🎀2020 temmuz anneleri🎀

Evde de yok ki bizim torba gece yatarken oldu çok hareketsiz kalmaktan mi bilemedim. Hafif bi bulantımda başladı sanki kahvaltıdan sonra ...

Kola sisesi varsa o da oluyo. Su şisesi olmaz ama kalin şise olmasi lazim aksi taktir de sise erir. Sisenin icerisine sicak suyu koyup havlu gibi kalin bir bezle sarip beline koyabilirsin. Bel agrisi, adet agrisi, mide bulantisi bunlar normal şeyler gayet; hareketsizlikten degildir.

Cok sağol canım deneyeyim ben

Merhaba kızlar nasılsınız bebisler nasıl bulantısı olan varmı
İyiyim canım sen nasılsın. Tam olarak bulantı değil ama içim bir tuhaf. Valla heyecanla Cuma’yı bekliyorum randevum o zaman. Korkuyorum kendi kendime evham yapıyorum ya keseyi göremezse falan diye

İnşallah canım. Adet ağrısı gibi ağrım var bide geceleri kötü kötü rüyalar görüyorum bu sizde de oluyor mu

Rüya sıkıntısı bende de var maalesef. Düşünmemeye calışsamda stres yapıyorum sağlıklımı hersey yolundamı diye. Bu vesveselerde saçma sapan rüya olarak geri dönüyor bana

Ayni ya ayni senle herseyimiz ayni ama tahminimce her anne endise ile yasiyordur bunu keske erken ogrenmeseydik bu kadar diyorum bazen
Evet canım bende öyle düşünüyorum hep tezcanlılığımdan oysaki yeni öğrenmem lazımdı çünkü adetim geçeli 8 gün olmuş olacaktı :) ben ne yaptım tuttum adetten 3 gün önce test yaptım dayanamadım :))gerçi sonradan kanamam oldu ya öğrenirmişim bir şekilde sanırım

Bende 4 gün önce oğrendim valla bayadır uğraşınca işte insan ister istemez tez canlı oluyor

İnşallah canım. Adet ağrısı gibi ağrım var bide geceleri kötü kötü rüyalar görüyorum bu sizde de oluyor mu
Normalde kolay rüya görmem öyle ayda yılda bir falan. Ama hamileliğimi hergün saçma sapan rüyalar görmektende anladım diyebilirim çünkü oğlumda da öyleydim. Ve hala devam ediyor

Bende yok ya olmaz bu ay diye düşünüyordum ilk ayda oldu hemen
Benim 1 yıla yakındır olmuyordu klomen kullandım ilkinde şükür tuttu ama dozu çok olmuş fazla yumurtam gelişmiş hatta hala çatlamayan yumurtam bile var doktor atacak vücut artık dedi o yüzden karnimda fazla sivi birikmesi var ve şişlik var... neyse çoğul gebelik olmaz umarım Allah isteyene versin ama benim için çok zor olur

Normalde kolay rüya görmem öyle ayda yılda bir falan. Ama hamileliğimi hergün saçma sapan rüyalar görmektende anladım diyebilirim çünkü oğlumda da öyleydim. Ve hala devam ediyor
Demekki olan bir şeymiş bende sadece bende olan bir şey sanıp kafaya takıyordum ama çok ilginç rüyalar uyandıgımdada pek hatırlamıyorum

Hayırlısı olsun kuzum sağ Salim kavuşalım insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…