🎀2020 temmuz anneleri🎀

Kızlar benim bugun bebegimin kalbi durdu malesef. Kürtaj istemedigim icin evde kendiliginden dusmesini bekleyecegim. Umarim siz bu sıkıntılı süreci yaşamazsınız, benim tagımı silebilirsiniz
Kuzum Allahım sabırlar versin yardimcin olsun ama öylesi tehlikeli değil mi senin için. Hani anneyi zehirler falan derler iyice öğrendin mi? Allah korusun öncelik anne her zaman

Arkadaslar hepinize cok gecmis olsun iyi dilekleeiniz icin. Kk'de konu acmistim, cogu kisi kurtaj olmamin daha akıl karı olacagından bahsetmis. Ben de yorumlari dikkate alarak kürtaj oldum. 10 dk once fln ayildim. Kurtajım 5 dk sürmüş. 2 saat sonra taburcu olacagım. Rahmimdeki kanamali alanlari ve pihtilari temizlemis doktorum, kanamamin ve agrimin olmayacagini soyledi. Bu da benj rahatlatti. Cunku hastaneye gelene kadar o yol suresi zarfinda ne cektim bir ben bir de Allah bilir. Allah kimseye yasatmasin valla. Ama yasayan olursa da bilsin ki bu kurtaj isi o kadar öcü bir sey degilmis. Evde kendim duserseydim belki 3 gun bu agri ve sanciyi cekecektim, simdi iyiyim cok sukur. Bunun bu kadar erken olmasinda teselli buluyoruz. Kalbi daha gec bi haftalarda da durabilirdi. Boylesi daha hayirliymis bizim icin. Hepinize cok tesekkurler, iyi ki varsiniz gercekten

Gözn aydın canım kan degerın kaçtı ben bu gece kan verecem randevu bulamadım oyuzden acılde kan verecm sdece.aynen sancılardan bnde cok rahtszm belım kasıklarım bendede sol genellıkle bende cok korkuyorum gecen sene 4 aylık kaybttım hazrndada dıs gblık gecrdm

Hmm benım beta az ya

Cok cok gecmis olsun Rabbim hayirli zamanda yeniden nasip etsin insallah. Gercekten zor ama dediginiz gibi gec zamanlarda olsa daha sıkıntı olurdu. Tekrardan gecmis olsun

Sizlere demesi kolay tabi beni kimse anlayamaz
Canım bunu bende yasadım hemde kaç kere belkide daha btrnı büyümüş halini artık herseyden eminken kabettim artık kaybetmm buyududıe dusunduğumde kaybettim ama yapacak bişey yok keske elımzden birsey gelse .bırkaçgün daha üzülüo insan sonra norml hayatına donuo tabı kendyle olanlarn dgrdgunuda görünce uzuluosun ama işte

Kızlar benim bugun bebegimin kalbi durdu malesef. Kürtaj istemedigim icin evde kendiliginden dusmesini bekleyecegim. Umarim siz bu sıkıntılı süreci yaşamazsınız, benim tagımı silebilirsiniz
Allahım sabır versin hayrlı zamanda yenıden nasıp etsın ınsallah çok üzüldüm ya senın kanamanmı vardı

Çok tesekkür ederim çok geçmiş olsun canım 4+1de beta hcg 290 çıktı doktorum günüyle uyumlu dedi dün 5+1de keseyi gördük 5.5 mm günüyle uyumlu kasık ağrılarımın normal olduğunu rahmin genişlediğini söyledi ama ben çok korkuyorum dün doktordan gelince çok sancılandım kanama yok ama göğüs hassasiyetim vardı birden yok oldu malum yaşadıklarım yüzünden herşeyi kafaya takar sürekli kendimi dinler oldum

Konunu okudum kuzum birsey yazmadim gerekli bilgileri al gereksiz bir yazi olmasin diye inan cok uzuldum bugun arkadasiminda kanamasi basladi az once parca gelmeye baslamis duygularimi tarif edemiyorum inan hamile oldugumu saklayasim geliyor mahcup hissediyorum kendimi boyle haberler alinca rabbim tez zamanda yeniden en sagliklisindan hamilelik nasip etsin saglikla sihatle kucagina alacagin hamileligin tez zamanda olsun insallah canim

Benim beta dusuk ya 5 haftalıkta 120 çıktı ya geç döllnme bılmıorum az önce kan verdim bakalım guzel arttmı inşallah artmıştır .valla kendını dınleme dıyecem ama vende kndmı dınlıorum malesef ki inşallah bişey olmaz

Cok sagol canim iyi dileklerin icin ❤ kanaman vs yoksa her seyin normalse icinden geldigi gibi sevin paylaş sıkintı olmaz insallah. Sahsen ben bu kanamalar yuzunden hic bir seye sevinemedim kendimi hep kotu de olabilecegine alistirdim kendimi bari siz yaşamayın bu korkuyu. Birine olan sey illa baskasina olcak diye bir sey yok. Dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…