- 25 Eylül 2019
- 669
- 535
- 33
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
Beni kovalama ama ben ilk defa kilo aliyorum desem yeri cok tuaf hissediyorum kendimi ilk 59u duyunca aglicaktim nerdeyse ben omrumde 55in 1 kg ustunu gormus degilim acayip moralim bozulmustu valla ben bile almak istemiyorum kilo seni cok iyi anliyorumAy insAllah canım ya bebeğim sağlıklı olsun tabi önceliğim ama az kilo almak da isteğim çok zor verdim cunki daha kiloluydum
Benimkinin yanında tabi kilo değil senin ki amaBeni kovalama ama ben ilk defa kilo aliyorum desem yeri cok tuaf hissediyorum kendimi ilk 59u duyunca aglicaktim nerdeyse ben omrumde 55in 1 kg ustunu gormus degilim acayip moralim bozulmustu valla ben bile almak istemiyorum kilo seni cok iyi anliyorum
Ben indirdim hamilelik+ var gorsel olarak hosuma gidiyor birde elika var diyer uygulamalar gibi butun haftalari gostermiyor icinde bulundugun haftayla ilgili gun gun bilgi veriyor ikisink birlikte kullaniyorum cok hosuma gittilerHamılelık uygulaması indiren varmı telıne önerdgnız bişey varmı
Aminnnnnn agzin bal yesin insallahhhhBenimkinin yanında tabi kilo değil senin ki amaherkesin bı sınırı var insAllah sağlıkla bebişlerimiZ alır kilo doğumdan sonra kalanları da hızla veririz
Vala bende 2-3 tane var hangisine güvensem bilemedim kaç haftalık olduğumu da net bilmeyince duruyor hepsiHamılelık uygulaması indiren varmı telıne önerdgnız bişey varmı
Banu ciftci harika bi doktor uglamasida cok guzel ama insan bu donemde gorsel duygusal seylerde ariyor banu ciftci direk bilgilendiriyor o bilgileri instagramdanda aliyorum zaten onu takip ederek o yuzden elika favorim hamilelik+da gorsel konusunda favorimVala bende 2-3 tane var hangisine güvensem bilemedim kaç haftalık olduğumu da net bilmeyince duruyor hepsibirisi adet takibi uygulaması hamilelik modu var adı Flo, bitti happy mom, diğeri de opr dr banu çifçi diye bı uygulama
Aynen bana da yetersiz geldi uygulaması hamilelik+ indirdim bakicam şimdiBanu ciftci harika bi doktor uglamasida cok guzel ama insan bu donemde gorsel duygusal seylerde ariyor banu ciftci direk bilgilendiriyor o bilgileri instagramdanda aliyorum zaten onu takip ederek o yuzden elika favorim hamilelik+da gorsel konusunda favorim
Elikada birde puan sistemi var belli puanlar toplayip hedoye vs veriyor haberiniz olsun onuda inceleyin isterseniz birde elikanin bana gore en buyuk artisi atiyorum ben 8. Haftadaysam 9.haftayla ilgili yazilari gostermiyor olmasi hepsini bos kaldigimda okuyup uygulamayi silesim geliyor oburturluAynen bana da yetersiz geldi uygulaması hamilelik+ indirdim bakicam şimdi
Ben indirdim hamilelik+ var gorsel olarak hosuma gidiyor birde elika var diyer uygulamalar gibi butun haftalari gostermiyor icinde bulundugun haftayla ilgili gun gun bilgi veriyor ikisink birlikte kullaniyorum cok hosuma gittiler
Aminnnnnn agzin bal yesin insallahhhh
Tesekkurler hanımlar bende hamılelık takibi indirdim yuvarlak bebek kafalı olan sizinkileride tek tek indrp bakacamVala bende 2-3 tane var hangisine güvensem bilemedim kaç haftalık olduğumu da net bilmeyince duruyor hepsibirisi adet takibi uygulaması hamilelik modu var adı Flo, bitti happy mom, diğeri de opr dr banu çifçi diye bı uygulama
