- 7 Ocak 2018
- 721
- 754
- 103
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
Canım tuzdan uzak durmak iyi olur tansiyona dönmesini engellemiş oluruz gebelikte tuzdan da şekerden de uzak durmamız gerekiyor zatenİyi bari bende korktum.genelde akşamları oluyor.Yediklerimle mi ilgili diye düşünmüştüm.tansiyona şekere dikkat etmek lazım.
Ne bilim vala cnm pazartesi gidince ne diyecek bklm folik asit kullanıyor musun senCanım adet haftasını saymamıştır herhalde ondan öyle demiştir 4.haftadasındır muhtemelen
Halbuki benim canım ne helvalar ne tatlılar çekiyorCanım tuzdan uzak durmak iyi olur tansiyona dönmesini engellemiş oluruz gebelikte tuzdan da şekerden de uzak durmamız gerekiyor zaten
İlk kontrolde bana hafta soylememisti ikincide kesin bisey der sana da. Evet kullanıyorumNe bilim vala cnm pazartesi gidince ne diyecek bklm folik asit kullanıyor musun sen
Hahah oğlan mı geliyorHalbuki benim canım ne helvalar ne tatlılar çekiyorbebek için herşeye katlanırım.
İnşallah kıza da oğlana da ihtiyaç var.Sağlıklı olsun da.5+6dayım daha kalp atışı bile duymadım inşallah nasip olur.Hahah oğlan mı geliyor
İnsAllah canım ne kullanıyorsun folik asit cnm içinde B12 olanlardan falan mı ben folbiol kullanıyordum yüksek onun dozu diye başka ilaç yazdı devlet ödemiyormusİlk kontrolde bana hafta soylememisti ikincide kesin bisey der sana da. Evet kullanıyorum
Amin insAllahİnşallah kıza da oğlana da ihtiyaç var.Sağlıklı olsun da.5+6dayım daha kalp atışı bile duymadım inşallah nasip olur.
Evet devlet ödemiyor ya canım baya pahalıydi icinde b12 folik asit var 120 adet ama ben hamile kalmadan once almistim gebelik dusunuyorum diye doktor ona devam et dedi yakinda bitecekİnsAllah canım ne kullanıyorsun folik asit cnm içinde B12 olanlardan falan mı ben folbiol kullanıyordum yüksek onun dozu diye başka ilaç yazdı devlet ödemiyormus
5buçuktan sonra duyanda var 7 de 8de duyanda var sanırım o kişiye göre değişiyor.Amin insAllahRabb'im önce sağlık versin kalp atışı kaç haftada duyuluyor ki cnm
İnşallah hayırlı evlat olsun canım. Muayenen ne zamanİnşallah kıza da oğlana da ihtiyaç var.Sağlıklı olsun da.5+6dayım daha kalp atışı bile duymadım inşallah nasip olur.
Bana da doktor folbiol dışında folik asit kullanma dedi.Valla hangi doktora güveneceğimi şaşırdım ama ben güvenmeyi seçtim.Sonuçta folik asit vücutta birikmiyor.Bir bildikleri vardır.Evet devlet ödemiyor ya canım baya pahalıydi icinde b12 folik asit var 120 adet ama ben hamile kalmadan once almistim gebelik dusunuyorum diye doktor ona devam et dedi yakinda bitecek
Normalde 3 aralıkta gel dedi ama ben haftaya cuma cumartesi giderim herhalde dayanabilirsem tabiİnşallah hayırlı evlat olsun canım. Muayenen ne zaman
Ben de bilemiyorum her doktor baska ilac veriyormus ben de folio kullaniyorum canim. Arkadasima da baska bi isimde ilac vermislerdi her doktor farkli herhaldeBana da doktor folbiol dışında folik asit kullanma dedi.Valla hangi doktora güveneceğimi şaşırdım ama ben güvenmeyi seçtim.Sonuçta folik asit vücutta birikmiyor.Bir bildikleri vardır.
Normalde 3 aralıkta gel dedi ama ben haftaya cuma cumartesi giderim herhalde dayanabilirsem tabi
vala ben gebelik öncesi kullanamadı malesef olmuyor nasılsa diye bırakmıştım öğrenince heemn kullanmaya başladım hayırlısi olsun sürekli kullanacak mıyız bilmiorum gerciEvet devlet ödemiyor ya canım baya pahalıydi icinde b12 folik asit var 120 adet ama ben hamile kalmadan once almistim gebelik dusunuyorum diye doktor ona devam et dedi yakinda bitecek
Anladm cnm5buçuktan sonra duyanda var 7 de 8de duyanda var sanırım o kişiye göre değişiyor.
Diğer temmuz anneleri sayfasında 5+4te duyan bir arkadaş vardı.Genelde 6.haftadan itibaren duyuluyor diye biliyorum.8.haftaya kadar duyuluyor canım.6da duyamayanlar da oluyormuş o yüzden bu gebeliğin gelişimine göre değişiyor büyük ihtimal.kalp atışını duymaya mı çağırdı kalp atışı kaçıncı haftada duyuluyo genelde
Genelde 3 ay kullanılıyormuş.vala ben gebelik öncesi kullanamadı malesef olmuyor nasılsa diye bırakmıştım öğrenince heemn kullanmaya başladım hayırlısi olsun sürekli kullanacak mıyız bilmiorum gerci
Anladm cnm
Adetim geciktikten 3gun sonra 2187ydi normalde 4+3ken 5hafta degerindeydi.Değerin kaç ki canım yüksek geldi sana?
Benim 4+6 da 8 bine yakındı bunda bir şey yok korkmaAdetim geciktikten 3gun sonra 2187ydi normalde 4+3ken 5hafta degerindeydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?