🎀2020 temmuz anneleri🎀

Ayyy muhtesem ya Allahım hayırlısıyla bana da nasip etsin insallah Kendim kadar sevindim inanki senin hcg değerlerin yükselişi nasıl canım
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar allah razı olsun eksik olmayın Her şey sizinle güzel :)

Canım benim betahcg ilk öğrendiğimde 178, 404,1213 bunlar gün aşırı tahlil yaptırmıştım

Amin inşallah Allah'ım bizimde yüzümü güldürür o kadar sevinmiştik ki ama oldu vardır Allah'ın bı bildiği diyoruz

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar allah razı olsun eksik olmayın Her şey sizinle güzel :)

Canım benim betahcg ilk öğrendiğimde 178, 404,1213 bunlar gün aşırı tahlil yaptırmıştım
Cok mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin canım

anladım canım sezeryan doğumdan memnunmusun sıkıntı yaşadın mı sonrasında
Sonrası çok kötü oluyor en az 10 gün sonra rahat hareket edebiliyorsun onun dışında bi problem yok şükür. şuanki hamileliğimi normal olsun istedim ama oğlum daha 16 aylık olunca çok erken dedi 2yaş olsaydı denerdik dedi doktor. Yani buda sezeryan olacak mecbur.

Kızlar ben yatıyorum sürekli yatarken gezerken falan bi sorun ağrı yok ama pantolon giymek için eğilirken ya da bacağımı kaldırınca veya sol tarafa doğru eğilince sol kasigimda sızlama oluyor. Siz de de var mı bu korktum açıkçası

Merhaba kızlar benim de temmuza geliyor sanırım daha doktora gitmedim ama :)
Sağlıklı doğumlar inşallah herkese beni de eklermisin konu sahibi

Sakin ol cnm bunlar çok normal .

Korkma canım normal bende de oluyor rahim büyüdüğü içinmiş..

Peki ağır vs kaldırınca ağrı oluyor mu birde göbek kalıyor mı

Gözün aydın canım benim randevu 18 kasım geçmek bilmedi şimdiden kolayliklar ☺

Bebegımın saglıklı oldgnu öğreneyim inşallah benıde bu listeye eklersin

Sayfaları tek tek okumak isterdim ama biraz zor gbı nasılsınız iyimisnz ben daha yenı öğrendım hamıleliğimi.çarşamba gnu kan verdım 120 cıktı yarın tekrar verecegım inşallah güzel artmıştır.Birde bende pıhtılaşma sorunu var doktor iğne başlayacak duruma göre.2 kalbi durarak 1 de dış gebelık şeklinde kayıplarım oldu.1 tanede kızım var çok şükür 3 yaşında .umarım Rabbim izin verirse kızıma kardeş olacak

Ayy şaka gbı 42 sayfayıda okudum ve saat kaç olmuş çişimde geldi Bana dua edin dostlar yarın kan verecegım çarsamba120 çıktı bakalım yarın kaç olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…