- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
bende oluyorkizlar rahimdeki buyumeyi hissedecek agrilar oluyor mu sizde de.hafif igne batmasi gibi girip cikiyor.
Adet sancısı gibi mi bende de arada oluyor insan kaçsaniye sürüyorkizlar rahimdeki buyumeyi hissedecek agrilar oluyor mu sizde de.hafif igne batmasi gibi girip cikiyor.
Bunun doktora sormustum normal rahim buyudugu icin demisti.benim genelde ayaktayken oldugu icin yinede insan endiseleniyor.Evet bende yasiyorum onlari gun icinde giriyo aniden sonra geciyor rahimdeki o hassasiyeti anlayabiliyorum yani
Yani kasik kisminda olmuyor farkli bir agri adettekinden biraz farkli.Adet sancısı gibi mi bende de arada oluyor insan kaçsaniye sürüyor
Formda cok fazla bununla ilgili mesaj bulamamistim.doktor normal Boyle agrimasi desede insan yinede endiseleniyor.bende oluyor
Merhabaaa baktim baktim 2020nin temmuz anneleri konusu bulamadim ben acayim bare dedim 2020 temmuz ayinda dogum yapacak guzel anneler haydi toplasalimmmm❤❤
Goktemaviyuz1 tahmini d. Tarihi: 1 temmuz
@Sade frappetahmini d. Tarihi 2 temmuz
@Arven fdntahmini d. Tarihi temmuz
@bedaliza54tahmini d. Tarihi 2 temmuz
@Ummuabdullahzeyneptahmini d. Tarihi temmuz
@Shezofren88tahmini d. Tarihi temmuz
@umudumbebegimtahmini d. Tarihi temmuz
@mavikelimetahmini d. Tarihi temmuz
@yasssemintahmini d. Tarihi temmuz
Denizferdi34 tahmini d. Tarihi temmuz
@MUHTEMEL06tahmini d. Tarihi temmuz
@Usaklibirkiztahmini d. Tarihi temmuz
@busra1tantahmini d. Tarihi 11 temmuz
@Minipandatahmini d. Tarihi 11 temmuz
@Ozgeduruegetahmini d. Tarihi temmuz
@Peripellastahmini d. Tarihi temmuz
@Oslemgvntahmini d. Tarihi temmuz
@Drestineetahmini d. Tarihi temmuz
@Pnrdgd86tahmini d. Tarihi temmuz
@Coolpeopletahmini d. Tarihi temmuz
@Semo Cantahmini d. Tarihi temmuz
Bunun doktora sormustum normal rahim buyudugu icin demisti.benim genelde ayaktayken oldugu icin yinede insan endiseleniyor.
korkmana gerek yok canim gayet guzel degerin 2 gun sonra tekrar ver diyecemde sanki gerekde yok gbi istersen direk keseyi gormeye git.kac kaybin varKızlar kan testi sonucun çıkmış Sat 19kasimdi Beta HCG 2187 çıkmış.
Değer nasıl sizce ilk defa yaptırdım ilki kalp atışı alinamadigindan şuan tedirginlik var üzerimde korkuyorum...
Bı tane canımkorkmana gerek yok canim gayet guzel degerin 2 gun sonra tekrar ver diyecemde sanki gerekde yok gbi istersen direk keseyi gormeye git.kac kaybin var
Nerede bu doktor canım..Merhaba her doktor başka bir yol uyguluyor.Benim doktorum perinatolog.Yani riskli gebelik uzmanı.Öğrendiğim ilk günden itibaren iğne ve coraspin tedavisine başlattı.Bugün gittim keseyi gördüm hatta bebeği de çok küçük de olsa gördüm.Henüz küçük olduğu için kalp atışı yoktu.iki hafta sonraya çağırdı.Bi de iğnelerin dozu yeterli geliyor mu diye anti faktör testi yaptırdı.
Yani 4+4 deger biraz yuksek gibi geldi bana ama sorun olacak birsey degil kalp atisi 6. Hafta gibi duyuluyor genelde canim saglikla sihatle gelsin insallahKızlar kan testi sonucun çıkmış Sat 19kasimdi Beta HCG 2187 çıkmış.
Değer nasıl sizce ilk defa yaptırdım ilki kalp atışı alinamadigindan şuan tedirginlik var üzerimde korkuyorum...
KayserideNerede bu doktor canım..
Ooo baya yakınmışKayseride
Prof.dr.Mustafa Başbuğ.Özel muayenehanesi var.Benim için türkiye de tektir.Eğer riskli bir durumunuz varsa görüşün derim.Ooo baya yakınmış
Olumsuz dusunme demeyi cok isterim ama inan bende kayiplarim oldu bende senin gbiyim insallah hersey gonlumuzce olurBı tane canımTekrar kan verip stres olmak istemiyorum aslında biraz daha gecsin keseyi grörmeye giderim
6 haftada kese 7 hafta kalp atışını gördüm çok şükürler olsun cnmKeseyi gören var mı aramizda ? Ne zaman gördünüz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?