- 17 Temmuz 2019
- 591
- 456
- 18
- 32
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
Şu an bebek için erken.Haftaya net bir şekilde belli olur.doktorun söylediği yolk sac falandır.onlar çocuğun beslenmesini sağlayan oluşumlar.inşallah hayırlı haberler alırsınız.
Merhaba bu ilk değeriniz kaç haftalıkkendi?Ben ilk kan verdigimde degerim 4 binlerde idi dr yeni keseyi gormek zor olur dedi oysa sonuc almaya 1 hafta sonra gitmistim soyledigim halde bakmadilarkan verdirdiler bir daha sonuc 27 binlerde cikti. Gorulurmus yani daha bebegimi goremedim buraya yeni tasindik ve hastanesini hic sevmedim cok ilgisiz
5 haftalikken yaptirdim canim bana da yuksek geliyor degeri ama ilk bebegimde 4 haftalikken binlerde idi o zaman da doktor degerin yuksek ikiz felan olabilir demisti. Ama oyle olmadi sanirim benim hep boyle yuksek oluyorMerhaba bu ilk değeriniz kaç haftalıkkendi?
Benim 4+5te 5000lerde çıktı5 haftalikken yaptirdim canim bana da yuksek geliyor degeri ama ilk bebegimde 4 haftalikken binlerde idi o zaman da doktor degerin yuksek ikiz felan olabilir demisti. Ama oyle olmadi sanirim benim hep boyle yuksek oluyor
Amin amin hayirlisi olsun saglikli olsunlarda :)Benim 4+5te 5000lerde çıktıo yüzden sordum.İnşallah hayırlısıyla kucaklarımıza alırız.
Benim de 12 ekim sat çarşamba günü gideceğiz keseyi gormeyeAllah bağışlasın benim bir tane olunca bu işleri bırakacağım çok çektim çünküşaka bi yana bu günümüze de çok şükür.Randevum yarın.Keseyi göreceğiz benim 13 ekim.Bugün 5+1im.siz de bulantı var mı?
Ne güzel bulanması iyidir.Benim henüz bulantı yok olur mu bilmiyorum.Ama olmasını isterim.Çünkü daha önce bulantım yoktu kayıp yaşadım bu bende psikolojik bir etki bıraktı bulantıya karşı.Benim de 12 ekim sat çarşamba günü gideceğiz keseyi gormeyebugun basladi ya
Bende de yoktu hatta ne güzel iştahım açılmıştı ama buğun bulantı başladı vallahi zormus halim kalmadı.insallah bi an önce 3 ay biterNe güzel bulanması iyidir.Benim henüz bulantı yok olur mu bilmiyorum.Ama olmasını isterim.Çünkü daha önce bulantım yoktu kayıp yaşadım bu bende psikolojik bir etki bıraktı bulantıya karşı.
Bulanmak iyidir diye bisey yok canım korkma hiç bu değişen hormonlara vücudun verdiği bir tepki.belki senin bünye gucludurNe güzel bulanması iyidir.Benim henüz bulantı yok olur mu bilmiyorum.Ama olmasını isterim.Çünkü daha önce bulantım yoktu kayıp yaşadım bu bende psikolojik bir etki bıraktı bulantıya karşı.
Olabilir.Ben de karın şişliği var devamlı acıkıyorum bi de uykum geliyor az önce uyumuşum 1 saat.normalde çok çabuk midesi bulanan biriyim ama henüz tık yok.Nasip artık.Düşünmeyim şimdi.Bulanmak iyidir diye bisey yok canım korkma hiç bu değişen hormonlara vücudun verdiği bir tepki.belki senin bünye gucludur
Evet şişlik malesef bende de var yiyorum çok. Ama uyku normal sadece gece daha erken uyuyup Sabah ta çok erken kalkıyorumOlabilir.Ben de karın şişliği var devamlı acıkıyorum bi de uykum geliyor az önce uyumuşum 1 saat.normalde çok çabuk midesi bulanan biriyim ama henüz tık yok.Nasip artık.Düşünmeyim şimdi.
