- 17 Temmuz 2019
- 591
- 456
- 18
- 32
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
Ben de hiç birşey yok.yarın olsaydı da kalp atışı duysaydım ya.Çok susuyorum ve çok acıkıyorum hafif bel ağrısı kasık ağrısı.bi de kolumu kaldırınca göğüs ağrısı.İnşallah yarın hayırlı haber alırım
Canim gece muhtemelen burnundan nefes almakta sorun yasiyorsun ve agizdan nefes almaya basliyorsun bu esnada tukuruk bezleri daha aktif calisiyor agiz kurulugu olmasin diye o yuzden olusuyor beyazliklarKızlar sabah kalktığınızda sizinde dudak kenarlarınızda beyazlıklar oluyor mu ?
En az iki hafta sonra cagriyorlar canim kese cok kucukse 3 hafta demistir daha iyi cok sık ultrasona girmekte iyi bisi degil zaten5+3 de alttan ult. İle sadece kese gördük. Dr 3 hafta sonra gel dedi.. 3 hafta çok, bi hafta sonra çağırıp kesede bebek var mı diye bakması gerekmiyormuydu?
Öncelikle geçmiş olsun canım siz sanırım 6+3ken gitmiştiniz o zaman bebeği görmüş müydünüz?kalp atışı kişiye göre değişebiliyor kimi 7de kimi 8de duyuyor.bence siz farklı bir doktora daha gidin ona göre hareket edin.Belirti olarak neleriniz vardı.Gunaydin valla artik psikoliji kalmadi 8 3 uz dr gittik kalp sesi yok dedi on gun once kesen boxulmus dusuk yaparsin dedi bugun de saglikli degl kalp sesi yok dedi on gun once kese bozulmus dediginde baska dr gttm gayet saglikli demisdi ben anlamadm bu isi gercekden... smdi nereye gidicegmi sasrdim.. hemen kurtaj yapariz ac gel flan dedi ozel dr devlete kac gun sonraya randevu veriyorlar sinirlerm gerildiiiii
Bebek yok ddi baska dr gitmisdm bebek var iste dedi sonra esiminnisinden dolayiyine olumsuz konusna gittik zamandan dolayi yine olumsuz konusdu bugunde hemen alalim diyoÖncelikle geçmiş olsun canım siz sanırım 6+3ken gitmiştiniz o zaman bebeği görmüş müydünüz?kalp atışı kişiye göre değişebiliyor kimi 7de kimi 8de duyuyor.bence siz farklı bir doktora daha gidin ona göre hareket edin.Belirti olarak neleriniz vardı.
Belirtim yokki normal kasim agrim var kanama flan yok yani ilk gebeligimde asiri kusardm bunda arara bulantim oldu fark bu valla anlamadmÖncelikle geçmiş olsun canım siz sanırım 6+3ken gitmiştiniz o zaman bebeği görmüş müydünüz?kalp atışı kişiye göre değişebiliyor kimi 7de kimi 8de duyuyor.bence siz farklı bir doktora daha gidin ona göre hareket edin.Belirti olarak neleriniz vardı.
İnşallah hayırlı haber alırsın bende bulantı olmamasından korkuyorum ama her hamilelik farklı dluyormuş tek tesellim bu.Bugun normal sat a gore 8 3 um benim altan gorulmwsi lazmdi smdi baska dr a gidiyorm yoldauim lutfen Allahim guzel haber alayim
Oyle diyorlar... ama blmiyorm dr geldm bacaklarm titriyor giremicem heralde yaİnşallah hayırlı haber alırsın bende bulantı olmamasından korkuyorum ama her hamilelik farklı dluyormuş tek tesellim bu.
Canım olmuşla ölmüşe çare yok.Seni çok iyi anlıyorum daha önce yaşamıştım bu korkuyuOyle diyorlar... ama blmiyorm dr geldm bacaklarm titriyor giremicem heralde ya
Valla geldm ama blmiyorm ne dicek bakalmCanım olmuşla ölmüşe çare yok.Seni çok iyi anlıyorum daha önce yaşamıştım bu korkuyu
iyi düşün iyi olsun cnm ben kendimi sakin tutmaya çalışıyorum bebisimde konuşuyorum sürekli pozitif düşünmeye çalışıyorumOf nedense içimde hiç iyi his yok ya korkuyorum
yaa kıyamam hormonlardan hep bunlar dışarı çık biseulerle meşgul ol evde oldukça geliyorlar resmenKizlar yazilar bayagi birikmis okudum hepsini bende ki durumda bulantim vardi kusmuyordum en azindan ama dunden beri ne yedigimi biliyorum ne ictigimi su bile gelse aklima midem bulaniyor herseyin tadi bir tuhaf tat birakiyor agzimda onun disinda asiri yorgunluk var oturdugum yerde daliyorum ve hic bir is yapasim gelmiyor. Kendimi iyice depresyon havasinda hissediyorum ailem uzakta ve bu hormonlarin etkisiyle durduk yere agliyorum bazen kendimi yalniz hissediyorum kimsem yokmus gibi cok uzuluyorum.
evet cnm oturup kalkarken batma hissi oluyor kasiktaHanımlar sızde lavaboya otrup kalkınca kasıgınıza sancı gırıomu bıanda
geç döllenme mi acaba benim sata göre 6+5 olmam gerekiyor ama ben 4+4 um snrmKizlar gecen pazartesi doktora gittigimde.doktor orda bilgileri giren kisiye 5 bucuk haftalik dicez dedi. Ama bu uygulamada simdi 8. Hafta gosteriyo. Baska uygulamada 7+1gosteriyo.o da 8ci hafta icine girilmis gosteryo yani.. sizde de bu sekildemi
Hakkında hayırlısı olsun canım insAllah güzel sonuç alırsn sakin olmaya çalış Rabbim nasip edecekse alacağı nefes varsa hiç bişey olmazBugun normal sat a gore 8 3 um benim altan gorulmwsi lazmdi smdi baska dr a gidiyorm yoldauim lutfen Allahim guzel haber alayim
5 haftalıkken kese 7 haftalıkken kalp atışı duydum şükür cuma günü..Keseyi gören var mı aramizda ? Ne zaman gördünüz ?
Bana devletteb30 aralığı verdi cnm 2 li test için ama bu hafta özele gidip eşimle bi bakıcaz babişimize insallahAylik kontrollere baslayanlar varmi kizlar benim 1 ay sonra gel dedi vakit gecmiyor sanki araligin 13 ilk aylik kontrolumuz ve 11. Haftanin sonlarina denk geliyor yani 2li taramaya giricem sizlerin basladimi artik aylik kontrolleri tarih bellimi
Cnm var mı bi haber yazdığından beri dua ediyorumOyle diyorlar... ama blmiyorm dr geldm bacaklarm titriyor giremicem heralde ya
Aynen doktor bana da aylık kontrol yazdı tarama testlerinden bahsetmedi amaAylik kontrollere baslayanlar varmi kizlar benim 1 ay sonra gel dedi vakit gecmiyor sanki araligin 13 ilk aylik kontrolumuz ve 11. Haftanin sonlarina denk geliyor yani 2li taramaya giricem sizlerin basladimi artik aylik kontrolleri tarih bellimi
Burun tikanikligi oluştu bende de burnumdan nefes alamıyorum hamilelikte hormonlardan dolayi nadir olurmuş doğuma kadar surermisCanim gece muhtemelen burnundan nefes almakta sorun yasiyorsun ve agizdan nefes almaya basliyorsun bu esnada tukuruk bezleri daha aktif calisiyor agiz kurulugu olmasin diye o yuzden olusuyor beyazliklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?