- 10 Ağustos 2019
- 630
- 392
- 23
- 44
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
6+6 cnm sabah oturunca ilk defa böyle hissedince sasırdım cnmBendede sağ tarafta var canım doktorum normal olduğunu söylüyor ama bende telaşlanıyorum.Kaç haftalık seninki.
Hmm cevrende varmis ama kimin ikiz olmasi gerekir sana gecmesi icin bilemibabamtabi.benimde kayin babam ikiz ama degerlerime bakrlrsa ikiz degil benmki bide kac tane hamilelik yasadim ama hic biri ikiz degildiTeyzem ikiz dogum yapti. Teyzemin kizida ikize hamileydi ama biri yasamadi. Halamin kizi da ikiz dogum yapti. Babamin teyze kizlarinda falan var..
Gec dollenme erken dollenme farki oluo sanrim mesela kimi adetten hemen sonra yumurtluo ve dollenio kimide diger adetine yakin yumrtlayp dollenio falan filan :) bakalim ilerleyisi nasil olacak onmli olan oKuzum ilk ölçtürdüğünde kaçtı? Benim geçen hafta çarşamba 4500 civarıydı . Şuan 5 +5 im. Arada uçurum var acaba Hcg neye göre böyle farklı olabiliyor
Benimde carsamba 120 idi canimKuzum ilk ölçtürdüğünde kaçtı? Benim geçen hafta çarşamba 4500 civarıydı . Şuan 5 +5 im. Arada uçurum var acaba Hcg neye göre böyle farklı olabiliyor
Bende senin gbi sabikaliyim canim 2 kalbi durarak birde dis gebelik var .bende herseyi sorgular oldum gerci benim kan pihtilasmasi cikti cebebi buymus herlde igne kullancam eger bu bebegim sag kalirsa kesin ondandr derim.bir tanede kizim var cok sukur 3 yasinda suan Rabbim herkese nasip etsinBenim bu konuda geçmişim kötü2 kimyasal 1 dış gebelik 1 kalbi duran gebeliğim var.O yüzden herşeyi sorguluyorum.Bi de kadının biri karşıma geçti bir komşumunda böyle yüksekti boş gebelik oldu dedi hıhhh dedim bi o kalmıştı görmediğim Allahım sen büyüksün Bizi hayırlara çıkar.
Bende de pıhtılaşma var ama ben düşüklerden önce bunu öğrenip önlemimi almıştım.hep iğne kullandım.eşimin sperm morfolojisi ve ileri hızı düşüktü doktor bundan olabilir embriyoda sıkıntı var dedi.daha öncede iki kere tüp denemiştim ikisi de olumsuz olmuştu embriyoların hiç biri 5.güne gitmedi.hamileliklerin hepsi doğal yoldan oldu.Bende senin gbi sabikaliyim canim 2 kalbi durarak birde dis gebelik var .bende herseyi sorgular oldum gerci benim kan pihtilasmasi cikti cebebi buymus herlde igne kullancam eger bu bebegim sag kalirsa kesin ondandr derim.bir tanede kizim var cok sukur 3 yasinda suan Rabbim herkese nasip etsin
Hmm cevrende varmis ama kimin ikiz olmasi gerekir sana gecmesi icin bilemibabamtabi.benimde kayin babam ikiz ama degerlerime bakrlrsa ikiz degil benmki bide kac tane hamilelik yasadim ama hic biri ikiz degildi
Igne kullandgn halde yinede dustulermi yani insallah bu sefr sknti olmaz yaBende de pıhtılaşma var ama ben düşüklerden önce bunu öğrenip önlemimi almıştım.hep iğne kullandım.eşimin sperm morfolojisi ve ileri hızı düşüktü doktor bundan olabilir embriyoda sıkıntı var dedi.daha öncede iki kere tüp denemiştim ikisi de olumsuz olmuştu embriyoların hiç biri 5.güne gitmedi.hamileliklerin hepsi doğal yoldan oldu.
Muhakkak oyle olmstr canimIkiz olacagini sanmiyorum ben adetin son gunu iliski yasamistim artk o donem icindemi oldu bilmem ama mesela kac aydir takipliyodum kendimi hep adet sonrasi yumurtaliklarimdaki o agrilari hissediyodum.. seninde belki gec dollenme olabilir
Evet ama benim eşimin spermlerinde sıkıntı vardı onlarda etkiledi embriyoyuIgne kullandgn halde yinede dustulermi yani insallah bu sefr sknti olmaz ya
Hayırlı olsun, gittiniz mi doktora merak ettim sonucunuzu...Evet ama benim eşimin spermlerinde sıkıntı vardı onlarda etkiledi embriyoyu
Hmm anladim umarim bunda baska sorun cikmazEvet ama benim eşimin spermlerinde sıkıntı vardı onlarda etkiledi embriyoyu
Evet canim kisa zamanda yoruluyorum bende cozumu biraz is yapip dinlenmekKızlar bende aşırı sırt ağrısı var yaaaa sizde de var mı? yarim saat yurusem belim kopuyor.calisiyorum otururken de sirtim çok ağrıyor çözümü nedir acaba ?
Allah bağışlasın benim bir tane olunca bu işleri bırakacağım çok çektim çünküHayırlı olsun, gittiniz mi doktora merak ettim sonucunuzu...
Benim randevum yarın, 2 tane oğlum var, 1 kimyasal bir de kalbi durduğu için kürtajım var, satım emin olmasam da 1 ekim diye hatırlıyorum, bakalım yarın ne ile karşılaşacağım, Allah herkese sağlıklı, hayırlı evlat verdin
Şu an bebek için erken.Haftaya net bir şekilde belli olur.doktorun söylediği yolk sac falandır.onlar çocuğun beslenmesini sağlayan oluşumlar.inşallah hayırlı haberler alırsınız.Kizlar selam ben bugun hastaneye gittim keseyi gordük yalniz bebek henuz kucuk ve bizim cihazlar cok yeni olmadigindan goremiyorum suan bebegi dedi istersen alttan bakabilirim dedi, alttan bakinca da goremedi ama boyle yüzük seklinde bi halka var goruyomusun sanki bi tek tasa benzer sekil var bak dedi onu gordum o iyi bisey iste bebegin olusumuna isarrt ediyor dedi adina bisey dedi ben heyecandan unuttum5 bucuk haftalikmis bi hafta 10 gun kadar sonra bi daha gidicem insallah goruruz bebegi boyle bisey yasayan oldumu hic
Ben ilk kan verdigimde degerim 4 binlerde idi dr yeni keseyi gormek zor olur dedi oysa sonuc almaya 1 hafta sonra gitmistim soyledigim halde bakmadilarBenim 30, 83 ve 680 cıktı sonra da vermedim zaten kan normal dediler .hafta ici kese görmeye gideceğim nasipseseninde çok normal ama geç dollenmedir muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?