- 26 Ekim 2019
- 235
- 429
- 18
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
ah canım çok zor bir durum rabbim yardımcın olsun inşallahBebeğim avuçlarıma düştü artık temmuz annesi degilimmm
Canımm çok üzüldüm mesajını görünce ve kayıtsız kalamadım. noluyor tatlım sorun neydi doktora gittinmi ne dediBebeğim avuçlarıma düştü artık temmuz annesi degilimmm
Geçmiş oldu canım ne oldu agrın falan var mıydı? Daha önemlisi sen iyi mısın?Bebeğim avuçlarıma düştü artık temmuz annesi degilimmm
Çok üzüldüm cnmBebeğim avuçlarıma düştü artık temmuz annesi degilimmm
ağrı falan yok ama çabuk üşütüyorsun ve göbek bende kaldı kalmayanlar var tabi :)Peki ağır vs kaldırınca ağrı oluyor mu birde göbek kalıyor mı
Bebeğim avuçlarıma düştü artık temmuz annesi degilimmm
Hayırlı olsun. Ne zaman başlayacaksınız iğneye acaba?Sayfaları tek tek okumak isterdim ama biraz zor gbı nasılsınız iyimisnz ben daha yenı öğrendım hamıleliğimi.çarşamba gnu kan verdım 120 cıktı yarın tekrar verecegım inşallah güzel artmıştır.Birde bende pıhtılaşma sorunu var doktor iğne başlayacak duruma göre.2 kalbi durarak 1 de dış gebelık şeklinde kayıplarım oldu.1 tanede kızım var çok şükür 3 yaşında .umarım Rabbim izin verirse kızıma kardeş olacak
Betayi 4. Haftada yaptirdik bir daha yapilmadi 352 idi 4+5dede keseti gorduk canimKeseyi gördgnde kaç haftlıktı hcg kaçtı htrlıomusn
Insallah canim bu ara benim telesim cok canlarim ev tasiyacagim 3 gundur ev ariyordum esim gorevde dun buldum sukur anlastik da simdi tasinma fasli baslicak bi kac gundur losteye kimseyi yazamadim yeni gelenler var farkindayim telasim bitsin ilgilenicem hepinizleBebegımın saglıklı oldgnu öğreneyim inşallah benıde bu listeye eklersin
Canim benimm rabbim sabir versin insallahBebeğim avuçlarıma düştü artık temmuz annesi degilimmm
Ayyy degerımı yukarda yazmışım zaten ya kusura bakmayın bunlar hephamilelikten
Mrb Allah kısmet ederse doğum tarihlerimiz aynı dün keseyi gördük doktorum 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi fakat ilk günlerden beri kasıklarımda çok fazla ağrı zonklama var sağ tarafımda daha çok hissediyorum sizdede böyle şeyler oluyormu bir düşük yaptım 9 ay önce ve çok korkuyorum.Ayy şaka gbı 42 sayfayıda okudum ve saat kaç olmuş çişimde geldiBana dua edin dostlar yarın kan verecegım çarsamba120 çıktı bakalım yarın kaç olacak
hayırlı olsun sizin de, cinsiyeti öğrendiniz mi3. kızınız mı geliyor, tebrik ederim, benim de 2 oğlum var, bu sefer kız olsa :) tabii RABBİM sağlıklı versin, amin.
Canım veren allah alan allah onun kararına isyan edemeyiz baş kaldıramayız ne olsa başgöz üstüne vardır bunda bi hayırNe güzel hamilesiniz
Sizlere demesi kolay tabi beni kimse anlayamazCanım veren allah alan allah onun kararına isyan edemeyiz baş kaldıramayız ne olsa başgöz üstüne vardır bunda bi hayır
Tabikide başına gelmeyen anlayamaz ama acını paylaşıyorum bitanem. Ama arkadaşımın da dediği gibi herşeyde nir hayır vardır umarım ek kısa sürede tekrar yazarsın Bize Hamileyim Mucize bekliyorum diye. Ve kendini bu kadar yıpratma Psikolojik olarak iyi olmalısın ki kısa süre sonra Yeniden meleğin sana tutunsun Ve sağlıkla büyüsünSizlere demesi kolay tabi beni kimse anlayamaz
Yapma böyle tatlım. Adamın birinin 6 tane kızı olmuş en sonunda ve aşırı derecede erkek çocuk istiyor bu adam sonuncu çocukta kız olunca gitmiş bi köyden başka bir kadın la daha evlenmiş neyse. Bunun bu kadından iki tane erkek çocuğu olmuş birini 1 ay dolmadan kaybetmiş vefat etmiş. Digeride gelişim bozukluğu var ne kol ve ne de bacak o yüzden isyan etme tatlım dua etSizlere demesi kolay tabi beni kimse anlayamaz
Kuzum okuduğum an dumura uğradım.çok üzüldüm canım rabbim sabır versin . ümidini kaybetme ama sakınKızlar benim bugun bebegimin kalbi durdu malesef. Kürtaj istemedigim icin evde kendiliginden dusmesini bekleyecegim. Umarim siz bu sıkıntılı süreci yaşamazsınız, benim tagımı silebilirsiniz
Ya çok üzüldümm ama hayırlısı böyleymiş canımKızlar benim bugun bebegimin kalbi durdu malesef. Kürtaj istemedigim icin evde kendiliginden dusmesini bekleyecegim. Umarim siz bu sıkıntılı süreci yaşamazsınız, benim tagımı silebilirsiniz
Çok üzüldüm canım geçmiş olsunKızlar benim bugun bebegimin kalbi durdu malesef. Kürtaj istemedigim icin evde kendiliginden dusmesini bekleyecegim. Umarim siz bu sıkıntılı süreci yaşamazsınız, benim tagımı silebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?