- 17 Şubat 2019
- 7.963
- En iyi cevaplar
- 1
- 11.411
- 248
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
Ahh o huzursuz bacak sendromu korkulu rüyam ya.bu dönemde daha da arttı ayaklarım yanıyor devamlı bir huzursuzluk hali.Kalp çarpıntısı bir iki kez bende de oldu nedense.Kasik ağrısı şuan var mesela ama hafif.Benik en çok felaket diz bacak sizlamasi var huzursuz bacak sendromu gibi.
Sende de mi var canim o .Benim döllenmeden sonra adete kadar olan dönemde başladı gebelik huzursuz bacağa sebep olabiliyormuş belkide ondandır.Hep yatarken oluyor yada ayaklarimi uzattigimda veya arabada otururken.Ahh o huzursuz bacak sendromu korkulu rüyam ya.bu dönemde daha da arttı ayaklarım yanıyor devamlı bir huzursuzluk hali.
Ben de yıllardır var bir ara yorganı bile kapatamıyordum bacaklarıma.Şimdi de devamlı hareket halindeler.baldırlarda sızlamalar çekilmeler ver.Sende de mi var canim o .Benim döllenmeden sonra adete kadar olan dönemde başladı gebelik huzursuz bacağa sebep olabiliyormuş belkide ondandır.Hep yatarken oluyor yada ayaklarimi uzattigimda veya arabada otururken.
Biliyorum cnm o siteyi ama malesef orda da yok zaten çıksa sonuç hastanenin siteisne yansır bekliyorumTelefonun azisligine ugramism Labim yazicaktim canım.Bulamazsan link atarım.
Canim ben seni sağlık ocaginda yaptırdın sandım ondan dedim devlette mi yaptırdın birde ne zaman yaptırdin ?Biliyorum cnm o siteyi ama malesef orda da yok zaten çıksa sonuç hastanenin siteisne yansır bekliyorum
Yok cnm devlet hastanesi cuma saat 14:30 gibi verdim kanı pazartesi saat 11 de dediler sonucu bugün hep baktım sonuçlanmamis ama ara ara bakıyorumCanim ben seni sağlık ocaginda yaptırdın sandım ondan dedim devlette mi yaptırdın birde ne zaman yaptırdin ?
Belki yansır oraya yinede mesela ben sabah yaotirdim gece 12civari yansıdı.Başta böyle bir kayıt yok sonuç yok vs diyordu.
Bende sürekli alt karın ağrısı var sırt ağrısı mahvediyor uyku hali fazla olmasa da gün içinde bı iki kez basıyorKizlar bu ara asiri halsizlik var bende surekli uyuyorum sizler ne durumdasiniz ozledim sizleri
Olumsuzu dusunme canim olumsuzlari cagirma hersey cok guzel olacak inaniyormAçıkçası banada biraz yüksek geldi.Sebeplerinde çoğul gebelik,mol gebelik,dış gebelik vs yazıyor Allah'ım sagliklisini nasıl etsin inşallah tekrar kayıp yaşamak istemiyorum
Bende sicak basmasi halsizlik hafif bas donmesi var allaha sukur bir cok hamileye gore cok daha kolay geciyor belki hamileligimiz ama halsizlikten hic bir sey yapamiyorun yahuBende sürekli alt karın ağrısı var sırt ağrısı mahvediyor uyku hali fazla olmasa da gün içinde bı iki kez basıyor
Aynen cnm vala ben biraz manyağım snrm azıcık bulantım falan olsun diye bekliyorum ama yokBende sicak basmasi halsizlik hafif bas donmesi var allaha sukur bir cok hamileye gore cok daha kolay geciyor belki hamileligimiz ama halsizlikten hic bir sey yapamiyorun yahu
Aman aman hafif bulantilarim oluyor inan hic istemessin allaha sukur hafifle atlatiyorum en buyuk korkum bulanti kusma ben bi kusarsam 3 gun normalde kendime gelemiyorken dusunemiyorum bile sukur bu halimize millet bizim gibi olmak icin can atiyor kizzAynen cnm vala ben biraz manyağım snrm azıcık bulantım falan olsun diye bekliyorum ama yokRabbim sağlıkla devam ettirdim elbette insAllah halsizlik kötü ama ev işi bile zulüm gibi geliyor
Vala haklısın aslında ama tuhaf isteklerim varAman aman hafif bulantilarim oluyor inan hic istemessin allaha sukur hafifle atlatiyorum en buyuk korkum bulanti kusma ben bi kusarsam 3 gun normalde kendime gelemiyorken dusunemiyorum bile sukur bu halimize millet bizim gibi olmak icin can atiyor kizz
Onu hepimiz istiyoruzVala haklısın aslında ama tuhaf isteklerim varhızla geçsin zaman istiyorum hareketlerini hissetmek için
Bilmem kiOnu hepimiz istiyoruzilginc bisi yasadim az once hareket demisken dunde oldu 2 gundur karnimda sehirme gibi kalp atisi gibi bisiler oluyor neden acaba
8+3 bugun siskinlik gaz sukur bu ara yok ama yolun ortasinda kalmisligim var hem gaz hem tualet sikistirdi diye cak harekete gececek hale geleyim patlicam zannetimBilmem kibende anca gaz var şimdilik senin 9 haftalık mi canım şimdi MaşAllah
Benim de geçer insAllah kabızlıkta var8+3 bugun siskinlik gaz sukur bu ara yok ama yolun ortasinda kalmisligim var hem gaz hem tualet sikistirdi diye cak harekete gececek hale geleyim patlicam zannetimsimdi komik geliyor ama yasarken felaketti
Insallah gecer biran once halis zeytin yagina kekik vs ekleyip kahvaltida ekmekle yemeyi dene kabizliga iyi gelirBenim de geçer insAllah kabızlıkta varçok rahatsız edici
Bugün ilk defa bende hissettim baya seğirme çekilme oldu iki defa art arda.Ama eşimin gazdır o deyip hevesimi yok etti sağolsunOnu hepimiz istiyoruzilginc bisi yasadim az once hareket demisken dunde oldu 2 gundur karnimda sehirme gibi kalp atisi gibi bisiler oluyor neden acaba
Tamam canım denerim canım çekti yalnız şu an zeytinyağli Kekikli zeytin olsa ne giderInsallah gecer biran once halis zeytin yagina kekik vs ekleyip kahvaltida ekmekle yemeyi dene kabizliga iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?