- 25 Şubat 2016
- 7.755
- 12.952
- 248
- 31
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
Of of en iyisi ben pazrtsi gdym ya.kan degerini biliomusunCnm ben tam 7.haftada duydum
Yok cnm dr gerek görmediOf of en iyisi ben pazrtsi gdym ya.kan degerini biliomusun
Tabi canim hcg ile isleri bitio ama belli bi seviyeden sonra kalp atisi duyuluo yani benimki gec dollnme sanirim oyuzden deger dusuk ve gelisimide ona gore geriden gelir kalp atsinida size gore daha gec duyabilirim yaniBu arada hcg adet geçtikten 2 gün sonraydı 680 di değer. Onun üzerinden 8 gün falan geçti işte. Bi de şu var ki doktor artık hcgyle falan işimiz bitti dedi sadece erken dönemlerinde yükselişe bakmak için istiyoruz onu. Bundan sonra ultrason ile bakıcaz dedi...
Yok ben degeri su yuzden soruyorum mesela biri vardirji 6+3 de kalp atisini duyar ama deger olarak cok yuksektir oyuzden degeri bana yakin olaup yakinlarda duyan varmdr die soruyorum bende ona gore doktra erken yada gec gdiyim diorumda sagol yorumun icin ❤Bak şimdiCandysisters sen bu değer olayına çok takılıyorsun ama dağar sadece hamileligin yolunda gidip gitmediğini ölçmek için zaten Allah korusun kimyasal bir gebelik olsa şimdiye düşerdi.dis gebelik mi değil mi onu anlamak için de önce keseye bakacak öyle anlayacak sen kimsenin değeriyle kendini kıyaslayıp canını sıkıp kendine dert etme canım bebeğe de zarar verir. Değerler kişiye ozgudur. Merak etme sen ...
Benim hic dogru duzgun bulantim olmadi canim bunyeden bunyeye degisen birsey bulanti her hamilelikte bir olmaz 10 12 hafta arasi genel olarak kesilir zaten senin erken kesilmistir belki bulanti olup olmamasi bebege zarar veren birsey degil hatta asiri bulanti kusma sakincali diye biliyorumYa ben 2 gundur bulantilarim gecmis durumda bu normal bisey mi. Baya bi bulanti falan yasamistim 2 gundur de gune cubuk kreker ile basliyorum acaba ondan mi.. bu sabah bulanti yine oldu da eskisi gibi degil.. bulandiginda sanki minikim orda iyi gibi hissediyodum simdi de bsey mi oldu korkusu girdi icime beklemek zor is
Benim hic dogru duzgun bulantim olmadi canim bunyeden bunyeye degisen birsey bulanti her hamilelikte bir olmaz 10 12 hafta arasi genel olarak kesilir zaten senin erken kesilmistir belki bulanti olup olmamasi bebege zarar veren birsey degil hatta asiri bulanti kusma sakincali diye biliyorum
Gayet normal canim yasadiklarinOgrendigim gun gripte olmustum baya bi halsizlesiyodum cok kusma seklinde degil mide bulantisi oluyodu. Sabahta oldu ama mesela o col halsizliklerim 2 gundur gitti midem daha rahat ondan dolayi aniden Boyle olunca da panikledim sanki iyidir umarim
Zamanla geçiyor canım bende de arada olurdu uzan ve dinlenmene bakİyi akşamlar kızlar Keskin bı sol kasık ağrım var neden olabilir nefes alırken batıyor gibi oluyor
Öyle yaptım zaten canım ama endişe edeyim mi normal mi bilemedim eşim de telaşlı acile gidelim mi kötüysen diyorZamanla geçiyor canım bende de arada olurdu uzan ve dinlenmene bak
Hmmm.. kan yoksa sorun olmaz bence ama çekilmeyecek gibi agrıysa görünmeni bende öneririm umarım geçer hemen inşallahÖyle yaptım zaten canım ama endişe edeyim mi normal mi bilemedim eşim de telaşlı acile gidelim mi kötüysen diyor
Çok aşırı rahatsız edecek kadar değil canım hafifledi biraz dinlence saolasinHmmm.. kan yoksa sorun olmaz bence ama çekilmeyecek gibi agrıysa görünmeni bende öneririm umarım geçer hemen inşallah
Usutmussunuz gibi sanki nefes alınca batıyorsaÇok aşırı rahatsız edecek kadar değil canım hafifledi biraz dinlence saolasin
Aynen canımUsutmussunuz gibi sanki nefes alınca batıyorsa
kizlar rahimdeki buyumeyi hissedecek agrilar oluyor mu sizde de.hafif igne batmasi gibi girip cikiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?