- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar allah razı olsun eksik olmayınAyyy muhtesem ya Allahım hayırlısıyla bana da nasip etsin insallahKendim kadar sevindim inanki senin hcg değerlerin yükselişi nasıl canım
Amin arkadasım üzülme allahım en kısa zamanda sana da hayırlısıyla nasip etsinBenimde 6 temmuz olacaktı ancak geçen hafta düşük yaptımAllah'ım herkes hayırlısıyla sağlıkla bebişlerini kucağına almayı nasıp etsin
Cok mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin canımHepinize teşekkür ederim arkadaşlar allah razı olsun eksik olmayınHer şey sizinle güzel :)
Canım benim betahcg ilk öğrendiğimde 178, 404,1213 bunlar gün aşırı tahlil yaptırmıştım
Sağol canım hepimize inşallahCok mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin canım
Sonrası çok kötü oluyor en az 10 gün sonra rahat hareket edebiliyorsun onun dışında bi problem yok şükür. şuanki hamileliğimi normal olsun istedim ama oğlum daha 16 aylık olunca çok erken dedi 2yaş olsaydı denerdik dedi doktor. Yani buda sezeryan olacak mecbur.anladım canım sezeryan doğumdan memnunmusun sıkıntı yaşadın mı sonrasında
Sakin ol cnm bunlar çok normal .Kızlar ben yatıyorum sürekli yatarken gezerken falan bi sorun ağrı yok ama pantolon giymek için eğilirken ya da bacağımı kaldırınca veya sol tarafa doğru eğilince sol kasigimda sızlama oluyor. Siz de de var mı bu korktum açıkçası
Korkma canım normal bende de oluyor rahim büyüdüğü içinmiş..Kızlar ben yatıyorum sürekli yatarken gezerken falan bi sorun ağrı yok ama pantolon giymek için eğilirken ya da bacağımı kaldırınca veya sol tarafa doğru eğilince sol kasigimda sızlama oluyor. Siz de de var mı bu korktum açıkçası
Peki ağır vs kaldırınca ağrı oluyor mu birde göbek kalıyor mıSonrası çok kötü oluyor en az 10 gün sonra rahat hareket edebiliyorsun onun dışında bi problem yok şükür. şuanki hamileliğimi normal olsun istedim ama oğlum daha 16 aylık olunca çok erken dedi 2yaş olsaydı denerdik dedi doktor. Yani buda sezeryan olacak mecbur.
Gözün aydın canım benim randevu 18 kasım geçmek bilmedi şimdiden kolayliklar ☺Gittim doktora arkadaşlar. 5+2 günlük keseyi gördü çok şükür. Yerleşme kanamasıymıs endişe etme dedi. Yine de her ihtimale karşı progestan verdi :) 22 Kasım’a randevu verdi kalp atısını duyarmışız insallahSemo Can
Bebegımın saglıklı oldgnu öğreneyim inşallah benıde bu listeye eklersinMerhabaaa baktim baktim 2020nin temmuz anneleri konusu bulamadim ben acayim bare dedim 2020 temmuz ayinda dogum yapacak guzel anneler haydi toplasalimmmm❤❤
Goktemaviyuz1 tahmini d. Tarihi: 1 temmuz
@Sade frappetahmini d. Tarihi 2 temmuz
@Arven fdntahmini d. Tarihi temmuz
@bedaliza54tahmini d. Tarihi 2 temmuz
@Ummuabdullahzeyneptahmini d. Tarihi temmuz
S Shezofren88tahmini d. Tarihi temmuz
@umudumbebegimtahmini d. Tarihi temmuz
@mavikelimetahmini d. Tarihi temmuz
@yasssemintahmini d. Tarihi temmuz
@Denizferdi34tahmini d. Tarihi temmuz
MUHTEMEL06 tahmini d. Tarihi temmuz
U Usaklibirkiztahmini d. Tarihi temmuz
@busra1tantahmini d. Tarihi 11 temmuz
@Minipandatahmini d. Tarihi 11 temmuz
@Ozgeduruegetahmini d. Tarihi temmuz
Peripellas tahmini d. Tarihi temmuz
@Oslemgvntahmini d. Tarihi temmuz
@Drestineetahmini d. Tarihi temmuz
@Pnrdgd86tahmini d. Tarihi temmuz
@Coolpeopletahmini d. Tarihi temmuz
Semo Can tahmini d. Tarihi temmuz
Keseyi gördgnde kaç haftlıktı hcg kaçtı htrlıomusnHayirli ugurlu olsun canim benimde 1 temmuz gozukuyor biz keseyi gorduk haftaya kalp atisina gidecegiz beta kac cikti senin
Teşekkür ederim canım benim de 22 Kasım’da :) günler geçmiyor dimii ah ah sabrı öğrendim valla :) sende hayırlı güzel haberlerini verirsin inşallahGözün aydın canım benim randevu 18 kasım geçmek bilmedi şimdiden kolayliklar ☺
Ayyy degerımı yukarda yazmışım zaten ya kusura bakmayın bunlar hephamileliktenAyy şaka gbı 42 sayfayıda okudum ve saat kaç olmuş çişimde geldiBana dua edin dostlar yarın kan verecegım çarsamba120 çıktı bakalım yarın kaç olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?