Birde bulanti iyidir deniliyor nerden cikti bu psikolojim bozuldu ilk gebeligimde yatak dosek yatar kusar kalkamazdm bunda da az bulantim oluyor gexiyor smdi kafama taktm ya birsey mi varrrrr kiBulanmak iyidir diye bisey yok canım korkma hiç bu değişen hormonlara vücudun verdiği bir tepki.belki senin bünye gucludur
Ben daha önceki kaybımda bulantın var mı diye sormuştu doktorum yoktu daha doğrusu hiç bir belirtim yoktu ve kalp atışı durmuştu.Bulantı olması bir çok kadında bebeğin canlandığını gösterirmiş doktora göre.tabi diğer kadınlarda başka belirtilerin yoğunlaşması da bunu gösterirmiş.O yüzden psikolojik olarak ben çok etkilendim.Şu an hiç bir şekilde bulantım yok.Sizin varmış o yüzden kafanıza takmayın.Benim iki ablamda hiç bulantı olmadı tiksinme bile olmamış.İşte doktorlar bu hale getirdi beni.Birde bulanti iyidir deniliyor nerden cikti bu psikolojim bozuldu ilk gebeligimde yatak dosek yatar kusar kalkamazdm bunda da az bulantim oluyor gexiyor smdi kafama taktm ya birsey mi varrrrr ki
Bende iste ilk hamileligimde nasil kusardim anlatamam bulaniuorm yiyorum geciyor korktum valla .. dr a sorcam bende gidinceBen daha önceki kaybımda bulantın var mı diye sormuştu doktorum yoktu daha doğrusu hiç bir belirtim yoktu ve kalp atışı durmuştu.Bulantı olması bir çok kadında bebeğin canlandığını gösterirmiş doktora göre.tabi diğer kadınlarda başka belirtilerin yoğunlaşması da bunu gösterirmiş.O yüzden psikolojik olarak ben çok etkilendim.Şu an hiç bir şekilde bulantım yok.Sizin varmış o yüzden kafanıza takmayın.Benim iki ablamda hiç bulantı olmadı tiksinme bile olmamış.İşte doktorlar bu hale getirdi beni.
Yok yok içinizi ferah tutun.her hamilelik aynı değil hepimizin bünyesi farklı.Doktorlar bu hale getirdi beni.mesela ben diğer hamileliğimde ilişki gününden itibaren hissettim hamile olduğumu.Sancı çektim yürürken bile zorlanıyordum.Ama bu hamileliğimi öğrendiğim gün zumba yaptım ağırlık kaldırdım hiç farkedemedim testin sonucunu alana kadar.İnşallah sağ salim kucağımıza alalım bebeklerimizi.Bende iste ilk hamileligimde nasil kusardim anlatamam bulaniuorm yiyorum geciyor korktum valla .. dr a sorcam bende gidince
Benimde çok bulantı başladı 3 gündür ama kusma yok ve midem yanıyor sürekli. Mesela tavuktan tiksindim yiyemedim.Arkadaşlar merhaba . Benım midem çok bulanıyor ve kusuyorum siz de oluyor mu doktor ilaç yazdı onu kullanıyorum ve pek işe yaramıyor(((
Arkadaşlar merhaba . Benım midem çok bulanıyor ve kusuyorum siz de oluyor mu doktor ilaç yazdı onu kullanıyorum ve pek işe yaramıyor(((
Merhaba benide eklermisiniz
Hikayemi anlatmak istiyorum benim için bir mucize yaşadığım. Yaklaşık 5 senedir evliyim polikistik overim vardı kendiliğinden hamile kalamıyordum. 2 aşılama yaptık tutmadı, sonra tüp bebeğe karar verdik geçen mayıs ayında yumurta toplamam oldu fakat toplamadan sonra ohss geliştiği için 4 gün hastanede yattım transferim ertelendi. Transfer için 2 ay sonra dedi doktorum 2 ay sonra gittiğimde doktorum ameliyat olduğu için transferim yine ertelendi. Ekime kadar doktorumu bekledim. Ekimde doktorum gelmiş bu arada adet düzensizliğim var çoğunlukla ilaçla adet oluyorum. Doktorum her ihtimale karşı beta hcg me baktı negatif sonra vajinal ultrasanla baktı transfere uygunum. Adet söktürücü verdi bitince 10 gün içinde adet olucaktım sonra transfer tedavime başlıycaktık. Ben yine adet olamadım. 11. Gün doktora gittim hemen dedim böyle böyle. Doktorum Bi muayne edelim dedi ultrasanla muayene ederken inanamıyorum bu kesemi diye kendi kendine söylenmeye başladı. Bende inanamadım tabi kisttir belki eminmisiniz diyorum doktora şoktayım ben karma karışığım ve benim mucizem hamileyim. Hiç bi zaman normal yollarla hamile kalamam derken rabbimtamda transfer öncesi mucizesini gönderdi. Hemen kan verdim beta hcg 4925 çıktı o zaman 4+6 haftalıkmış bugün 6+5 im kalp atışını da duyduk çok şükür. rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kusura bakmayın çok uzun oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?