- 17 Temmuz 2019
- 591
- 456
- 18
- 32
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
Bende var, henuz gebeliklerimiz cok yeni. Benim aklima idrar yolu enfeksiyonu geldi. İdrar testi yaptiracagim. Size de oneririm, bir ihtimal implantasyon agrisi da yasiyor olabilirizArkadaslar sabah uyandığımdan beri sol bel kasık ve oturunca batma hissi var normal mi
Adet bitimnde yumurtladysaniz degeriniz guzel bence erken dollenme oldgu icin .tabi doktorunuz daha iyi bilir ama bence oyle .benimde tam tersi degerim az die sknti yapiorum sanirm benimkide gec dollenmis artik yapacak bisey yok insallah saglicakla aliriz kucagmiza bebislerimiziKizlar selam.. ya benim son adetim 5 ekim duzensiz adet olurum ama ben. Adet sonrasi yumurtaliklarimda hep hassasiyet hissederim ovulasyon takip ettigim donemlerde de adet bitimi gormustum yumurtlamayi.. simdi ben hamile olduguma ihtimal vermiyordum cuma gunu kan testi sonucum 13.311 cikti.. ama tabi 5 ekimde adet gormustum 15 kasimda test yaptirdim. Buna gore normal mi deger.
Adet bitimnde yumurtladysaniz degeriniz guzel bence erken dollenme oldgu icin .tabi doktorunuz daha iyi bilir ama bence oyle .benimde tam tersi degerim az die sknti yapiorum sanirm benimkide gec dollenmis artik yapacak bisey yok insallah saglicakla aliriz kucagmiza bebislerimizi
Yarın dr gidicem bakalım cnm sağolBende var, henuz gebeliklerimiz cok yeni. Benim aklima idrar yolu enfeksiyonu geldi. İdrar testi yaptiracagim. Size de oneririm, bir ihtimal implantasyon agrisi da yasiyor olabiliriz
Amin canim belki ikiz falndir ailende cevrende ikiz varmiHic bilmiyorum ki ihtimal vermiyordum cuma gunu ogreendim artk yarini beklicem surekli gec adet gorunce 10 gun gecince bile umursamadim adet sancisi gibi agri giriyodu sökemiyorum saniyodum bende umarim ikimiz de hersey cok iyi gelisir ve kucagimiza aliriz❤
Amin canim belki ikiz falndir ailende cevrende ikiz varmi
Kuzum ilk ölçtürdüğünde kaçtı? Benim geçen hafta çarşamba 4500 civarıydı . Şuan 5 +5 im. Arada uçurum var acaba Hcg neye göre böyle farklı olabiliyorBugun 5+3 um ve dun 371 cikti
Merhaba gecen hafta çarşamba kaç haftalıktınız?bi de ilk ölçümünüz müydü?Kuzum ilk ölçtürdüğünde kaçtı? Benim geçen hafta çarşamba 4500 civarıydı . Şuan 5 +5 im. Arada uçurum var acaba Hcg neye göre böyle farklı olabiliyor
Canım bugün pazar Yani 5 gün önce oluyor salı günü yaptırdım çarşamba çıktı sonuç O yüzden çarşamba yazmışım kafam karıştı . ve ilk ölçümüm değildi İlkinde 200 ikincisinde 665 üçüncüde 4 gün sonra ölçtüm 4 bin küsürü gördük . sonucun çıktığı günde yani çarşamba günüde ultrason yapıldı keseyi gördük 5 haftalık kese dedi doktor . haftayada kalp atışı için gidicemMerhaba gecen hafta çarşamba kaç haftalıktınız?bi de ilk ölçümünüz müydü?
Şuan 5+5 im o günde tam 5 miş yani kuzumMerhaba gecen hafta çarşamba kaç haftalıktınız?bi de ilk ölçümünüz müydü?
Canım bugün pazar Yani 5 gün önce oluyor salı günü yaptırdım çarşamba çıktı sonuç O yüzden çarşamba yazmışım kafam karıştı . ve ilk ölçümüm değildi İlkinde 200 ikincisinde 665 üçüncüde 4 gün sonra ölçtüm 4 bin küsürü gördük . sonucun çıktığı günde yani çarşamba günüde ultrason yapıldı keseyi gördük 5 haftalık kese dedi doktor . haftayada kalp atışı için gidicem
[/QUOTE
Anladım sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben 4+4te baktırdım 5000üstüydü o yüzden tereddüt ettimŞuan 5+5 im o günde tam 5 miş yani kuzum
Toplu yiyecez kafayı benceAslında değerlerimiz doğru gibi geldi şimdi araştırınca.Örneğin 4+4 beşinci haftanın içinde olmuyor mu? O zaman 5.haftalarda en düşük ve en yüksek değer olarak 20-7300 rakamını gösteriyor.İçimizi ferah tutalım hepten kafayı yiyeceğim yoksa
Benim bu konuda geçmişim kötüToplu yiyecez kafayı benceyok kesedir sonra kalp atışıdır sonra İkili tarama ense kalınlığı derken sinir stres sahibi olucaz doğurmadan
Aman allahım nerenin doktoruymuş . ne alakası var az önce okudum hcg döllenmeyle alakalı ve her bünyede farklıymış yüksek hcgyle boş gebeliğin ne alakası var Öyle birşey görmedim internette de bakmıştım denk gelmedim öyle bir bilgiye. Az saçmalasınlar. Onları dinlersek işimiz yaş bebeğim Boşver takma kafana Önceki gebeliklerinde yaşadıklarını bundada yaşıycaksın diye bir kaide yok. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBenim bu konuda geçmişim kötü2 kimyasal 1 dış gebelik 1 kalbi duran gebeliğim var.O yüzden herşeyi sorguluyorum.Bi de kadının biri karşıma geçti bir komşumunda böyle yüksekti boş gebelik oldu dedi hıhhh dedim bi o kalmıştı görmediğim Allahım sen büyüksün Bizi hayırlara çıkar.
Bendede sağ tarafta var canım doktorum normal olduğunu söylüyor ama bende telaşlanıyorum.Kaç haftalık seninki.Arkadaslar sabah uyandığımdan beri sol bel kasık ve oturunca batma hissi var normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?