🎀2020 temmuz anneleri🎀

Kızlarr merhaba ben yeni katılıyorum bu gruba. Bugün 5+4 üm geçen pazartesi keseyi gördüm haftaya gel bebişi görelim dedi doktorum. Bu sabah idrarımı yaptıktan sonra peçeteye kahverengi bi leke geldi doktorumu aradım zaten progestan kullanıyodum şimdi vajinadan fitil olarak kullanmaya başladım endişe edecek bir durum var mıdır sizce

Bende 6+5 de gidecem doktora pazartsi gunu daha hic gitmedim ne kese ne kalp atisi hic bisey gormedim

Yani 4+4 deger biraz yuksek gibi geldi bana ama sorun olacak birsey degil kalp atisi 6. Hafta gibi duyuluyor genelde canim saglikla sihatle gelsin insallah
Açıkçası banada biraz yüksek geldi.Sebeplerinde çoğul gebelik,mol gebelik,dış gebelik vs yazıyor Allah'ım sagliklisini nasıl etsin inşallah tekrar kayıp yaşamak istemiyorum

Yerleşme kanamasıdır canım bana da doktor verdi alttan alıyorum gayet normal çoğu kişide görülür

Açıkçası banada biraz yüksek geldi.Sebeplerinde çoğul gebelik,mol gebelik,dış gebelik vs yazıyor Allah'ım sagliklisini nasıl etsin inşallah tekrar kayıp yaşamak istemiyorum
Canım aynı korkuları yaşadım bende 4+5te ilk testimde 5binin üstünde bi rakam görünce.daha önce dış gebelik yaşamıştım kanama oluyor onda en belirgin belirtisi o.Mol gebelikte de üzüm tanesi büyüklüğünde parçalar kanamalar geliyormuş o da olamaz.ben de çoğul gebeliğim diye düşündüm ama tek kese gördü doktorum.o yüzden hiç düşünme.Bırak bu düşünceleri ya da bir an önce git baktır pazartesi için rahatlasın.

kizlar rahimdeki buyumeyi hissedecek agrilar oluyor mu sizde de.hafif igne batmasi gibi girip cikiyor.
bende de oluyor cnm oturup kalkarken batma oluyor en çok otururken pek belli olmuyor
beni de eklersen sevinirim cnm
Kızlar kan testi sonucun çıkmış Sat 19kasimdi Beta HCG 2187 çıkmış.
Değer nasıl sizce ilk defa yaptırdım ilki kalp atışı alinamadigindan şuan tedirginlik var üzerimde korkuyorum...
cnm insAllah sağlıkla artar değerin iyi düşün iyi olsun insAllah
Keseyi gören var mı aramizda ? Ne zaman gördünüz ?
Ben dün gördüm cnm ama çok küçük dedi dr

Kızlar sizde de kalp çarpıntısı oluyor mu ara ara?ben de iki gündür oluyor

İyi akşamlar kızlar ben dün ilk kontrol için dr gittim kese gözüktü kese şekli güzel ancak çok küçük henüz dedi beta istedi tekrar sat tarihime göre 6+3 olması gerekiyor ama geç döllenme olduğu için henüz 5. Haftanın içindeyim diye düşünüyorum ben ama doktor iki haftalık dedi çok şaşkınım nasıl oluyor iki haftalıkken kese görmeyi geç varlığı bile bilinmez sanki araya da haftasonu girdi sonucum pazartesiye kaldı ufak tefek adet ağrısı gibi alt karnımda ağrı oluyor oturup kalkarken batma hissi oluyor kanama leke vs yolunda gitmeyen bişey yok sanki ama Dr niye iki haftalık dedi bileniniz var mı

Evet dün çok şiddetli oldu bende. Kulaklarımda duyuyodum kalbimin sesini ben onu doktora sordum normalmiş canım
İyi bari bende korktum.genelde akşamları oluyor.Yediklerimle mi ilgili diye düşünmüştüm.tansiyona şekere dikkat etmek lazım.

Canım adet haftasını saymamıştır herhalde ondan öyle demiştir 4.haftadasındır muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…