🎀2020 temmuz anneleri🎀

Anladım canım bakalım pazartesi gidicem bende muayeneye. Herkesin gebeligi saglikli devam etsin insallah

Benim 4+6 da 8 bine yakındı bunda bir şey yok korkma
İnşallah canım amin.Gerci ilk gebeligimde 6gun geçtikten sonra 5614 tü bu 3gun geçtikten sonra 2187.Basta dikkatimi çekmedi ama normal mi bilmiyorum..Ben sadece 5hafta aralığında çıkınca dikkatimi çekti aslında 4+3 belkide normaldir.

Muayne günü almadım daha biraz daha beklicem canım.

Evet canım takmicam birseylere dedikçe takıyorum valla.İlkinden kaynaklı hep işte.Allah hepimize sağlıklı bir bebiş nasıl etsin inşallah

Hiç bi yerleri okuyup da canını sıkma ben de buralarda okuyup kendimi strese sokmuştum boş mudur mol mudur diye. Halbuki bilmiyordum bile okumadan önce, bazen cehalet mutluluktur fazla düşünmeden dua et ve bekle kalbini duyunca niye kendimi yedim diyeceksin.

Ayy inşallah canım hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin Allah

Canim sonucunu e nabizdan kendinde gorebilirsin iki haftalik dedigi yumurtlamadan hesaplamistr yani adet tarihinden hesaplamamistir hersey yolundadir insallah ilk verdiginde degerin kac cikmisti benim degerim az cikti buyuk ihtimalle gec dollenme bakalim pazrtsi gdecem ne diyecek dktr

Canimm çoğul gebeliklerde 2.kese hemen gözükmüyormuş sonradan çıkıyormuş forumda da var öyle kişiler çok belki seninkide sonradan ikiz çıkar kalp atışını duyunca haber ver.Bu arada kayıpların içinde başın sağolsun.Allah bu sefer yüzünü güldürsün

Düşmüyor cnm hastanenin kendi sitesinden de bakıyorum sonuçlanması yazıyor pazartesiye kaldı snrm kesin .. insAllah herşey yolundadır dediğin gibi ben ilk 11 Kasım da kan verdim 110 du değerim sat 10 ekim senin sat kaç ilk değerin kaçtı cnm bana da geç döllenme dediler

Diğerinde değerim 102 ydi tam adet günü.Ama 6.haftada tek yumurta ikizi olduğunu öğrenmiştim.Bence değer çok da önemli değil canım Allah bunlara can sağlığı versin kucağımıza aldırsın.tek dileğim bu hapimiz için.

Sat 9 ekim 13 kasimda kan verdim 120cikti benimki dahada gec dollenmis :)bana daha doktor gec yada erken demedide bana gore oyle kalp atisinida zor duyarim herlde

Canim
Canim e nabiza cok geç düşüyor benim hala düşmemiş Ben sağlık Bakanlığı'nın sitesinden öğrendim bilmeyen çok insan var kabin yaz goggle sağlı bakanlığı lab.sonuclari çıkıyor.

Kızlar kasık ağrısı batması seğirmesi olan varmı çok endişeleniyorum bu durumdan.
bende de oluyor cnm normaldr herhlde çok anormal şiddetli ağrın olursa kanama vs o zmn enidselen bence
Sat 9 ekim 13 kasimda kan verdim 120cikti benimki dahada gec dollenmis :)bana daha doktor gec yada erken demedide bana gore oyle kalp atisinida zor duyarim herlde
Yaaa aramızda çok değilde 2-3 gün var o zmn döllenme olarak bana sağlık ocagindakiler dedi geç döllenme büyük ihtimal diye çünki 5 Kasım'da kan tahlil vermiştim negatifti 9 Kasım'da evde testte pozitif gördüm

Bakayım cnm bı de oraya kendi sitesinden bakıyorum hastanenin ordada sonuçlanmadı diyor

Evet ben varım arada batma ağrı oluyor.özellikle dik oturunca.bi de kalp çarpıntısı oluyor kısa süreli.
Kalp çarpıntısı bir iki kez bende de oldu nedense.Kasik ağrısı şuan var mesela ama hafif.Benik en çok felaket diz bacak sizlamasi var huzursuz bacak sendromu gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…