🎀2020 temmuz anneleri🎀

Kizlar yazilar bayagi birikmis okudum hepsini bende ki durumda bulantim vardi kusmuyordum en azindan ama dunden beri ne yedigimi biliyorum ne ictigimi su bile gelse aklima midem bulaniyor herseyin tadi bir tuhaf tat birakiyor agzimda onun disinda asiri yorgunluk var oturdugum yerde daliyorum ve hic bir is yapasim gelmiyor. Kendimi iyice depresyon havasinda hissediyorum ailem uzakta ve bu hormonlarin etkisiyle durduk yere agliyorum bazen kendimi yalniz hissediyorum kimsem yokmus gibi cok uzuluyorum.

5+3 de alttan ult. İle sadece kese gördük. Dr 3 hafta sonra gel dedi.. 3 hafta çok, bi hafta sonra çağırıp kesede bebek var mı diye bakması gerekmiyormuydu?

Kizlar daha once gebelik kayiplarim var ve o kadar korkuyorum ki yine ayni seyleri yasamaktan.ama bir yandan ne yaparsam yapayim olanin onune geceneyecegim diye anin tadini cikartmak istiyorum.
Dilerim hepmiz icin hayirli ve saglikli bir gebelik olur.
Bebegimin tahmini dogum tarihi 30 temmuz ve benim dogum gunun 29 temmuz.bunu ogrenince o kadar cok sevindim ki.dilerim bu Sefer uzulmeyiz ve hersey yolunda gider.

Bu yazimda bebegime bir Ani Kalir.

Geçmiş olsun canım amiinnn İnşallah saglıcakla doğurursun

Hic dikkat etmedim sanirim olmuyo. Sabahlari esim icin uyaniyorum erkenden zaten nasil kalktgmi bile bilmiyorum ki
Canım sen de evde çalışıyorsun anladığım kadarıyla.Ahh bu kadınların hakkı ödenmez yaa.Annelik daha doıurmadan başlıyor inşallah tüm bunların mükafatını alırız.

Canım sen de evde çalışıyorsun anladığım kadarıyla.Ahh bu kadınların hakkı ödenmez yaa.Annelik daha doıurmadan başlıyor inşallah tüm bunların mükafatını alırız.

Evet canim suan calismiyorum valla yeterki saglikli olsun onun kalbini bi duyayim da raziyimsadece uykuya duskunlugum artti aksam olunca 8 gibi uyuyorum gece bi uyanip geri daliyorum iyice duzenim bozuldu

Evet canim suan calismiyorum valla yeterki saglikli olsun onun kalbini bi duyayim da raziyimsadece uykuya duskunlugum artti aksam olunca 8 gibi uyuyorum gece bi uyanip geri daliyorum iyice duzenim bozuldu
Ben de hiç birşey yok.yarın olsaydı da kalp atışı duysaydım ya.Çok susuyorum ve çok acıkıyorum hafif bel ağrısı kasık ağrısı.bi de kolumu kaldırınca göğüs ağrısı.İnşallah yarın hayırlı haber alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…