- 25 Eylül 2019
- 669
- 535
- 33
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
Oyy kuzum benim bende sizler bu aciyi yasarken sevinemiyorum sende bizim dualarimizdasin hepimizin hakkinda en hayirlisi neyse o olsunCok sagol canim iyi dileklerin icin ❤ kanaman vs yoksa her seyin normalse icinden geldigi gibi sevin paylaş sıkintı olmaz insallah. Sahsen ben bu kanamalar yuzunden hic bir seye sevinemedim kendimi hep kotu de olabilecegine alistirdim kendimi bari siz yaşamayın bu korkuyu. Birine olan sey illa baskasina olcak diye bir sey yok. Dualarım sizinle
Çok üzüldüm gerçekten canım Rabbim sana şifa versin yine olur Allahın izniyleEvet canım 5+5 iken basladi kanamalarım 7 haftalikkende kalbi durdu.
Cıktı mi sonuç?E nabıza sonuçlar geç mi düşüyor ya off acilde kanı verdim e nabıza dsuo dıe geldım hemen ama 3 saat oldu daha tık yok resmen sabrım sınanıo ya keşke hastanede bekleseydık ya off iyice stres oluorum
Rabbim inşaallah en kısa zamanda yeniden anne olmayı nasip etsinCok sagol canim iyi dileklerin icin ❤ kanaman vs yoksa her seyin normalse icinden geldigi gibi sevin paylaş sıkintı olmaz insallah. Sahsen ben bu kanamalar yuzunden hic bir seye sevinemedim kendimi hep kotu de olabilecegine alistirdim kendimi bari siz yaşamayın bu korkuyu. Birine olan sey illa baskasina olcak diye bir sey yok. Dualarım sizinle
Hcg nasıl çıktı canım merak ettim..Benim beta dusuk ya 5 haftalıkta 120 çıktı ya geç döllnme bılmıorum az önce kan verdim bakalım guzel arttmı inşallah artmıştır .valla kendını dınleme dıyecem ama vende kndmı dınlıorum malesef ki inşallah bişey olmaz
Rabbim inşaallah en kısa zamanda yeniden anne olmayı nasip etsinnolur kendinizi üzmeyin kürtaj olmanız daha iyi olmuş.agri hiç kalmamıştır inşallah şimdi nasılsınız?
Arkadaslar hepinize cok gecmis olsun iyi dilekleeiniz icin. Kk'de konu acmistim, cogu kisi kurtaj olmamin daha akıl karı olacagından bahsetmis. Ben de yorumlari dikkate alarak kürtaj oldum. 10 dk once fln ayildim. Kurtajım 5 dk sürmüş. 2 saat sonra taburcu olacagım. Rahmimdeki kanamali alanlari ve pihtilari temizlemis doktorum, kanamamin ve agrimin olmayacagini soyledi. Bu da benj rahatlatti. Cunku hastaneye gelene kadar o yol suresi zarfinda ne cektim bir ben bir de Allah bilir. Allah kimseye yasatmasin valla. Ama yasayan olursa da bilsin ki bu kurtaj isi o kadar öcü bir sey degilmis. Evde kendim duserseydim belki 3 gun bu agri ve sanciyi cekecektim, simdi iyiyim cok sukur. Bunun bu kadar erken olmasinda teselli buluyoruz. Kalbi daha gec bi haftalarda da durabilirdi. Boylesi daha hayirliymis bizim icin. Hepinize cok tesekkurler, iyi ki varsiniz gercekten
Çok geçmiş olsun canım,çok üzüldüm:/Cok tesekkur ederim. Suana kadar agrim hic olmadi kürtaj sonrası. Sadece kanamam var o da bazen leke bazen normal adet yogunlugu seklinde seyir ediyor; bu da normalmiş dr'un dedigine göre. umarım 2.sinde böyle bir sey yasatmaz Allah. Ister istemez bir korkuya sebep oluyor bu durum
Cıktı mi sonuç?
Esim acili aradi sanirim 371 cikmis tam duyamamis ama nasil sizce ? Benim degerim neden bukadar dusukki ya 5 +3 bugun bide bel agrisi ve kasik agrilarim hafifledi sanki.canim hic bisey istemio kv de de kizio nie hic bisey yemion dieHcg nasıl çıktı canım merak ettim..
En son ne zaman baktirdin ve kaçtı o zaman ?Esim acili aradi sanirim 371 cikmis tam duyamamis ama nasil sizce ? Benim degerim neden bukadar dusukki ya 5 +3 bugun bide bel agrisi ve kasik agrilarim hafifledi sanki.canim hic bisey istemio kv de de kizio nie hic bisey yemion die
Carsamba gnu 120 cikmistiEn son ne zaman baktirdin ve kaçtı o zaman ?
Çok geçmiş olsun canım,çok üzüldüm:/
Benim ilk gebeliğimde karnımda kalbi durmuştu kanamam yoktu. Kürtaj oldum. Sizi çok iyi anlıyorum.O zaman çok üzülmüştüm. Şimdi iki tane oğlum var üçüncü bebeğim yolda. Diğer iki düşüğüm için nasip değilmiş diyorum. Erken düşüklerin anamoli problemlerden kaynaklı olduğunu söylemişti doktorum. Rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip eder inşallah sana
Tekrar geçmiş olsun
Çarşamba 120 cuma 371 işe çok normal canımCarsamba gnu 120 cikmisti
Sagol canim sanirim gec dollenme oldu senin beta kac cikmisti ve hangi gun vermstnÇarşamba 120 cuma 371 işe çok normal canım
Gec dollenmedir canim gayet guzel artisin hic takma kafanaEsim acili aradi sanirim 371 cikmis tam duyamamis ama nasil sizce ? Benim degerim neden bukadar dusukki ya 5 +3 bugun bide bel agrisi ve kasik agrilarim hafifledi sanki.canim hic bisey istemio kv de de kizio nie hic bisey yemion die
Bebekte dogsada hastalik vs olma olasiligi yuksek anlamini geliyor genetik bozukluk vs gibi dusun canimSagol canım iyi dileklerin icin. Anamoli bozuklugu ne oluyor tam olarak? 2 düşüğü de üst üste mi yapmistiniz?
Benim 30, 83 ve 680 cıktı sonra da vermedim zaten kan normal dediler .hafta ici kese görmeye gideceğim nasipseSagol canim sanirim gec dollenme oldu senin beta kac cikmisti ve hangi gun vermstn
Massallah canim senin 4.hafta demi kesin degerin yuksekde herlde seninde erken olmusBenim 30, 83 ve 680 cıktı sonra da vermedim zaten kan normal dediler .hafta ici kese görmeye gideceğim nasipseseninde çok normal ama geç dollenmedir muhtemelen.
Son adet tarihin kac seninBenim 30, 83 ve 680 cıktı sonra da vermedim zaten kan normal dediler .hafta ici kese görmeye gideceğim nasipseseninde çok normal ama geç dollenmedir muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?