- 25 Eylül 2019
- 669
- 535
- 33
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
Allahim sabirlar versin canim benim en kisa zamanda saglikla sihatle tekrar olur insallahKızlar benim bugun bebegimin kalbi durdu malesef. Kürtaj istemedigim icin evde kendiliginden dusmesini bekleyecegim. Umarim siz bu sıkıntılı süreci yaşamazsınız, benim tagımı silebilirsiniz
Kuzum Allahım sabırlar versin yardimcin olsunKızlar benim bugun bebegimin kalbi durdu malesef. Kürtaj istemedigim icin evde kendiliginden dusmesini bekleyecegim. Umarim siz bu sıkıntılı süreci yaşamazsınız, benim tagımı silebilirsiniz
Gözn aydın canım kan degerın kaçtı ben bu gece kan verecem randevu bulamadım oyuzden acılde kan verecm sdece.aynen sancılardan bnde cok rahtszm belım kasıklarım bendede sol genellıkle bende cok korkuyorum gecen sene 4 aylık kaybttım hazrndada dıs gblık gecrdmMrb Allah kısmet ederse doğum tarihlerimiz aynı dün keseyi gördük doktorum 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi fakat ilk günlerden beri kasıklarımda çok fazla ağrı zonklama var sağ tarafımda daha çok hissediyorum sizdede böyle şeyler oluyormu bir düşük yaptım 9 ay önce ve çok korkuyorum.
Hmm benım beta az yaBetayi 4. Haftada yaptirdik bir daha yapilmadi 352 idi 4+5dede keseti gorduk canim
Insallah canim bu ara benim telesim cok canlarim ev tasiyacagim 3 gundur ev ariyordum esim gorevde dun buldum sukur anlastik da simdi tasinma fasli baslicak bi kac gundur losteye kimseyi yazamadim yeni gelenler var farkindayim telasim bitsin ilgilenicem hepinizle
Ah bi bilsem ya doktoruma ulaşamıorum adam çok yoğun başkasnada gvnemıorumHayırlı olsun. Ne zaman başlayacaksınız iğneye acaba?
Allahım ne diyorsun ya çook gecmış olsun Rabbım saglıklısından nasp etsn insallah sen kendine iyi bak canmBebeğim avuçlarıma düştü artık temmuz annesi degilimmm
Cok cok gecmis olsun Rabbim hayirli zamanda yeniden nasip etsin insallah. Gercekten zor ama dediginiz gibi gec zamanlarda olsa daha sıkıntı olurdu. Tekrardan gecmis olsunArkadaslar hepinize cok gecmis olsun iyi dilekleeiniz icin. Kk'de konu acmistim, cogu kisi kurtaj olmamin daha akıl karı olacagından bahsetmis. Ben de yorumlari dikkate alarak kürtaj oldum. 10 dk once fln ayildim. Kurtajım 5 dk sürmüş. 2 saat sonra taburcu olacagım. Rahmimdeki kanamali alanlari ve pihtilari temizlemis doktorum, kanamamin ve agrimin olmayacagini soyledi. Bu da benj rahatlatti. Cunku hastaneye gelene kadar o yol suresi zarfinda ne cektim bir ben bir de Allah bilir. Allah kimseye yasatmasin valla. Ama yasayan olursa da bilsin ki bu kurtaj isi o kadar öcü bir sey degilmis. Evde kendim duserseydim belki 3 gun bu agri ve sanciyi cekecektim, simdi iyiyim cok sukur. Bunun bu kadar erken olmasinda teselli buluyoruz. Kalbi daha gec bi haftalarda da durabilirdi. Boylesi daha hayirliymis bizim icin. Hepinize cok tesekkurler, iyi ki varsiniz gercekten
Canım bunu bende yasadım hemde kaç kere belkide daha btrnı büyümüş halini artık herseyden eminken kabettim artık kaybetmm buyududıe dusunduğumde kaybettim ama yapacak bişey yok keske elımzden birsey gelse .bırkaçgün daha üzülüo insan sonra norml hayatına donuo tabı kendyle olanlarn dgrdgunuda görünce uzuluosun ama işteSizlere demesi kolay tabi beni kimse anlayamaz
Kızlar benim bugun bebegimin kalbi durdu malesef. Kürtaj istemedigim icin evde kendiliginden dusmesini bekleyecegim. Umarim siz bu sıkıntılı süreci yaşamazsınız, benim tagımı silebilirsiniz
