- 13 Ekim 2019
- 557
- 790
- 33
- 35
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
12 Ekim 6. Haftaya döndüm ben canım . 10 kasımda hasta olmam gerekiyordu işte şükürSon adet tarihin kac senin
6 d3gil yanlış yazmışım pardon 5. Haftaya dondum kuzum12 Ekim 6. Haftaya döndüm ben canım . 10 kasımda hasta olmam gerekiyordu işte şükürbende bi daha olcturmedim Allah var düşünüyorum herşey yolunda mı acaba diye ama yolundadır inşallah
Yolundadir canim ben acaba uygulamaya tarhimi yanls grdin die dsndumde .benmki 9 ekimdi12 Ekim 6. Haftaya döndüm ben canım . 10 kasımda hasta olmam gerekiyordu işte şükürbende bi daha olcturmedim Allah var düşünüyorum herşey yolunda mı acaba diye ama yolundadır inşallah
Bnm de 8 ekimdi :)))Yolundadir canim ben acaba uygulamaya tarhimi yanls grdin die dsndumde .benmki 9 ekimdi
Yanlis yazmssn canim 18 temmuz bbgnin dgum tarhi6 d3gil yanlış yazmışım pardon 5. Haftaya dondum kuzum
Senin degerlerin nasil.ne zamn ogrendin hamilelgni kese faln grdn muBnm de 8 ekimdi :)))
Benim değerim geçen hafta Cuma günü 1213dü. Bu Perşembe doktora gittim keseyi gördü 5+2 dedi. Tahmini Doğum 14 Temmuz dediSenin degerlerin nasil.ne zamn ogrendin hamilelgni kese faln grdn mu
Umarım öyledir valla 1 hafta daha once kavusuruzYanlis yazmssn canim 18 temmuz bbgnin dgum tarhi
Cnki aramzdaUmarım öyledir valla 1 hafta daha once kavusuruzyanlış yazdım sanırım ama duzeltm3dim de ...
massallah canim benim is baya gec olmus heraldeBenim değerim geçen hafta Cuma günü 1213dü. Bu Perşembe doktora gittim keseyi gördü 5+2 dedi. Tahmini Doğum 14 Temmuz dedi
Senin değerlerin nasıl canım. Geç döllenme olmustur seninCnki aramzda
massallah canim benim is baya gec olmus heralde
Hmm yardim edeyim duzeltmek istersenUmarım öyledir valla 1 hafta daha once kavusuruzyanlış yazdım sanırım ama duzeltm3dim de ...
Bugun 5+3 um ve dun 371 ciktiSenin değerlerin nasıl canım. Geç döllenme olmustur senin
Yok canım 1 düşük bir normal doğum arkasına tekrar düşük tekrar normal doğum. Bebek sağlıksız oluyor canım. Yani gebelik devam etse herhangi bir engeli olacağı anlamında. Doktorum küçükken sonlanan gebeliklerin sebebinin bu olduğunu söyledi. Sağlıklıysa anne adayı da sağlıklıysa her şekilde dururmuş.Sagol canım iyi dileklerin icin. Anamoli bozuklugu ne oluyor tam olarak? 2 düşüğü de üst üste mi yapmistiniz?
Doktor ne diyoBugun 5+3 um ve dun 371 cikti
Doktorum cok yogun randvu vermiolarda internetten msj attim 1 hafta sonra gel bakalim dedi size soru cumartsi aksam yazdgm doktor bir hafta sonra gel diosa cumayami yoksa ta ondan sonraki pazartsyemi demek istemstirDoktor ne diyo
Normal gidişatında yükselmiş.herkesin aynı şekilde olmuyor önemli olan iki katı artmış olması.Esim acili aradi sanirim 371 cikmis tam duyamamis ama nasil sizce ? Benim degerim neden bukadar dusukki ya 5 +3 bugun bide bel agrisi ve kasik agrilarim hafifledi sanki.canim hic bisey istemio kv de de kizio nie hic bisey yemion die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?