🎀2020 temmuz anneleri🎀

Keseyi gören Arkadaşlar bugün 5+2 olduk. Ben şimdi doktora gidiyorum keseyi görebilir mi ? Betahcg 9binlerde olması lazım. Yani vajinal ultrasonla mı görür

Ben klomen tedavisi görmüştüm bu ay fazla yumurtam oluşmuş. Ohss sendromu degil sukur ama fazlaca yumurtam catlamis oldugu icin karin boslugunda fazla sıvı birikmis.bol su içerek dağıtmaya çalışacağız dedi doktor bebiste olduğu için bisey yapamıyorlar. Hatta çatlamayan yumurta bile varmış hala
[/QUOTE]
Hoba istermisin ikiz olsun

Hoba istermisin ikiz olsun
[/QUOTE]
Vallahi Allah biliyor ya pek istemiyorum ama Rabbim verirse de başımın üstüne yine de Allah isteyene versin tabi

Vallahi Allah biliyor ya pek istemiyorum ama Rabbim verirse de başımın üstüne yine de Allah isteyene versin tabi
Hayirlisi tabiki ama allahin gucune gitmesin cok zordur muhtemelen ikiz bebek bakmak
[/QUOTE]
Evet ben çalıştığım için çok zorlanırım bide ailemize uzak sehirdeyiz o sebepleama dediğim gibi bebek çok istiyorduk 1 de olsa 2 de hanemiz şenlendi şükür Rabbim sgalikla kucağınıza almayı nasip etsin

Hayirlisi tabiki ama allahin gucune gitmesin cok zordur muhtemelen ikiz bebek bakmak
Evet ben çalıştığım için çok zorlanırım bide ailemize uzak sehirdeyiz o sebepleama dediğim gibi bebek çok istiyorduk 1 de olsa 2 de hanemiz şenlendi şükür Rabbim sgalikla kucağınıza almayı nasip etsin
[/QUOTE]
Aminnnn canim benimmm saglikla sihatle insallah

Ayyy muhtesem ya Allahım hayırlısıyla bana da nasip etsin insallah Kendim kadar sevindim inanki senin hcg değerlerin yükselişi nasıl canım

Benimde 6 temmuz olacaktı ancak geçen hafta düşük yaptım Allah'ım herkes hayırlısıyla sağlıkla bebişlerini kucağına almayı nasıp etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…