🎀2020 temmuz anneleri🎀

Bugün ilk defa bende hissettim baya seğirme çekilme oldu iki defa art arda.Ama eşimin gazdır o deyip hevesimi yok etti sağolsun
Valla kayin validem bende o heycanlandirdi bacim cok erken dedi kendi annem olabilir ama genelde 2. Cocukta olur dedi anlamadim gitti bende kocam gorevde ben gelmeden hissetme modunda
Tamam canım denerim canım çekti yalnız şu an zeytinyağli Kekikli zeytin olsa ne gider
Oyy kuzum canakkaledeysen getirem hemennn

Valla kayin validem bende o heycanlandirdi bacim cok erken dedi kendi annem olabilir ama genelde 2. Cocukta olur dedi anlamadim gitti bende kocam gorevde ben gelmeden hissetme modunda

Oyy kuzum canakkaledeysen getirem hemennn
Evet ya ikinci çocukta daha erken hissedilir diyorlar bakalım ben ne zmn hissedicem
Yaa Allah razı olsun cnm kilo problemim var bu saatte yemesem daha hayırlı

Evet ya ikinci çocukta daha erken hissedilir diyorlar bakalım ben ne zmn hissedicem
Yaa Allah razı olsun cnm kilo problemim var bu saatte yemesem daha hayırlı
Nefsini korlicek kadar ye kuzum bende cok yememeye calisiyorum 55 kiloydum 5.haftamda 59u gordum ekmegi felan azalttim az ama yararli seyler yemeye basladim doktor hamur isinden uzak dur pirincten uzak dur dedi baktim soyle yuzune hocam siz hangi ulkede yasiyorsunuz turk ailesinde pilavsiz hamurisisiz gun mu olur dedim ozaman aglama dedi gonderdi adamcagizda hakli ne diyim

Bugün hep yattım biraz korktum açıkçası yerleşme kanaması bu zamanlarda mı oluyor canım adetim geçeli 10 gün oldu pazartesi de keseyi görmüştük
Evet bende de oldu sonra pembe kan geldi iki kere o düşük tehlikesiymiş bende iki gün alttan aldım baktım kan daha gelmemeye başladı almayı bıraktım prog.

Öyle canım gerçekten hep karbonlu b besleniyoruz hayırlısı insAllah sağlıkla gecer en az kiloyla

Kizlar bu ara asiri halsizlik var bende surekli uyuyorum sizler ne durumdasiniz ozledim sizleri
Kendini çok fazla yoruyosun sanırım canım dıkkat et .bende durumlar tam tersi gece sureklı uyanıorum hıc delıksız uyuyamıorum lavaboya sıkışık biçimde cıkıorum ya doktor stresinden yada hamılelıkten anlayamadım

Ayy hıssetme demişken ileriki aylardakı 5 6 o aylardakı hareketlerını hiç bişeye degısemem kızımda evde tektım esım calışıodu otrup göbüşümle bebişimle konusuodum elımle oksuodum o hareketlerı cok guzeldı yaa ınsallah bundada o gunlerı gorurum sizlerde inşallah o duyguyu tadarsınız ❤❤

Ağlattın beni inşallah görürüz ya

Amin canim aminn ben artik tahilli ekmek kullaniyorum tostlari yagsiz yapiyorum dikkat etmeye calisiyorum
Bende öyle yapıyorum canım diyetisyen desteği alicam hatta ilk ay için listemi verdi 7 Aralık kontrol günüm yavaş alırım insAllah ben 84 kiloyla hamile kaldım

Bende öyle yapıyorum canım diyetisyen desteği alicam hatta ilk ay için listemi verdi 7 Aralık kontrol günüm yavaş alırım insAllah ben 84 kiloyla hamile kaldım
Ablamda ayni kiloda hamile kalmisti kendine 5 kg almis gerisi bebegin esi kendi vsvs demisti doktoru insallah seninde oyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…