🎀2020 temmuz anneleri🎀

Hayırlı olsun. Ne zaman başlayacaksınız iğneye acaba?

Keseyi gördgnde kaç haftlıktı hcg kaçtı htrlıomusn
Betayi 4. Haftada yaptirdik bir daha yapilmadi 352 idi 4+5dede keseti gorduk canim
Bebegımın saglıklı oldgnu öğreneyim inşallah benıde bu listeye eklersin
Insallah canim bu ara benim telesim cok canlarim ev tasiyacagim 3 gundur ev ariyordum esim gorevde dun buldum sukur anlastik da simdi tasinma fasli baslicak bi kac gundur losteye kimseyi yazamadim yeni gelenler var farkindayim telasim bitsin ilgilenicem hepinizle

Ayyy degerımı yukarda yazmışım zaten ya kusura bakmayın bunlar hephamilelikten
Ayy şaka gbı 42 sayfayıda okudum ve saat kaç olmuş çişimde geldi Bana dua edin dostlar yarın kan verecegım çarsamba120 çıktı bakalım yarın kaç olacak
Mrb Allah kısmet ederse doğum tarihlerimiz aynı dün keseyi gördük doktorum 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi fakat ilk günlerden beri kasıklarımda çok fazla ağrı zonklama var sağ tarafımda daha çok hissediyorum sizdede böyle şeyler oluyormu bir düşük yaptım 9 ay önce ve çok korkuyorum.

Sizlere demesi kolay tabi beni kimse anlayamaz
Tabikide başına gelmeyen anlayamaz ama acını paylaşıyorum bitanem. Ama arkadaşımın da dediği gibi herşeyde nir hayır vardır umarım ek kısa sürede tekrar yazarsın Bize Hamileyim Mucize bekliyorum diye. Ve kendini bu kadar yıpratma Psikolojik olarak iyi olmalısın ki kısa süre sonra Yeniden meleğin sana tutunsun Ve sağlıkla büyüsün

Sizlere demesi kolay tabi beni kimse anlayamaz
Yapma böyle tatlım. Adamın birinin 6 tane kızı olmuş en sonunda ve aşırı derecede erkek çocuk istiyor bu adam sonuncu çocukta kız olunca gitmiş bi köyden başka bir kadın la daha evlenmiş neyse. Bunun bu kadından iki tane erkek çocuğu olmuş birini 1 ay dolmadan kaybetmiş vefat etmiş. Digeride gelişim bozukluğu var ne kol ve ne de bacak o yüzden isyan etme tatlım dua et

Kızlar benim bugun bebegimin kalbi durdu malesef. Kürtaj istemedigim icin evde kendiliginden dusmesini bekleyecegim. Umarim siz bu sıkıntılı süreci yaşamazsınız, benim tagımı silebilirsiniz

Kızlar benim bugun bebegimin kalbi durdu malesef. Kürtaj istemedigim icin evde kendiliginden dusmesini bekleyecegim. Umarim siz bu sıkıntılı süreci yaşamazsınız, benim tagımı silebilirsiniz
Kuzum okuduğum an dumura uğradım.çok üzüldüm canım rabbim sabır versin . ümidini kaybetme ama sakın

Ya çok üzüldümm ama hayırlısı böyleymiş canım benim de kanamalarım leke şeklinde devam ediyor ve adet sancısı gibi sancılarım da var daha bi korktum suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…