🎀2020 temmuz anneleri🎀

[/QUOTE]
Noldu kuzum sana kacirmisim ben mesajlar
Tüp bebek yada aşılamamı yaptırmıştın canım
Ben klomen tedavisi görmüştüm bu ay fazla yumurtam oluşmuş. Ohss sendromu degil sukur ama fazlaca yumurtam catlamis oldugu icin karin boslugunda fazla sıvı birikmis.bol su içerek dağıtmaya çalışacağız dedi doktor bebiste olduğu için bisey yapamıyorlar. Hatta çatlamayan yumurta bile varmış hala

Bende sürekli dış gebelik olacak diye korkumdan uyuyamiyorum o çatlamayan yumurta beni çok korkutuyor ya döllenmiş yumurtanın önünü tıkadıysa ve yunurta rahme inemediyse deger ondan yuksek çıktıysa diye

Bişey olmaz kuzum Allah’ın izniyle hem dış gebelikte de kanama oluyormus inşallah bi sıkıntı yoktur

Ben klomen tedavisi görmüştüm bu ay fazla yumurtam oluşmuş. Ohss sendromu degil sukur ama fazlaca yumurtam catlamis oldugu icin karin boslugunda fazla sıvı birikmis.bol su içerek dağıtmaya çalışacağız dedi doktor bebiste olduğu için bisey yapamıyorlar. Hatta çatlamayan yumurta bile varmış hala
[/QUOTE]
Oyúzden sordum çok gecmis olsun bol su aynen☺

merhabalar, ben de ilk 2016 eylül annesiydim, bu sene 2019 şubat annesiydim, 2. oğlum henüz 9 aylık ama ben de çift çizgiyi gördüm, hem sevindim hem endişelendim, Allahım sağlıkla nasip etsin, bat tarihimi de hatırlamıyorum, sanırım 1 ekimdi, geçen hafta kan verdim 686 çıktı, yarın doktoruma randevu alacağım, herkese hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…