- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
Allah şifa versin kuzummSağol canım karnimda sıvı birikmesi olduğu için...
Noldu kuzum sana kacirmisim ben mesajlar
Ben klomen tedavisi görmüştüm bu ay fazla yumurtam oluşmuş. Ohss sendromu degil sukur ama fazlaca yumurtam catlamis oldugu icin karin boslugunda fazla sıvı birikmis.bol su içerek dağıtmaya çalışacağız dedi doktor bebiste olduğu için bisey yapamıyorlar. Hatta çatlamayan yumurta bile varmış halaTüp bebek yada aşılamamı yaptırmıştın canım
Uyku bende de yokKızlar bu saat oldu uyuyamadım. Lavaboya kalkmıştım lekelenme gördüm
Kahverengi iki üç damla bişeyUyku bende de yoklele ne renk
Normal diyorlar ona agrın var mıKahverengi iki üç damla bişey
Hayır ağrım yok ama çok endişeliyimNormal diyorlar ona agrın var mı
Ağrın yoksa hiç endişelenme kuzum Allahın izniyle bisey olmayacak bebeği de huzursuz etme pekmez falan varsa bi pekmez iç kalk mademHayır ağrım yok ama çok endişeliyim
Çok az oldu bidaha olmadı canım ama tedirgin etti işteAğrın yoksa hiç endişelenme kuzum Allahın izniyle bisey olmayacak bebeği de huzursuz etme pekmez falan varsa bi pekmez iç kalk madem
Bişey olmaz kuzum Allah’ın izniyle hem dış gebelikte de kanama oluyormus inşallah bi sıkıntı yokturBende sürekli dış gebelik olacak diye korkumdan uyuyamiyorum o çatlamayan yumurta beni çok korkutuyor ya döllenmiş yumurtanın önünü tıkadıysa ve yunurta rahme inemediyse deger ondan yuksek çıktıysa diye
Cok şükür hic kanamam olmadı Allahım hepimizin yavrusunu esirgesin ama korku işteBişey olmaz kuzum Allah’ın izniyle hem dış gebelikte de kanama oluyormus inşallah bi sıkıntı yoktur
Bende normal okudum bebişin yerleştiği yerde damar varsa kanama olurmuş devam ediyor mu ona dikkat et cnmKahverengi iki üç damla bişey
hayırlı olsun sizin de, cinsiyeti öğrendiniz miTemmuz anaları da grup kurmuşlar amanın biz büyüdük o zamann
Benimde doktorum haziran sonu dedi 1 temmuz olsun bari dedim :))Doğuma 1 temmuz deniliyor hangi grupta olacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?