Merhaba bende başından beri bulantı kusma yoktu sadece çok fazla yeyince anlık bulanma hissi olup geciyordu.Bende şişkinlik rahimde doluluk hissi mide kazınması vs var.Ama dünden beri benimde doluluk hissim azaldı gibi geliyor bana.Bi de çok su içtiğim için tuvalete cok gidiyorum onun dışında birşey yok.Ben de daha kalp atışına gitmedim.Bugün 6+0 ım.ve sizinle aynı korkuları yaşıyorum.umarım sorunsuz geçer.Gunaydin kizlar nasilsiniz, kendinizi nasil hissediyorsunuz. Benim ilk bastaki yogun bulantilar gitti ama sabah yatakta iyi olup kalkip biraz dolaninca bulanti oluyo da ögürme seklinde kusma degil. Uykuya duskunlugum artti.. dun kendimi hic hamile gibi hissetmiyodum hatta misfair falan geldi ondanmi bilmem.. bi yandan korkularm da basladi persembe doktora gidicem kalp atisi duyamazsam hersey normal degilse diye panikliyorum..
Merhaba bende başından beri bulantı kusma yoktu sadece çok fazla yeyince anlık bulanma hissi olup geciyordu.Bende şişkinlik rahimde doluluk hissi mide kazınması vs var.Ama dünden beri benimde doluluk hissim azaldı gibi geliyor bana.Bi de çok su içtiğim için tuvalete cok gidiyorum onun dışında birşey yok.Ben de daha kalp atışına gitmedim.Bugün 6+0 ım.ve sizinle aynı korkuları yaşıyorum.umarım sorunsuz geçer.
Siz ne zaman kalp atışı için gideceksiniz.Bende de siskinlik oluyo yemekten hemen sonraasi ama kazinma da cok oluyo sanki baeyler yesem de o midedeki his gitse istiyorum. Sanki icimde bosluk olusmus gibi hissediyorum bende ya karnim daha sis gibiydi 2 3 gundur bi bos gibi insallah iyidir
Ben bugun perisanim valla sirt bel agrisi ile uyandim yemek lafi bile midemi bulandiriyor o dereceyim bugun midem dopdolu hissediyorum ama hic birsey yemedim ates basmalarim var nazara geldim galiba demeye basladim bu zamana kadar cok guzel gidiyordu herseyGunaydin kizlar nasilsiniz, kendinizi nasil hissediyorsunuz. Benim ilk bastaki yogun bulantilar gitti ama sabah yatakta iyi olup kalkip biraz dolaninca bulanti oluyo da ögürme seklinde kusma degil. Uykuya duskunlugum artti.. dun kendimi hic hamile gibi hissetmiyodum hatta misfair falan geldi ondanmi bilmem.. bi yandan korkularm da basladi persembe doktora gidicem kalp atisi duyamazsam hersey normal degilse diye panikliyorum..
Ben bugun perisanim valla sirt bel agrisi ile uyandim yemek lafi bile midemi bulandiriyor o dereceyim bugun midem dopdolu hissediyorum ama hic birsey yemedim ates basmalarim var nazara geldim galiba demeye basladim bu zamana kadar cok guzel gidiyordu hersey
Anlamadim gitti valla canim sende dikkat et kendineGun gunu tutmuyo sanirim kendine dikkat et canim❤
Anlamadim gitti valla canim sende dikkat et kendine❤
Gözünüz aydın inşallah biz de duyarız.vajinal mi dinlediniz acaba.zaten çok kişiden duydum 6dan itibaren bulantı olduğunu.Arkadaşlar Cuma günü yani 6+2 günlükken kalp atışlarını duyduk çok şükürama feci şekilde bulantılarım başladı. Günlerimi çubuk kraker, leblebi ile geçiriyorum resmen Sevinç’imi yaşayamıyorum. her şeyden tiksindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?