🎀2020 temmuz anneleri🎀

Hanimlar gebeliginizi hikayeye eklemeyi bilmeyenler varsa onlar icin yaziyorum en ustte kendi resminizn oldugu yere tiklayin ordan hesap detaylarina girin ve orda assalara inin bebeginizn tahmini dogacagi tarih olan yere bebeginizn dogacagi ayi gunu yili girin ve en alttan kaydedin .bebeginizn dogacagi tarihide netten baska siteden ogrenebilirsinz

Aa bende nasil gununu bilcem diye dusunuyodum baktigimda gunu yazmamizi isteyince daha minnakimizi goremedik ama yapayim bari bende

Pazartesi doktor 5 bucuk haftalik dicez dedi. Biz keseyi gorduk yolk sac da gorundu alttan muayenede ama beebis dur bakalim ne zaman tamamen burdyam dicek kalp atisi falan beklemek de zor ismis
Zaten bana gore hamileligin zor yanlarindan biride beklemek hic sevmiorum beklemeyi

Cuma gunu degerim 371 cikmisti sizce cumaya yada pazartsiye kalp atsini duyabilirmiyim skntidan ne yapacagimi bilemiorum

Bugün keseyi gördük çok şükür Rabbime Şimdi canlanmasını kalp atışını bekleyeceğiz dedi 15 gün sonraya çağırdı doktor . INSALLAH O GUNLERI DE GOSTERSIN RABBİM TUM ISTEYENLERE HEMDE ❤

Gozun aydin canim senin degerin kacti en son bide en son ne zaman gitmistin doktora.Esim dioki cuma gitme pazartsi git kalp atsinida duyarsin eger duyulmazsa bosa pazartsiyi beklemeyim ya .doktorun bisey dedimi haftaya gorunurdu kalp atisi falan die.gerci senin beta benden yuksektir.ultrasyon fotosunu atsana bebis gorunuomu

Eger cuma gidersem 6+2 pazartsi gdersem 6+5 haftalik oluo gorunmezmiki diosun
Değerine baktır ona gore bisey denilebilir .kalp atışı duyamazsın Bence .Ben dün gittiğimde 5+4 du 15 gün sonrasına çağırdı doktor .tahminimce 7. Haftadan sonra duyulmaya başlıyor.tabiki bebeği henüz göremedi ama kese oluşmuş güzel dedi boyutu falan sukur işte şimdi canlanmasını bekleyeceğiz ortalama 15-20 gün sonra gelin dedi.biz de 6 aralık gibi gitmeye karar verdik.

Eger cuma gidersem 6+2 pazartsi gdersem 6+5 haftalik oluo gorunmezmiki diosun
Bu arada hcg adet geçtikten 2 gün sonraydı 680 di değer. Onun üzerinden 8 gün falan geçti işte. Bi de şu var ki doktor artık hcgyle falan işimiz bitti dedi sadece erken dönemlerinde yükselişe bakmak için istiyoruz onu. Bundan sonra ultrason ile bakıcaz dedi...

Günaydın kızlar nasipse bende temmuz annesi olcam bugün randevum var her kaç haftalık olduğunu öğrenebilirim insAllah sata göre 6 hafta dolmuş gözüküyor ama benim geç döllenme olmuş kese HCG kaç olduğunda görülüyor ya da vajinal mi bakar ki poff heyecandan erkenden uyandım insAllah sağlıklıdır

Canım inşallah güzel haberler getirirsin. Kalbini ferah tut :)

Ya ben 2 gundur bulantilarim gecmis durumda bu normal bisey mi. Baya bi bulanti falan yasamistim 2 gundur de gune cubuk kreker ile basliyorum acaba ondan mi.. bu sabah bulanti yine oldu da eskisi gibi degil.. bulandiginda sanki minikim orda iyi gibi hissediyodum simdi de bsey mi oldu korkusu girdi icime beklemek zor is

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…