🎀2020 temmuz anneleri🎀

Kizlar selam.. ya benim son adetim 5 ekim duzensiz adet olurum ama ben. Adet sonrasi yumurtaliklarimda hep hassasiyet hissederim ovulasyon takip ettigim donemlerde de adet bitimi gormustum yumurtlamayi.. simdi ben hamile olduguma ihtimal vermiyordum cuma gunu kan testi sonucum 13.311 cikti.. ama tabi 5 ekimde adet gormustum 15 kasimda test yaptirdim. Buna gore normal mi deger.

Gebelikten once burayi takip ediyordum, gebe oldugumu ogrenince ilk is kayit oldum. Cuma gunu 673 hcg ile ogrendim ben de, ilk basta korkup agladim ama zaten planli gebelikti soku atlatinca sukretmeye basladim. Daha doktora gitmedim 1 hafta sonra Gitmeyi dusunuyorum. Birbirimizi hep pozitif yonde etkileyelim doguma kadar.

Adet bitimnde yumurtladysaniz degeriniz guzel bence erken dollenme oldgu icin .tabi doktorunuz daha iyi bilir ama bence oyle .benimde tam tersi degerim az die sknti yapiorum sanirm benimkide gec dollenmis artik yapacak bisey yok insallah saglicakla aliriz kucagmiza bebislerimizi

Hic bilmiyorum ki ihtimal vermiyordum cuma gunu ogreendim artk yarini beklicem surekli gec adet gorunce 10 gun gecince bile umursamadim adet sancisi gibi agri giriyodu sökemiyorum saniyodum bende umarim ikimiz de hersey cok iyi gelisir ve kucagimiza aliriz

Amin canim belki ikiz falndir ailende cevrende ikiz varmi

Kuzum ilk ölçtürdüğünde kaçtı? Benim geçen hafta çarşamba 4500 civarıydı . Şuan 5 +5 im. Arada uçurum var acaba Hcg neye göre böyle farklı olabiliyor
Merhaba gecen hafta çarşamba kaç haftalıktınız?bi de ilk ölçümünüz müydü?

Canım bugün pazar Yani 5 gün önce oluyor salı günü yaptırdım çarşamba çıktı sonuç O yüzden çarşamba yazmışım kafam karıştı . ve ilk ölçümüm değildi İlkinde 200 ikincisinde 665 üçüncüde 4 gün sonra ölçtüm 4 bin küsürü gördük . sonucun çıktığı günde yani çarşamba günüde ultrason yapıldı keseyi gördük 5 haftalık kese dedi doktor . haftayada kalp atışı için gidicem

[/QUOTE]
Şuan 5+5 im o günde tam 5 miş yani kuzum

Şuan 5+5 im o günde tam 5 miş yani kuzum
Anladım sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben 4+4te baktırdım 5000üstüydü o yüzden tereddüt ettim
[/QUOTE]
Burdan anlamamız lazımki Değer kişiden kişiye değişiyor. Ben haftaya göre belli aralıklarda sanıyordum ama demekki bir sınırı yokmuş bi arkadaşta yazmış yeterki gün aşırı 2 ye katlasın . Sağlıkla büyüsün Ve doğsn bebişiniz.

Aslında değerlerimiz doğru gibi geldi şimdi araştırınca.Örneğin 4+4 beşinci haftanın içinde olmuyor mu? O zaman 5.haftalarda en düşük ve en yüksek değer olarak 20-7300 rakamını gösteriyor.İçimizi ferah tutalım hepten kafayı yiyeceğim yoksa

Toplu yiyecez kafayı bence yok kesedir sonra kalp atışıdır sonra İkili tarama ense kalınlığı derken sinir stres sahibi olucaz doğurmadan

Toplu yiyecez kafayı bence yok kesedir sonra kalp atışıdır sonra İkili tarama ense kalınlığı derken sinir stres sahibi olucaz doğurmadan
Benim bu konuda geçmişim kötü 2 kimyasal 1 dış gebelik 1 kalbi duran gebeliğim var.O yüzden herşeyi sorguluyorum.Bi de kadının biri karşıma geçti bir komşumunda böyle yüksekti boş gebelik oldu dedi hıhhh dedim bi o kalmıştı görmediğim Allahım sen büyüksün Bizi hayırlara çıkar.

Aman allahım nerenin doktoruymuş . ne alakası var az önce okudum hcg döllenmeyle alakalı ve her bünyede farklıymış yüksek hcgyle boş gebeliğin ne alakası var Öyle birşey görmedim internette de bakmıştım denk gelmedim öyle bir bilgiye. Az saçmalasınlar. Onları dinlersek işimiz yaş bebeğim Boşver takma kafana Önceki gebeliklerinde yaşadıklarını bundada yaşıycaksın diye bir kaide yok. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…