrım yok ama bu bel sizde de var mı kızlar ?

Bnm bi kere agridi ve belime sicak su torbasi koydum. Hemen gecti, cok iyi geliyor. Ama dikkat et sadece arka beline koy, yan bellerine degil kasıklarına fln degmemeli sicak su tehlikeli.
Evde de yok ki bizim torba gece yatarken oldu çok hareketsiz kalmaktan mi bilemedim. Hafif bi bulantımda başladı sanki kahvaltıdan sonra ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…