🎀2020 temmuz anneleri🎀

BENDE VARIM
GERÇİ BENİM DURUM KARIŞIK
SAĞLIKLA SAĞ SALİM DOĞAN YAVRUM OLUR MU BİLMİYORUM

RABBİM SAĞLIKLI EVLARLAR NASİP ETSİN BİZLERE

DOĞARSA YENGEÇ BURCU
YENGEÇ BEBEKLERİ ÇOK UYSAL:)

Bende varım inşallah..Ve inşallah sağlıkla doğarsa Aslan burcu.Bu eşim için gurur ve mutluluk verici çünkü kendiside tam bir

Merhaba! Kızlar bende inşallah temmuz annesi olucam program indirdim adet günümde kan verdm 273 çıktı dr tkrar etmene gerk yok gbesin dedi 1hafta sonra idrrda test yaptm 5 tllik olanda çift çizgiyi gördüm çok şükür yarın 7 haftalığız doktora gitmeyi düşünüyorum birz bekledm inşallah hepimiz sağ sağlim kucagımıza alırız hayrlısıyla

Canimm inşallah kalp atışinida duyarsın sağlıkla gecer gebeliğinBen de bat gününden önce 6tl lik testle öğrendim bugunde bat günüm kasiklarim ağrıyor dizlerim ağrıyor..Bu hafta içinde kan vermeye gidicem insalla sağlıklı bir gebeliğin başlangıcı olur ilki kalp atışı alınamaması sebebiyle düşüktü insalla bunda can buluruz

İnşallah gebelik belirtileridir kan ver hemen çıkıyor cnm inşllah sağlıklı gebeliğimiz olur allah yardımcımız olsun güzel haberlerni bekliyorum burdan takp edelm birbrmizi

Ya ne kadar güzelll❤❤❤saglikla kucagina almal nasip olsun.. rabbim o kadar bûyük ki insana hic beklemedigi anda mucizesini yolluyor❤cok sevindim
Teşekkürler canım Rabbim hepimize kucağımıza aldığımız o en güzel anıda yaşatır hayırlısıyla inş.

Ben hala ev tasima isleriyle ugrasiyorum hele son 2 gundur perisan oldum kizlar ilgilenemiyorum sizlerle kusuruma bakmayin yeni gelenlerin hepsine hosgeldiniz diyorum en kisa surede aktif bir sekilde yine aranizda olacagim

Yokya doktorum haftaya gel dedi bende kararszm cumami pazartsmi gtmeliyim die .doktrumla cumartesi gorustum ve 1 hafta snra gel dedi bu ne demek oluo
Bana da aynısını dedi ben de cumaya karar verdim :) zaten geçmek bilmiyo günler dayanamıcam yani. kalp atışını duyunca başlıcaz dedi kan sulandırıcı için

Bana da aynısını dedi ben de cumaya karar verdim :) zaten geçmek bilmiyo günler dayanamıcam yani. kalp atışını duyunca başlıcaz dedi kan sulandırıcı için
Merhaba her doktor başka bir yol uyguluyor.Benim doktorum perinatolog.Yani riskli gebelik uzmanı.Öğrendiğim ilk günden itibaren iğne ve coraspin tedavisine başlattı.Bugün gittim keseyi gördüm hatta bebeği de çok küçük de olsa gördüm.Henüz küçük olduğu için kalp atışı yoktu.iki hafta sonraya çağırdı.Bi de iğnelerin dozu yeterli geliyor mu diye anti faktör testi yaptırdı.

Peki bu gebelikte fark ediliyomu yani pihtilasma sonucu kayip vs yasamadan
Ben daha önce kayıp yaşamadan bir hastanenin genetik tanı merkezine gidip yaptırdım.Ama benim ailemde ablamda vardı onun kayıpları olmuştu.Ailede olduğu için benim yaptırmamda sakınca olmadı.

Kızlar bende nasip ederse rabbim temmuz annesi olucam 8 haftalığım herşey çok iyi çok şükür kese kalp atışı iki haftadır idrar yolu enfeksiyonuyla uğraşıyorum iki gündür antibiyotiğe başladım benim gibi olan varmı acaba bol su içiyorum atlatamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…