- 23 Ekim 2019
- 191
- 88
- 13
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
Malesef bebegimiin kalbi durmus ve gelismemis 6 h1 gun gozuktu aksam acile gidecegizCnm var mı bi haber yazdığından beri dua ediyorum
allahim sizlerinkini saglikla ilerlemesini ve kucagjniza almayi nasup etsin herseyde bir hayr vardir bence sagliksiz di bebegimCnm var mı bi haber yazdığından beri dua ediyorum
Üzme hiç kendini ağustosta aynısını yaşadım şu an yine aynı korkuları yaşıyorum ama başa gelen çekilecek sonuçta.Rabbim tekrar nasip etsin.çok şükür ki hamile kalabiliyoruz.Malesef bebegimiin kalbi durmus ve gelismemis 6 h1 gun gozuktu aksam acile gidecegiz
Tabikiiii cok sukur yok suan daha olumlu dusuniyorm smdi devlete gidicem ya acile acaba komple bayiltrlarmi ya ben cok korkuyormmmÜzme hiç kendini ağustosta aynısını yaşadım şu an yine aynı korkuları yaşıyorum ama başa gelen çekilecek sonuçta.Rabbim tekrar nasip etsin.çok şükür ki hamile kalabiliyoruz.
Çok üzüldüm cnm Rabbim bi daha yasatmasın cnmMalesef bebegimiin kalbi durmus ve gelismemis 6 h1 gun gozuktu aksam acile gidecegiz
Aminnnn hic birimizeeee yasatmasin rabbimÇok üzüldüm cnm Rabbim bi daha yasatmasın cnm
Sagol cnm inşallah en kısa zamanda tekrardan nasip olurallahim sizlerinkini saglikla ilerlemesini ve kucagjniza almayi nasup etsin herseyde bir hayr vardir bence sagliksiz di bebegim
Yok canım sormadım valla ınsan gırınce doktrn yanına hıpnoz oluosorarsan banada yazar mısın canım benim randevuma daha var 3 aralıkta
Hiç korkma canım tamamen uyutuluyorsun.çok kısa bir süre sonra kendine geliyorsun.15 20 dk anca sürüyorTabikiiii cok sukur yok suan daha olumlu dusuniyorm smdi devlete gidicem ya acile acaba komple bayiltrlarmi ya ben cok korkuyormmm
Canım nasıl geçti randevu.Bebişi gördün müYok canım sormadım valla ınsan gırınce doktrn yanına hıpnoz oluo
Son adet tarihin kaç senın canımBebek yok ddi baska dr gitmisdm bebek var iste dedi sonra esiminnisinden dolayiyine olumsuz konusna gittik zamandan dolayi yine olumsuz konusdu bugunde hemen alalim diyo
Evet beyni de doktor bir ay sonra çağırdıAylik kontrollere baslayanlar varmi kizlar benim 1 ay sonra gel dedi vakit gecmiyor sanki araligin 13 ilk aylik kontrolumuz ve 11. Haftanin sonlarina denk geliyor yani 2li taramaya giricem sizlerin basladimi artik aylik kontrolleri tarih bellimi
Aynı şeyleri üç ay önce yaşadım ve devlet hastanesinden kürtaj oldum tabiki uyutuyorlar canlı hiç bir yerde yapılmaz ve kürtaj olduktan sonra daha hızlı hamile kalınıyor hiç canını sıkma gerek yok İnan’ı ben hiç etkilenmemiştim bir ay korunmak yeterliymişTabikiiii cok sukur yok suan daha olumlu dusuniyorm smdi devlete gidicem ya acile acaba komple bayiltrlarmi ya ben cok korkuyormmm
Hiç korkma canım tamamen uyutuluyorsun.çok kısa bir süre sonra kendine geliyorsun.15 20 dk anca sürüyor
Suan devlet hastanesindeym hjc birsrye bakmadan serum takti tahlil aldi ilgincAynı şeyleri üç ay önce yaşadım ve devlet hastanesinden kürtaj oldum tabiki uyutuyorlar canlı hiç bir yerde yapılmaz ve kürtaj olduktan sonra daha hızlı hamile kalınıyor hiç canını sıkma gerek yok İnan’ı ben hiç etkilenmemiştim bir ay korunmak yeterliymiş
Canim Rabbim saglikli yavrular nasip etsin ben cok sık giremiyorum yeni gordum yazdigini Allah yardimcin olsun. Yazilari okudukca icime korku dusuyo ben daha hic gormeye gitmedim ne kese ne kalp. Devlet hastanesinde herkes sanki cumhurbaskani edasinda oluyo cok uzucu insan gibi insanla karsilasmak zor genelde. Bu arada bi belirtin var miydi canim?Suan devlet hastanesindeym hjc birsrye bakmadan serum takti tahlil aldi ilginc
Yok canım göremedı sdece keseyı gordu normalmı gorememenız dedım evet kucuk daha dedı 10 gun sonraya cagrdı bide pıhtılaşma iğnelerine başladık 20 tane verdı ama ben vurmaya korkuyorum.içimde hiç rahatlayamadı kalp atısını duyamayacgıma emındım ama en azından bebegı gorrdum dıodum 6+5 gunlk bugun sata goreCanım nasıl geçti randevu.Bebişi gördün mü
Çook geçmiş olsun canım hiç sıkma canını Rabbım herseyın en doğrusunu bilir burdaki çoğumuzun başından gectı ama şuna inanki dahada buyuyup kaybetmek dahada zor Rabbım hepimizi beterinden korusun sanada en kısa zamanda yenıden saglıklısından nasip etsin .kurtaj senın istegin mi doktorun tavsıyesımı ben hiç kurtaj olmadmda 4 aya yakın bebgmı bıle ilaçla düşürdümdeSuan devlet hastanesindeym hjc birsrye bakmadan serum takti tahlil aldi ilginc
Seninki geç döllenme olmuş canım kimisi 7de 8de görüyor sen içini ferah tut.Bir arkadaşımınki de 2 hafta geriden geliyordu sonradan sat haftasını yakalamıştı.Pıhtılaşma iğnesini boş yere vermez belki kan akışın yavaşlamıştır vajinal muayene de onu farkedebiliyorlar damarları dinleyip.sen de vurul iğneleri.bende kullanıyorum.hep aynı saatte vurmaya özen göster.Yok canım göremedı sdece keseyı gordu normalmı gorememenız dedım evet kucuk daha dedı 10 gun sonraya cagrdı bide pıhtılaşma iğnelerine başladık 20 tane verdı ama ben vurmaya korkuyorum.içimde hiç rahatlayamadı kalp atısını duyamayacgıma emındım ama en azından bebegı gorrdum dıodum 6+5 gunlk bugun sata gore
Bana testler yapacagiz dedim bende detay sordum gelince konusuruz suan masada narkozu verilen acil hastam var diyip ciktiAynen doktor bana da aylık kontrol yazdı tarama testlerinden bahsetmedi ama
Bence gitme kalp atisi vs duyduktan sonra gerek yok ultrasonda cok iyi birsey degilBana devletteb30 aralığı verdi cnm 2 li test için ama bu hafta özele gidip eşimle bi bakıcaz babişimize insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?