🎀2020 temmuz anneleri🎀

Bak şimdi Candysisters sen bu değer olayına çok takılıyorsun ama dağar sadece hamileligin yolunda gidip gitmediğini ölçmek için zaten Allah korusun kimyasal bir gebelik olsa şimdiye düşerdi.dis gebelik mi değil mi onu anlamak için de önce keseye bakacak öyle anlayacak sen kimsenin değeriyle kendini kıyaslayıp canını sıkıp kendine dert etme canım bebeğe de zarar verir. Değerler kişiye ozgudur. Merak etme sen ...

Tabi canim hcg ile isleri bitio ama belli bi seviyeden sonra kalp atisi duyuluo yani benimki gec dollnme sanirim oyuzden deger dusuk ve gelisimide ona gore geriden gelir kalp atsinida size gore daha gec duyabilirim yani

Yok ben degeri su yuzden soruyorum mesela biri vardirji 6+3 de kalp atisini duyar ama deger olarak cok yuksektir oyuzden degeri bana yakin olaup yakinlarda duyan varmdr die soruyorum bende ona gore doktra erken yada gec gdiyim diorumda sagol yorumun icin ❤

Benim hic dogru duzgun bulantim olmadi canim bunyeden bunyeye degisen birsey bulanti her hamilelikte bir olmaz 10 12 hafta arasi genel olarak kesilir zaten senin erken kesilmistir belki bulanti olup olmamasi bebege zarar veren birsey degil hatta asiri bulanti kusma sakincali diye biliyorum

Ogrendigim gun gripte olmustum baya bi halsizlesiyodum cok kusma seklinde degil mide bulantisi oluyodu. Sabahta oldu ama mesela o col halsizliklerim 2 gundur gitti midem daha rahat ondan dolayi aniden Boyle olunca da panikledim sanki iyidir umarim

Bulantidan bahsetmissiniz benim diger hamileligimde surekli bulanti olmazdi ne bilim sogan kavururken yada bi kokuda hic oyle olmadi.benimki bianda gelir hemen kustururdu hic sebebini bile anlamazdim kahvalti yapiorum bianda kostrup kusmaya giderdim bakalim bunda nasil olacak

İyi akşamlar kızlar Keskin bı sol kasık ağrım var neden olabilir nefes alırken batıyor gibi oluyor

Merhaba arkadaşlar ben bugün serum vuruldum çünkü aşırı halsizlik vardı kusmadan dolayı doktor zofer adlı ilaç verdi umarım halim yerine gelir kusmam geçer. Beslenemiyprum iş yapamıyorum ve ailem çok uzakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…