Çok tesekkür ederim çok geçmiş olsun canım 4+1de beta hcg 290 çıktı doktorum günüyle uyumlu dedi dün 5+1de keseyi gördük 5.5 mm günüyle uyumlu kasık ağrılarımın normal olduğunu rahmin genişlediğini söyledi ama ben çok korkuyorum dün doktordan gelince çok sancılandım kanama yok ama göğüs hassasiyetim vardı birden yok oldu malum yaşadıklarım yüzünden herşeyi kafaya takar sürekli kendimi dinler oldumGözn aydın canım kan degerın kaçtı ben bu gece kan verecem randevu bulamadım oyuzden acılde kan verecm sdece.aynen sancılardan bnde cok rahtszm belım kasıklarım bendede sol genellıkle bende cok korkuyorum gecen sene 4 aylık kaybttım hazrndada dıs gblık gecrdm
Konunu okudum kuzum birsey yazmadim gerekli bilgileri al gereksiz bir yazi olmasin diye inan cok uzuldum bugun arkadasiminda kanamasi basladi az once parca gelmeye baslamis duygularimi tarif edemiyorum inan hamile oldugumu saklayasim geliyor mahcup hissediyorum kendimi boyle haberler alinca rabbim tez zamanda yeniden en sagliklisindan hamilelik nasip etsin saglikla sihatle kucagina alacagin hamileligin tez zamanda olsun insallah canimArkadaslar hepinize cok gecmis olsun iyi dilekleeiniz icin. Kk'de konu acmistim, cogu kisi kurtaj olmamin daha akıl karı olacagından bahsetmis. Ben de yorumlari dikkate alarak kürtaj oldum. 10 dk once fln ayildim. Kurtajım 5 dk sürmüş. 2 saat sonra taburcu olacagım. Rahmimdeki kanamali alanlari ve pihtilari temizlemis doktorum, kanamamin ve agrimin olmayacagini soyledi. Bu da benj rahatlatti. Cunku hastaneye gelene kadar o yol suresi zarfinda ne cektim bir ben bir de Allah bilir. Allah kimseye yasatmasin valla. Ama yasayan olursa da bilsin ki bu kurtaj isi o kadar öcü bir sey degilmis. Evde kendim duserseydim belki 3 gun bu agri ve sanciyi cekecektim, simdi iyiyim cok sukur. Bunun bu kadar erken olmasinda teselli buluyoruz. Kalbi daha gec bi haftalarda da durabilirdi. Boylesi daha hayirliymis bizim icin. Hepinize cok tesekkurler, iyi ki varsiniz gercekten
Evet canim o grubu aradim taradim bulamayinca burayi actim 1 2 saat sonrada grubu gordum hatta o grubada bunu yazdim:)Aslında grup var:) 2020 temmuz anneleri diebende varımmm benimde 18 temmuz tahmini
Olsun bol bol olsun her yerde olsunEvet canim o grubu aradim taradim bulamayinca burayi actim 1 2 saat sonrada grubu gordum hatta o grubada bunu yazdim:)
Benim beta dusuk ya 5 haftalıkta 120 çıktı ya geç döllnme bılmıorum az önce kan verdim bakalım guzel arttmı inşallah artmıştır .valla kendını dınleme dıyecem ama vende kndmı dınlıorum malesef ki inşallah bişey olmazÇok tesekkür ederim çok geçmiş olsun canım 4+1de beta hcg 290 çıktı doktorum günüyle uyumlu dedi dün 5+1de keseyi gördük 5.5 mm günüyle uyumlu kasık ağrılarımın normal olduğunu rahmin genişlediğini söyledi ama ben çok korkuyorum dün doktordan gelince çok sancılandım kanama yok ama göğüs hassasiyetim vardı birden yok oldu malum yaşadıklarım yüzünden herşeyi kafaya takar sürekli kendimi dinler oldum
Allahım sabır versin hayrlı zamanda yenıden nasıp etsın ınsallah çok üzüldüm ya senın kanamanmı vardı
Konunu okudum kuzum birsey yazmadim gerekli bilgileri al gereksiz bir yazi olmasin diye inan cok uzuldum bugun arkadasiminda kanamasi basladi az once parca gelmeye baslamis duygularimi tarif edemiyorum inan hamile oldugumu saklayasim geliyor mahcup hissediyorum kendimi boyle haberler alinca rabbim tez zamanda yeniden en sagliklisindan hamilelik nasip etsin saglikla sihatle kucagina alacagin hamileligin tez zamanda olsun insallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?