🎀2020 temmuz anneleri🎀

Inan bende de pek bisey kalmadi. Ilk basta baya yogun yasadim simdi gecince bende kendimi anlayamiyorum. Bende de bi mide kazinti hissi ve siskinlik haziimsizlik oluyo bi de sabah bulantisi ama kusma seklinde degil. Goguslerim baya sis benimde. Kasim agrilarim bile kalmadi gun icinde 1 defa falan oluyo Rahim uzerinde uzaninda hemen geciyor. Insallah hersey normaldir

Kizlar gecen pazartesi doktora gittigimde.doktor orda bilgileri giren kisiye 5 bucuk haftalik dicez dedi. Ama bu uygulamada simdi 8. Hafta gosteriyo. Baska uygulamada 7+1gosteriyo.o da 8ci hafta icine girilmis gosteryo yani.. sizde de bu sekildemi

Gunaydin valla artik psikoliji kalmadi 8 3 uz dr gittik kalp sesi yok dedi on gun once kesen boxulmus dusuk yaparsin dedi bugun de saglikli degl kalp sesi yok dedi on gun once kese bozulmus dediginde baska dr gttm gayet saglikli demisdi ben anlamadm bu isi gercekden... smdi nereye gidicegmi sasrdim.. hemen kurtaj yapariz ac gel flan dedi ozel dr devlete kac gun sonraya randevu veriyorlar sinirlerm gerildiiiii

Öncelikle geçmiş olsun canım siz sanırım 6+3ken gitmiştiniz o zaman bebeği görmüş müydünüz?kalp atışı kişiye göre değişebiliyor kimi 7de kimi 8de duyuyor.bence siz farklı bir doktora daha gidin ona göre hareket edin.Belirti olarak neleriniz vardı.

Bebek yok ddi baska dr gitmisdm bebek var iste dedi sonra esiminnisinden dolayiyine olumsuz konusna gittik zamandan dolayi yine olumsuz konusdu bugunde hemen alalim diyo

Belirtim yokki normal kasim agrim var kanama flan yok yani ilk gebeligimde asiri kusardm bunda arara bulantim oldu fark bu valla anlamadm

Of nedense içimde hiç iyi his yok ya korkuyorum
iyi düşün iyi olsun cnm ben kendimi sakin tutmaya çalışıyorum bebisimde konuşuyorum sürekli pozitif düşünmeye çalışıyorum
yaa kıyamam hormonlardan hep bunlar dışarı çık biseulerle meşgul ol evde oldukça geliyorlar resmen
Hanımlar sızde lavaboya otrup kalkınca kasıgınıza sancı gırıomu bıanda
evet cnm oturup kalkarken batma hissi oluyor kasikta
Kizlar gecen pazartesi doktora gittigimde.doktor orda bilgileri giren kisiye 5 bucuk haftalik dicez dedi. Ama bu uygulamada simdi 8. Hafta gosteriyo. Baska uygulamada 7+1gosteriyo.o da 8ci hafta icine girilmis gosteryo yani.. sizde de bu sekildemi
geç döllenme mi acaba benim sata göre 6+5 olmam gerekiyor ama ben 4+4 um snrm
Bugun normal sat a gore 8 3 um benim altan gorulmwsi lazmdi smdi baska dr a gidiyorm yoldauim lutfen Allahim guzel haber alayim
Hakkında hayırlısı olsun canım insAllah güzel sonuç alırsn sakin olmaya çalış Rabbim nasip edecekse alacağı nefes varsa hiç bişey olmaz

Aylik kontrollere baslayanlar varmi kizlar benim 1 ay sonra gel dedi vakit gecmiyor sanki araligin 13 ilk aylik kontrolumuz ve 11. Haftanin sonlarina denk geliyor yani 2li taramaya giricem sizlerin basladimi artik aylik kontrolleri tarih bellimi

Aylik kontrollere baslayanlar varmi kizlar benim 1 ay sonra gel dedi vakit gecmiyor sanki araligin 13 ilk aylik kontrolumuz ve 11. Haftanin sonlarina denk geliyor yani 2li taramaya giricem sizlerin basladimi artik aylik kontrolleri tarih bellimi
Bana devletteb30 aralığı verdi cnm 2 li test için ama bu hafta özele gidip eşimle bi bakıcaz babişimize insallah

Aynen doktor bana da aylık kontrol yazdı tarama testlerinden bahsetmedi ama

Canim gece muhtemelen burnundan nefes almakta sorun yasiyorsun ve agizdan nefes almaya basliyorsun bu esnada tukuruk bezleri daha aktif calisiyor agiz kurulugu olmasin diye o yuzden olusuyor beyazliklar
Burun tikanikligi oluştu bende de burnumdan nefes alamıyorum hamilelikte hormonlardan dolayi nadir olurmuş doğuma kadar surermis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…