- 17 Temmuz 2019
- 591
- 456
- 18
- 32
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
Keseyi gören var mı aramizda ? Ne zaman gördünüz ?
Açıkçası banada biraz yüksek geldi.Sebeplerinde çoğul gebelik,mol gebelik,dış gebelik vs yazıyor Allah'ım sagliklisini nasıl etsin inşallah tekrar kayıp yaşamak istemiyorumYani 4+4 deger biraz yuksek gibi geldi bana ama sorun olacak birsey degil kalp atisi 6. Hafta gibi duyuluyor genelde canim saglikla sihatle gelsin insallah
İnşallah canım inşallah tek dileğim bu inan ki cinsiyet fln hiç önemli değil ama sağlıklı olsunlar yeterOlumsuz dusunme demeyi cok isterim ama inan bende kayiplarim oldu bende senin gbiyim insallah hersey gonlumuzce olur
Yerleşme kanamasıdır canım bana da doktor verdi alttan alıyorum gayet normal çoğu kişide görülürKızlarr merhaba ben yeni katılıyorum bu gruba. Bugün 5+4 üm geçen pazartesi keseyi gördüm haftaya gel bebişi görelim dedi doktorum. Bu sabah idrarımı yaptıktan sonra peçeteye kahverengi bi leke geldi doktorumu aradım zaten progestan kullanıyodum şimdi vajinadan fitil olarak kullanmaya başladım endişe edecek bir durum var mıdır sizce
Canını sıkma ve kötü düşünme bende kayıp yaşadım zor günlerdi ama allah o canı veriyor diye düşünüyorum artık ve sağlıklı olsun diye dua ediyorumBı tane canımTekrar kan verip stres olmak istemiyorum aslında biraz daha gecsin keseyi grörmeye giderim
Değerin kaç ki canım yüksek geldi sana?Açıkçası banada biraz yüksek geldi.Sebeplerinde çoğul gebelik,mol gebelik,dış gebelik vs yazıyor Allah'ım sagliklisini nasıl etsin inşallah tekrar kayıp yaşamak istemiyorum
Canım aynı korkuları yaşadım bende 4+5te ilk testimde 5binin üstünde bi rakam görünce.daha önce dış gebelik yaşamıştım kanama oluyor onda en belirgin belirtisi o.Mol gebelikte de üzüm tanesi büyüklüğünde parçalar kanamalar geliyormuş o da olamaz.ben de çoğul gebeliğim diye düşündüm ama tek kese gördü doktorum.o yüzden hiç düşünme.Bırak bu düşünceleri ya da bir an önce git baktır pazartesi için rahatlasın.Açıkçası banada biraz yüksek geldi.Sebeplerinde çoğul gebelik,mol gebelik,dış gebelik vs yazıyor Allah'ım sagliklisini nasıl etsin inşallah tekrar kayıp yaşamak istemiyorum
Bugün hep yattım biraz korktum açıkçası yerleşme kanaması bu zamanlarda mı oluyor canım adetim geçeli 10 gün oldu pazartesi de keseyi görmüştükYerleşme kanamasıdır canım bana da doktor verdi alttan alıyorum gayet normal çoğu kişide görülür
bende de oluyor cnm oturup kalkarken batma oluyor en çok otururken pek belli olmuyorkizlar rahimdeki buyumeyi hissedecek agrilar oluyor mu sizde de.hafif igne batmasi gibi girip cikiyor.
beni de eklersen sevinirim cnmKizlarrr merhaba ne zamandir arada ugrayip gidiyordum tasinma vs derken perisan oldum artik buradayim yeni gelen herkese hosgeldiniz diyorum hayirli ugurlu olsun bebisleriniz ismini eklemedigim goremedigim arkadaslar beni etiketleyerek yazarsaniz hepinizi tek tek ekleyecegim
cnm insAllah sağlıkla artar değerin iyi düşün iyi olsun insAllahKızlar kan testi sonucun çıkmış Sat 19kasimdi Beta HCG 2187 çıkmış.
Değer nasıl sizce ilk defa yaptırdım ilki kalp atışı alinamadigindan şuan tedirginlik var üzerimde korkuyorum...
Ben dün gördüm cnm ama çok küçük dedi drKeseyi gören var mı aramizda ? Ne zaman gördünüz ?
Pazartesi gördüm canım 4.hafta dolmuştu 5e girmiştim bugün 5+4Keseyi gören var mı aramizda ? Ne zaman gördünüz ?
Evet dün çok şiddetli oldu bende. Kulaklarımda duyuyodum kalbimin sesini ben onu doktora sordum normalmiş canımKızlar sizde de kalp çarpıntısı oluyor mu ara ara?ben de iki gündür oluyor
İyi bari bende korktum.genelde akşamları oluyor.Yediklerimle mi ilgili diye düşünmüştüm.tansiyona şekere dikkat etmek lazım.Evet dün çok şiddetli oldu bende. Kulaklarımda duyuyodum kalbimin sesini ben onu doktora sordum normalmiş canım
Canım adet haftasını saymamıştır herhalde ondan öyle demiştir 4.haftadasındır muhtemelenİyi akşamlar kızlar ben dün ilk kontrol için dr gittim kese gözüktü kese şekli güzel ancak çok küçük henüz dedi beta istedi tekrar sat tarihime göre 6+3 olması gerekiyor ama geç döllenme olduğu için henüz 5. Haftanın içindeyim diye düşünüyorum ben ama doktor iki haftalık dedi çok şaşkınım nasıl oluyor iki haftalıkken kese görmeyi geç varlığı bile bilinmez sanki araya da haftasonu girdi sonucum pazartesiye kaldı ufak tefek adet ağrısı gibi alt karnımda ağrı oluyor oturup kalkarken batma hissi oluyor kanama leke vs yolunda gitmeyen bişey yok sanki ama Dr niye iki haftalık dedi bileniniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?