- 17 Şubat 2019
- 7.963
- En iyi cevaplar
- 1
- 11.411
- 248
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
Ben de o durumdayım.Devamlı açlık hissediyorum yemek yemek istiyorum onun dışında tık yokAmiin canım amin valla ne bılım kendımı hiç hamıle gbı hıssetmıorum
Amin hepimizin inşallahAllah yardimcin olsun canisi
Evet ya bende oluyo çok korkuyorum öyle oluncaHanımlar sızde lavaboya otrup kalkınca kasıgınıza sancı gırıomu bıanda
Bende korkuyorum ya .yarın doktora bı soruyum bakalımEvet ya bende oluyo çok korkuyorum öyle olunca
Geçmiş olsun canım amiinnn İnşallah saglıcakla doğurursunKizlar daha once gebelik kayiplarim var ve o kadar korkuyorum ki yine ayni seyleri yasamaktan.ama bir yandan ne yaparsam yapayim olanin onune geceneyecegim diye anin tadini cikartmak istiyorum.
Dilerim hepmiz icin hayirli ve saglikli bir gebelik olur.
Bebegimin tahmini dogum tarihi 30 temmuz ve benim dogum gunun 29 temmuz.bunu ogrenince o kadar cok sevindim ki.dilerim bu Sefer uzulmeyiz ve hersey yolunda gider.
Bu yazimda bebegime bir Ani Kalir.❤
Hic korkma olumlu dusun canim benim olumsuz dusunme cagirma olumsuzu
sorarsan banada yazar mısın canım benim randevuma daha var 3 aralıktaBende korkuyorum ya .yarın doktora bı soruyum bakalım
evet canım ama hamilelikle ilgili değil bence kaloriferlerle ilgili olabilirKızlar sabah kalktığınızda sizinde dudak kenarlarınızda beyazlıklar oluyor mu ?
Kalorifere su da koydum buharda var ama çare olmuyor.evet canım ama hamilelikle ilgili değil bence kaloriferlerle ilgili olabilir
bende kullanıyorum canım ama işe yaramıyo üstelik dudaklarımda çatlamaya kurumaya başladıKalorifere su da koydum buharda var ama çare olmuyor.
Kızlar sabah kalktığınızda sizinde dudak kenarlarınızda beyazlıklar oluyor mu ?
Canım sen de evde çalışıyorsun anladığım kadarıyla.Ahh bu kadınların hakkı ödenmez yaa.Annelik daha doıurmadan başlıyor inşallah tüm bunların mükafatını alırız.Hic dikkat etmedim sanirim olmuyo. Sabahlari esim icin uyaniyorum erkenden zaten nasil kalktgmi bile bilmiyorum ki
Canım sen de evde çalışıyorsun anladığım kadarıyla.Ahh bu kadınların hakkı ödenmez yaa.Annelik daha doıurmadan başlıyor inşallah tüm bunların mükafatını alırız.
Ben de hiç birşey yok.yarın olsaydı da kalp atışı duysaydım ya.Çok susuyorum ve çok acıkıyorum hafif bel ağrısı kasık ağrısı.bi de kolumu kaldırınca göğüs ağrısı.İnşallah yarın hayırlı haber alırımEvet canim suan calismiyorumvalla yeterki saglikli olsun onun kalbini bi duyayim da raziyim sadece uykuya duskunlugum artti aksam olunca 8 gibi uyuyorum gece bi uyanip geri daliyorum iyice duzenim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?