- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
Bende iyiyim canım evham yapma çünkü ben gördüm ama şimdi pazartesi gelmiyo hep olcak yani güzel dúsun allaha emanet etİyiyim canım sen nasılsın. Tam olarak bulantı değil ama içim bir tuhaf. Valla heyecanla Cuma’yı bekliyorum randevum o zaman. Korkuyorum kendi kendime evham yapıyorum ya keseyi göremezse falan diye
Evet canım demek ki böyle birşeumiş annelik.. rabbim hayırlısını versin hepimize inşallahBende iyiyim canım evham yapma çünkü ben gördüm ama şimdi pazartesi gelmiyo hep olcak yani güzel dúsun allaha emanet et
Amin inşallah bende endişeleniyorum korkuyorumEvet canım demek ki böyle birşeumiş annelik.. rabbim hayırlısını versin hepimize inşallah ❣
Akıldan çıkmıyor hiç ama sayılı gün çabuk geçer diyen yalan söylemişEvet canım demek ki böyle birşeumiş annelik.. rabbim hayırlısını versin hepimize inşallah ❣
Ben çekiyorum ama sayamıyorum allah kabul etsinToplam cekilen 8,242
Kalan 61,758
Amin kuzum zikirmatikle cekiyorum ben sizlerde sayi verdikce ekliyorum enson hocaya dualatacagim bebislerimizin sag saglim dogmasi niyetiyleBen çekiyorum ama sayamıyorum allah kabul etsin
Evde tesbihle cekiyorum ama sabah yolda aksam yolda gun icinde sayamıyorum zikirmatik vardi iyi söyledin kuzum bakcam şimdi kafa dolu aklıma gelmediAmin kuzum zikirmatikle cekiyorum ben sizlerde sayi verdikce ekliyorum enson hocaya dualatacagim bebislerimizin sag saglim dogmasi niyetiyle
Bende 100 çektim canım. Ama doktor yatış verdiği için yatarak cekiyorum Allah kabul eder inşallahToplam cekilen 8,242
Kalan 61,758
Gecmis olsun allah kabul etsin canımBende 100 çektim canım. Ama doktor yatış verdiği için yatarak cekiyorum Allah kabul eder inşallah
Geçmiş olsun canım ne olduBende 100 çektim canım. Ama doktor yatış verdiği için yatarak cekiyorum Allah kabul eder inşallah
Kiyamam sana olur kuzum sorun degilEvde tesbihle cekiyorum ama sabah yolda aksam yolda gun icinde sayamıyorum zikirmatik vardi iyi söyledin kuzum bakcam şimdi kafa dolu aklıma gelmedi
Ekleyelim hemen canimBende 100 çektim canım. Ama doktor yatış verdiği için yatarak cekiyorum Allah kabul eder inşallah
Hosgeldin canim hatirli ugurlu olsun❤Merhaba bende bugün 4 hafta 4 günlük hamile olduğu öğrendim 22 Kasım’da ultrAson ☺ 24 Temmuz civarıda Doğum inşallah
Ekleyelim hemen canim
Toplam cekilen 8420
Kalan
61,580
Hosgeldin canim hatirli ugurlu olsun❤
Sağol canım karnimda sıvı birikmesi olduğu için...Geçmiş olsun canım ne oldu
Noldu kuzum sana kacirmisim ben mesajlarSağol canım karnimda sıvı birikmesi olduğu için...
Hoşgeldin canım hayırlı olsun sağlıkla kucaklaMerhaba bende bugün 4 hafta 4 günlük hamile olduğu öğrendim 22 Kasım’da ultrAson ☺ 24 Temmuz civarıda Doğum inşallah
Tüp bebek yada aşılamamı yaptırmıştın canımSağol canım karnimda sıvı birikmesi olduğu için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?