- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
Sen niye takvim yapmıyorsun canımBugün ilk defa bende hissettim baya seğirme çekilme oldu iki defa art arda.Ama eşimin gazdır o deyip hevesimi yok etti sağolsun
Valla kayin validem bende o heycanlandirdi bacim cok erken dedi kendi annem olabilir ama genelde 2. Cocukta olur dedi anlamadim gitti bendeBugün ilk defa bende hissettim baya seğirme çekilme oldu iki defa art arda.Ama eşimin gazdır o deyip hevesimi yok etti sağolsun
Oyy kuzum canakkaledeysen getirem hemennnTamam canım denerim canım çekti yalnız şu an zeytinyağli Kekikli zeytin olsa ne gider
Kesinleşmeden yapmak istemedim hayırlısıyla bi 12.haftaları göreyim de inşallah.ona da daha 6 hafta varSen niye takvim yapmıyorsun canımbenim ki de gaz sesiyle dalga geçiyor
Evet ya ikinci çocukta daha erken hissedilir diyorlar bakalım ben ne zmn hissedicemValla kayin validem bende o heycanlandirdi bacim cok erken dedi kendi annem olabilir ama genelde 2. Cocukta olur dedi anlamadim gitti bendekocam gorevde ben gelmeden hissetme modunda
Oyy kuzum canakkaledeysen getirem hemennn
Anladım canım ben ikinci testte pozitif görünce yaptım aceleciyim biraz sanırım Rabbim sağlıkla devam ettirsin insAllah hepimizinkiniKesinleşmeden yapmak istemedim hayırlısıyla bi 12.haftaları göreyim de inşallah.ona da daha 6 hafta var
Nefsini korlicek kadar ye kuzum bende cok yememeye calisiyorum 55 kiloydum 5.haftamda 59u gordum ekmegi felan azalttim az ama yararli seyler yemeye basladim doktor hamur isinden uzak dur pirincten uzak dur dedi baktim soyle yuzune hocam siz hangi ulkede yasiyorsunuz turk ailesinde pilavsiz hamurisisiz gun mu olur dedimEvet ya ikinci çocukta daha erken hissedilir diyorlar bakalım ben ne zmn hissedicem
Yaa Allah razı olsun cnmkilo problemim var bu saatte yemesem daha hayırlı
Evet bende de oldu sonra pembe kan geldi iki kere o düşük tehlikesiymiş bende iki gün alttan aldım baktım kan daha gelmemeye başladı almayı bıraktım prog.Bugün hep yattım biraz korktum açıkçası yerleşme kanaması bu zamanlarda mı oluyor canım adetim geçeli 10 gün oldu pazartesi de keseyi görmüştük
Öyle canım gerçekten hep karbonlu b besleniyoruz hayırlısı insAllah sağlıkla gecer en az kiloylaNefsini korlicek kadar ye kuzum bende cok yememeye calisiyorum 55 kiloydum 5.haftamda 59u gordum ekmegi felan azalttim az ama yararli seyler yemeye basladim doktor hamur isinden uzak dur pirincten uzak dur dedi baktim soyle yuzune hocam siz hangi ulkede yasiyorsunuz turk ailesinde pilavsiz hamurisisiz gun mu olur dedimozaman aglama dedi gonderdi adamcagizda hakli ne diyim
Amin canim aminn ben artik tahilli ekmek kullaniyorum tostlari yagsiz yapiyorum dikkat etmeye calisiyorumÖyle canım gerçekten hep karbonlu b besleniyoruz hayırlısı insAllah sağlıkla gecer en az kiloyla
Kendini çok fazla yoruyosun sanırım canım dıkkat et .bende durumlar tam tersi gece sureklı uyanıorum hıc delıksız uyuyamıorum lavaboya sıkışık biçimde cıkıorum ya doktor stresinden yada hamılelıkten anlayamadımKizlar bu ara asiri halsizlik var bende surekli uyuyorum sizler ne durumdasiniz ozledim sizleri
Ağlattın beni inşallah görürüz yaAyy hıssetme demişken ileriki aylardakı 5 6 o aylardakı hareketlerını hiç bişeye degısemem kızımda evde tektım esım calışıodu otrup göbüşümle bebişimle konusuodum elımle oksuodum o hareketlerı cok guzeldı yaa ınsallah bundada o gunlerı gorurum sizlerde inşallah o duyguyu tadarsınız❤❤
Mutluluk gözyaşlarınız daim olsun canımmmAğlattın beni inşallah görürüz ya
Bendede seğirme var özellikle uzanınca sanki gözün seğirirya kasık bölgem o şekilde seğiriyor çok tuaf..Onu hepimiz istiyoruzilginc bisi yasadim az once hareket demisken dunde oldu 2 gundur karnimda sehirme gibi kalp atisi gibi bisiler oluyor neden acaba
Bende öyle yapıyorum canım diyetisyen desteği alicam hatta ilk ay için listemi verdi 7 Aralık kontrol günüm yavaş alırım insAllah ben 84 kiloyla hamile kaldımAmin canim aminn ben artik tahilli ekmek kullaniyorum tostlari yagsiz yapiyorum dikkat etmeye calisiyorum
Banada cok degisik geliyor doktora sorucam kontrol vakti gelinceBendede seğirme var özellikle uzanınca sanki gözün seğirirya kasık bölgem o şekilde seğiriyor çok tuaf..
Ablamda ayni kiloda hamile kalmisti kendine 5 kg almis gerisi bebegin esi kendi vsvs demisti doktoru insallah seninde oyle olurBende öyle yapıyorum canım diyetisyen desteği alicam hatta ilk ay için listemi verdi 7 Aralık kontrol günüm yavaş alırım insAllah ben 84 kiloyla hamile kaldım
Ekliyorum canim hayirli ugurlu olsunn saglikla gelsin❤Bende varım ekleyin..20.07.2020 gibi uyumlu bir tarihte geleceğini söylüyor:) hayırlısı
Ay insAllah canım ya bebeğim sağlıklı olsun tabi önceliğim ama az kilo almak da isteğim çok zor verdim cunki daha kiloluydumAblamda ayni kiloda hamile kalmisti kendine 5 kg almis gerisi bebegin esi kendi vsvs demisti doktoru insallah seninde oyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?