🎀2020 temmuz anneleri🎀

Oyy kuzum benim bende sizler bu aciyi yasarken sevinemiyorum sende bizim dualarimizdasin hepimizin hakkinda en hayirlisi neyse o olsun

E nabıza sonuçlar geç mi düşüyor ya off acilde kanı verdim e nabıza dsuo dıe geldım hemen ama 3 saat oldu daha tık yok resmen sabrım sınanıo ya keşke hastanede bekleseydık ya off iyice stres oluorum

Rabbim inşaallah en kısa zamanda yeniden anne olmayı nasip etsin nolur kendinizi üzmeyin kürtaj olmanız daha iyi olmuş.agri hiç kalmamıştır inşallah şimdi nasılsınız?

Hcg nasıl çıktı canım merak ettim..

Rabbim inşaallah en kısa zamanda yeniden anne olmayı nasip etsin nolur kendinizi üzmeyin kürtaj olmanız daha iyi olmuş.agri hiç kalmamıştır inşallah şimdi nasılsınız?

Cok tesekkur ederim. Suana kadar agrim hic olmadi kürtaj sonrası. Sadece kanamam var o da bazen leke bazen normal adet yogunlugu seklinde seyir ediyor; bu da normalmiş dr'un dedigine göre. umarım 2.sinde böyle bir sey yasatmaz Allah. Ister istemez bir korkuya sebep oluyor bu durum

Arkada

Arkadaşım çok geçmiş olsun deneyimini paylaştığın için çok teşekkürler. Ben dahil bir çoğumuz bunu yasadık hayatın gerçeği maalesef. Allah ın takdir deyip sabredip hamdedip önümüze bakıcaz. Tez zamanda tekrar hamile kalacaksın hayırlısıyla. Bursan güzel haberine sevineceğiz

Arkadaşlar szde de halsizlik cok varmı. Bilhassa 2 gündür yataktan sürünerek kalkıyorum bide iştahım kapandı hiçbişey canım istemiyor bide bugün misafirim gelecek oy oy

Çok geçmiş olsun canım,çok üzüldüm:/
Benim ilk gebeliğimde karnımda kalbi durmuştu kanamam yoktu. Kürtaj oldum. Sizi çok iyi anlıyorum.O zaman çok üzülmüştüm. Şimdi iki tane oğlum var üçüncü bebeğim yolda. Diğer iki düşüğüm için nasip değilmiş diyorum. Erken düşüklerin anamoli problemlerden kaynaklı olduğunu söylemişti doktorum. Rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip eder inşallah sana
Tekrar geçmiş olsun

Esim acili aradi sanirim 371 cikmis tam duyamamis ama nasil sizce ? Benim degerim neden bukadar dusukki ya 5 +3 bugun bide bel agrisi ve kasik agrilarim hafifledi sanki.canim hic bisey istemio kv de de kizio nie hic bisey yemion die
En son ne zaman baktirdin ve kaçtı o zaman ?

Sagol canım iyi dileklerin icin. Anamoli bozuklugu ne oluyor tam olarak? 2 düşüğü de üst üste mi yapmistiniz?

Esim acili aradi sanirim 371 cikmis tam duyamamis ama nasil sizce ? Benim degerim neden bukadar dusukki ya 5 +3 bugun bide bel agrisi ve kasik agrilarim hafifledi sanki.canim hic bisey istemio kv de de kizio nie hic bisey yemion die
Gec dollenmedir canim gayet guzel artisin hic takma kafana
Sagol canım iyi dileklerin icin. Anamoli bozuklugu ne oluyor tam olarak? 2 düşüğü de üst üste mi yapmistiniz?
Bebekte dogsada hastalik vs olma olasiligi yuksek anlamini geliyor genetik bozukluk vs gibi dusun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…