- 30 Haziran 2019
- 643
- 638
- 53
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
Benimde çok bulantı başladı 3 gündür ama kusma yok ve midem yanıyor sürekli. Mesela tavuktan tiksindim yiyemedim.
Evet tavuktan bende tiksindim ay. yaBenimde çok bulantı başladı 3 gündür ama kusma yok ve midem yanıyor sürekli. Mesela tavuktan tiksindim yiyemedim.
Canimm inşallah kalp atışinida duyarsın sağlıkla gecer gebeliğinMerhaba! Kızlar bende inşallah temmuz annesi olucam program indirdim adet günümde kan verdm 273 çıktı dr tkrar etmene gerk yok gbesin dedi 1hafta sonra idrrda test yaptm 5 tllik olanda çift çizgiyi gördüm çok şükür yarın 7 haftalığız doktora gitmeyi düşünüyorum birz bekledm inşallah hepimiz sağ sağlim kucagımıza alırız hayrlısıyla
İnşallah gebelik belirtileridir kan ver hemen çıkıyor cnm inşllah sağlıklı gebeliğimiz olur allah yardımcımız olsun güzel haberlerni bekliyorum burdan takp edelm birbrmiziCanimm inşallah kalp atışinida duyarsın sağlıkla gecer gebeliğinBen de bat gününden önce 6tl lik testle öğrendim bugunde bat günüm kasiklarim ağrıyor dizlerim ağrıyor..Bu hafta içinde kan vermeye gidicem insalla sağlıklı bir gebeliğin başlangıcı olur ilki kalp atışı alınamaması sebebiyle düşüktü insalla bunda can buluruz
Teşekkürler canım Rabbim hepimize kucağımıza aldığımız o en güzel anıda yaşatır hayırlısıyla inş.Ya ne kadar güzelll❤❤❤saglikla kucagina almal nasip olsun.. rabbim o kadar bûyük ki insana hic beklemedigi anda mucizesini yolluyor❤cok sevindim
Yokya doktorum haftaya gel dedi bende kararszm cumami pazartsmi gtmeliyim die .doktrumla cumartesi gorustum ve 1 hafta snra gel dedi bu ne demek oluoCandysisters başladın mı iğneye acaba?
Bana da aynısını dedi ben de cumaya karar verdim :) zaten geçmek bilmiyo günler dayanamıcam yani. kalp atışını duyunca başlıcaz dedi kan sulandırıcı içinYokya doktorum haftaya gel dedi bende kararszm cumami pazartsmi gtmeliyim die .doktrumla cumartesi gorustum ve 1 hafta snra gel dedi bu ne demek oluo
Bana da aynısını dedi ben de cumaya karar verdim :) zaten geçmek bilmiyo günler dayanamıcam yani. kalp atışını duyunca başlıcaz dedi kan sulandırıcı için
Yok canm pıhtılaşma sorunu olanlar içinCanim bu kan sulandirici ne icin her gebeyemi veriliyo bana doktor boyle bisey demedi de
Merhaba her doktor başka bir yol uyguluyor.Benim doktorum perinatolog.Yani riskli gebelik uzmanı.Öğrendiğim ilk günden itibaren iğne ve coraspin tedavisine başlattı.Bugün gittim keseyi gördüm hatta bebeği de çok küçük de olsa gördüm.Henüz küçük olduğu için kalp atışı yoktu.iki hafta sonraya çağırdı.Bi de iğnelerin dozu yeterli geliyor mu diye anti faktör testi yaptırdı.Bana da aynısını dedi ben de cumaya karar verdim :) zaten geçmek bilmiyo günler dayanamıcam yani. kalp atışını duyunca başlıcaz dedi kan sulandırıcı için
Yok canm pıhtılaşma sorunu olanlar için
Ben daha önce kayıp yaşamadan bir hastanenin genetik tanı merkezine gidip yaptırdım.Ama benim ailemde ablamda vardı onun kayıpları olmuştu.Ailede olduğu için benim yaptırmamda sakınca olmadı.Peki bu gebelikte fark ediliyomu yani pihtilasma sonucu kayip vs yasamadan
Bende iste belki biraz daha gec gidersem dahami iyi olur acaba diorum cuma duyamazsam die senin kac haftalik suanBana da aynısını dedi ben de cumaya karar verdim :) zaten geçmek bilmiyo günler dayanamıcam yani. kalp atışını duyunca başlıcaz dedi kan sulandırıcı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?