🎀2020 temmuz anneleri🎀

12 Ekim 6. Haftaya döndüm ben canım . 10 kasımda hasta olmam gerekiyordu işte şükür bende bi daha olcturmedim Allah var düşünüyorum herşey yolunda mı acaba diye ama yolundadır inşallah
6 d3gil yanlış yazmışım pardon 5. Haftaya dondum kuzum

12 Ekim 6. Haftaya döndüm ben canım . 10 kasımda hasta olmam gerekiyordu işte şükür bende bi daha olcturmedim Allah var düşünüyorum herşey yolunda mı acaba diye ama yolundadır inşallah
Yolundadir canim ben acaba uygulamaya tarhimi yanls grdin die dsndumde .benmki 9 ekimdi

Sagol canım iyi dileklerin icin. Anamoli bozuklugu ne oluyor tam olarak? 2 düşüğü de üst üste mi yapmistiniz?
Yok canım 1 düşük bir normal doğum arkasına tekrar düşük tekrar normal doğum. Bebek sağlıksız oluyor canım. Yani gebelik devam etse herhangi bir engeli olacağı anlamında. Doktorum küçükken sonlanan gebeliklerin sebebinin bu olduğunu söyledi. Sağlıklıysa anne adayı da sağlıklıysa her şekilde dururmuş.

Günaydın hanımlar benim sat28eylüldü şimdiye kadar bir kaç doktora muayene oldum her biri haftamla ilgili başka bir şey dedi aklım karışık geçen ctesi bi doktora gittim 7+3 dedi ptesi başka bir doktora gittim 6+4 dedi dün yine başka doktora gittim 6+3 dedi çok karıştım. (Bu kadar doktora değişmemin sebebi var kornual gebelikten şüphelendiler eşimde farklı görüşlere baş vuralım dedi diye ) şimdi siz söyleyin hanım ben kaç haftalığım

Esim acili aradi sanirim 371 cikmis tam duyamamis ama nasil sizce ? Benim degerim neden bukadar dusukki ya 5 +3 bugun bide bel agrisi ve kasik agrilarim hafifledi sanki.canim hic bisey istemio kv de de kizio nie hic bisey yemion die
Normal gidişatında yükselmiş.herkesin aynı şekilde olmuyor önemli olan iki katı artmış olması.

Merhaba ben daha önce iki kimyasal 1 dış gebelik 3 ay öncede 8.haftada kalbi duran bi gebelik yaşadım ve kürtaj oldum.kürtajın üstünden 3 ay geçti.En son 13 ekimde adet oldum ama ben 26 27 günde bir oluyorum.Cuma günü adet tarihim geçtiği için beta hcg baktırdım ve 5binli rakamlarda betahcg olduğunu öğrendim şok oldum.Doktorum salı gününe randevu verdi.Bu kadar yüksek değer duyan var mı aranızda? Doktora normal mi diye sordum erken döllenme ya da çoğul gebelik olabilir bir sorun varsa da ultrasonla görebiliriz dedi.Şu an ben de tedirginim.Karnımda şişkinlik ve göğüs üstüne yatınca sancıdan başka hiç bir belirtim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…