- 25 Eylül 2019
- 669
- 535
- 33
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
Canim gecmis olsunSuan devlet hastanesindeym hjc birsrye bakmadan serum takti tahlil aldi ilginc
Ben hala doktorumu bulamadım içime sinen biriniBana testler yapacagiz dedim bende detay sordum gelince konusuruz suan masada narkozu verilen acil hastam var diyip cikti
Aslında dr araştırıyorum cnm doğum için bide eşim hiç görmedi merak ediyorBence gitme kalp atisi vs duyduktan sonra gerek yok ultrasonda cok iyi birsey degil
O doktoru bulmak cok onemli gercektenBen hala doktorumu bulamadım içime sinen birini
Siz bilirsiniz canim benim inah gonlune gore doktor bulursunAslında dr araştırıyorum cnm doğum için bide eşim hiç görmedi merak ediyor
Kızlar bnde yeni bebeğim 5+3 2 hafta sonra kalp atışı ve kese için gideceğim muhtemelen bnde temmuzda doğum yapacağım Allahın izniyleMerhabaaa baktim baktim 2020nin temmuz anneleri konusu bulamadim ben acayim bare dedim 2020 temmuz ayinda dogum yapacak guzel anneler haydi toplasalimmmm❤❤
Goktemaviyuz1 tahmini d. Tarihi: 1 temmuz
@Sade frappetahmini d. Tarihi 2 temmuz
@Arven fdntahmini d. Tarihi temmuz
@bedaliza54tahmini d. Tarihi 2 temmuz
@Ummuabdullahzeyneptahmini d. Tarihi temmuz
@Shezofren88tahmini d. Tarihi temmuz
@umudumbebegimtahmini d. Tarihi temmuz
@mavikelimetahmini d. Tarihi temmuz
@yasssemintahmini d. Tarihi temmuz
Denizferdi34 tahmini d. Tarihi temmuz
@MUHTEMEL06tahmini d. Tarihi temmuz
@Usaklibirkiztahmini d. Tarihi temmuz
@busra1tantahmini d. Tarihi 11 temmuz
@Minipandatahmini d. Tarihi 11 temmuz
@Ozgeduruegetahmini d. Tarihi temmuz
Peripellas tahmini d. Tarihi temmuz
@Oslemgvntahmini d. Tarihi temmuz
@Drestineetahmini d. Tarihi temmuz
@Pnrdgd86tahmini d. Tarihi temmuz
@Coolpeopletahmini d. Tarihi temmuz
@Semo Cantahmini d. Tarihi temmuz
@Altin92tahmini d. Tarihi temmuz
@Dm1208tahmini d. Tarihi temmuz
@Bournemounttahmini d. Tarihi temmuz
@bi prenses annesitahmini d. Tarihi temmuz
@Yesm Cebtahmini d. Tarihi temmuz
@Degisken0tahmini d. Tarihi 20 temmuz
Hosgeldin canim hayirli ugurlu olsun saglikla gelsin bebissinKızlar bnde 5+3hamişim Allahın izniyle temmuzda doğum son adet tarihin 18 ekim yaşım 25
Ay evet her şeyi unutuyo HaklısınYok canım sormadım valla ınsan gırınce doktrn yanına hıpnoz oluo
Kontrole kadar ki surecte akliniza geleni not alin kizlar sonra cikartip o nottan sorun doktora:)Ay evet her şeyi unutuyo Haklısın
Valla acıkcası ben telefona not almıştım ama bebrgıde goremedım deyınce hiç sormakda içimden gelmedi başta unuttydum sonrada moral bozuklgndan sormadımKontrole kadar ki surecte akliniza geleni not alin kizlar sonra cikartip o nottan sorun doktora:)
Benimde unuttugum bi soru oldu kara kara dusunduk bulamadik eve gelince hatirladimValla acıkcası ben telefona not almıştım ama bebrgıde goremedım deyınce hiç sormakda içimden gelmedi başta unuttydum sonrada moral bozuklgndan sormadım
Sagol cnm inan tam sıkıntı insan güvenemiyor kimseyeO doktoru bulmak cok onemli gercekten
Siz bilirsiniz canim benim inah gonlune gore doktor bulursun
Ben arastirmistim baya onceden de cok ovulen bi doktor ve yurt disi egtimi almis giden bir iki arkadas olmus daha once hepsi normal dogum destekcisi vs diyince tercih ettim simdilik cok memnunumSagol cnm inan tam sıkıntı insan güvenemiyor kimseye
Benim gittiğim doktor hiç içime sinmedi Samsun da yaşayan var mı aranızdaBen arastirmistim baya onceden de cok ovulen bi doktor ve yurt disi egtimi almis giden bir iki arkadas olmus daha once hepsi normal dogum destekcisi vs diyince tercih ettim simdilik cok memnunum
Samsunda oturmuyorum ama bafra kızılırmaklıyım cnm slm olsun güzel memleketimeBenim gittiğim doktor hiç içime sinmedi Samsun da yaşayan var mı aranızda
Bende samsunluyum ama orda yaşamıyorum canım memleketim:)Benim gittiğim doktor hiç içime sinmedi Samsun da yaşayan var mı aranızda
Samsunlu versekBenim gittiğim doktor hiç içime sinmedi Samsun da yaşayan var mı aranızda
Bende samsunluyum ama orda yaşamıyorum canım memleketim:)
Hemsehrilerim annammm samsunluyum bende esimin gorevi sebebiyle canakkale geliboludayimSamsunda oturmuyorum ama bafra kızılırmaklıyım cnm slm olsun güzel memleketime
Atasam hastanesi ayşin akcay var canim ablamin doktoruydu ablam cok memnundu birde medical parkta nagihan yilmaz diye bir doktor var onada arkadasim gitti oda cok memnunduBenim gittiğim doktor hiç içime sinmedi Samsun da yaşayan var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?