- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
Teşekkürler canım inşallah duyarsınız. Yok vajinal değildi karından ultrasonlaGözünüz aydın inşallah biz de duyarız.vajinal mi dinlediniz acaba.zaten çok kişiden duydum 6dan itibaren bulantı olduğunu.
İnşallah ben de duyarım 6+2de gideceğim normalde randevum başka bir gün ama ben ilaç yazdıracağım o bahaneyle de dinlerim inşallahTeşekkürler canım inşallah duyarsınız. Yok vajinal değildi karından ultrasonla
İnşallah duyarsın bizi de haberdar et inşallahİnşallah ben de duyarım 6+2de gideceğim normalde randevum başka bir gün ama ben ilaç yazdıracağım o bahaneyle de dinlerim inşallah
Beniöde azaldı sanırım içini ferah tutGunaydin kizlar nasilsiniz, kendinizi nasil hissediyorsunuz. Benim ilk bastaki yogun bulantilar gitti ama sabah yatakta iyi olup kalkip biraz dolaninca bulanti oluyo da ögürme seklinde kusma degil. Uykuya duskunlugum artti.. dun kendimi hic hamile gibi hissetmiyodum hatta misfair falan geldi ondanmi bilmem.. bi yandan korkularm da basladi persembe doktora gidicem kalp atisi duyamazsam hersey normal degilse diye panikliyorum..
Canım ben serum takıldım baya iyi geldi tavsiye ederimArkadaşlar Cuma günü yani 6+2 günlükken kalp atışlarını duyduk çok şükürama feci şekilde bulantılarım başladı. Günlerimi çubuk kraker, leblebi ile geçiriyorum resmen Sevinç’imi yaşayamıyorum. her şeyden tiksindim doktor normal olduğunu söyledi iki tane bulantı ilacı verdi ama onların da yan etkileri varmış kullanmadm korkuyorum
Bende aşırı mide bulantısı var ya ara ara da kramp gibi ağrılarKizlar bu ara asiri halsizlik var bende surekli uyuyorum sizler ne durumdasiniz ozledim sizleri
Gozun aydın canım yarn mı gfecksn doktoraKizlaaaar tahlil sonucum çıkmış çok şükür 9504 çıkmış
Evet cnm yarın gidicezGozun aydın canım yarn mı gfecksn doktora
Maşallah canımKizlaaaar tahlil sonucum çıkmış çok şükür 9504 çıkmış
Saol cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllahMaşallah canım
Aynı durumdayım rabbim gönlümüze inşirah ferahlığı versin inşallah.Bol bol o duayı oku.Of nedense içimde hiç iyi his yok ya korkuyorum
Hic korkma olumlu dusun canim benim olumsuz dusunme cagirma olumsuzuEdiyorum ama bu boyle skntilari uzerimden atamiyorum da nedense biseyler test gider diye cok korkuyorum
Allah yardimcin olsun canisiBende aşırı mide bulantısı var ya ara ara da kramp gibi ağrılar
Amiin canım amin valla ne bılım kendımı hiç hamıle gbı hıssetmıorumAynı durumdayım rabbim gönlümüze inşirah ferahlığı versin inşallah.Bol bol o duayı oku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?