- 17 Nisan 2019
- 3.025
- 3.358
- 133
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
sat ne zamandı senin benim kese sattan daha önde gidiyor bebişi göremedik görünce net bişey diyebilirz doğum için dedilerBenimde doktorum haziran sonu dedi 1 temmuz olsun bari dedim :))
Dün geceden sonra hiç olmadı canım ama karnımda adet ağrısı gibi ağrı var birazdan doktora gidicemBende normal okudum bebişin yerleştiği yerde damar varsa kanama olurmuş devam ediyor mu ona dikkat et cnm
Git mutlaka bizi de haberdar etDün geceden sonra hiç olmadı canım ama karnımda adet ağrısı gibi ağrı var birazdan doktora gidicem
Tamam canımmsen nasıl oldunGit mutlaka bizi de haberdar et
2 Ekim sat. Ama ilk doğumum sezeryan olduğu için öyle dedisat ne zamandı senin benim kese sattan daha önde gidiyor bebişi göremedik görünce net bişey diyebilirz doğum için dediler
anladım2 Ekim sat. Ama ilk doğumum sezeryan olduğu için öyle dedi
normalde de görünür canımKeseyi gören Arkadaşlar bugün 5+2 olduk. Ben şimdi doktora gidiyorum keseyi görebilir mi ? Betahcg 9binlerde olması lazım. Yani vajinal ultrasonla mı görür
anladım canım sezeryan doğumdan memnunmusun sıkıntı yaşadın mı sonrasında2 Ekim sat. Ama ilk doğumum sezeryan olduğu için öyle dedi
Cok şükür bi sıkıntı yok canım ben haftaya gideceğim keseye bakmaya burda aceleci olmayayım bari dedimTamam canımmsen nasıl oldun
Hoba istermisin ikiz olsunBen klomen tedavisi görmüştüm bu ay fazla yumurtam oluşmuş. Ohss sendromu degil sukur ama fazlaca yumurtam catlamis oldugu icin karin boslugunda fazla sıvı birikmis.bol su içerek dağıtmaya çalışacağız dedi doktor bebiste olduğu için bisey yapamıyorlar. Hatta çatlamayan yumurta bile varmış hala
Vallahi Allah biliyor ya pek istemiyorum ama Rabbim verirse de başımın üstüneHoba istermisin ikiz olsun
Hayirlisi tabiki ama allahin gucune gitmesin cok zordur muhtemelen ikiz bebek bakmakVallahi Allah biliyor ya pek istemiyorum ama Rabbim verirse de başımın üstüneyine de Allah isteyene versin tabi
Evet ben çalıştığım için çok zorlanırım bide ailemize uzak sehirdeyiz o sebepleHayirlisi tabiki ama allahin gucune gitmesin cok zordur muhtemelen ikiz bebek bakmak
Güzel haberler inşallah cnmDün geceden sonra hiç olmadı canım ama karnımda adet ağrısı gibi ağrı var birazdan doktora gidicem
Gittim doktora arkadaşlar. 5+2 günlük keseyi gördü çok şükür. Yerleşme kanamasıymıs endişe etme dedi. Yine de her ihtimale karşı progestan verdi :) 22 Kasım’a randevu verdi kalp atısını duyarmışız insallahGüzel haberler inşallah cnm
Ayyy muhtesem ya Allahım hayırlısıyla bana da nasip etsin insallahGittim doktora arkadaşlar. 5+2 günlük keseyi gördü çok şükür. Yerleşme kanamasıymıs endişe etme dedi. Yine de her ihtimale karşı progestan verdi :) 22 Kasım’a randevu verdi kalp atısını duyarmışız insallahSemo Can
Gözün aydın cnmGittim doktora arkadaşlar. 5+2 günlük keseyi gördü çok şükür. Yerleşme kanamasıymıs endişe etme dedi. Yine de her ihtimale karşı progestan verdi :) 22 Kasım’a randevu verdi kalp atısını duyarmışız insallahSemo Can
Gozun aydin canimmmGittim doktora arkadaşlar. 5+2 günlük keseyi gördü çok şükür. Yerleşme kanamasıymıs endişe etme dedi. Yine de her ihtimale karşı progestan verdi :) 22 Kasım’a randevu verdi kalp atısını duyarmışız insallahSemo Can
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?