- 10 Ağustos 2019
- 630
- 392
- 23
- 44
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
S. A. HemşerimHemsehrilerim annammm samsunluyum bende esimin gorevi sebebiyle canakkale geliboludayim
Sen neredesin canimS. A. Hemşerim
İstanbul esenyurt avcılar arasındayım bacımSen neredesin canim
Memlekete daha yakinsin buradan 17 saat suruyor otobusleİstanbul esenyurt avcılar arasındayım bacım
Doğru cnmMemlekete daha yakinsin buradan 17 saat suruyor otobusle
İki gündür cnm sarı akıntım var normal mi bilgin var mı cnmSen neredesin canim
Amin cümlemizinkini inşallah, bende bulantı yok henüz, bugün gittim 7+3 ölçüldü, kalp atışları iyi, kese düzgün, suyu iyi dedi, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Sizde bulantı var mı?Allah bağışlasın benim bir tane olunca bu işleri bırakacağım çok çektim çünküşaka bi yana bu günümüze de çok şükür.Randevum yarın.Keseyi göreceğiz benim 13 ekim.Bugün 5+1im.siz de bulantı var mı?
Bugün 6+2yim henüz bulantı yok.Göğüs ucum hassas.Çabuk acıkıp susuyorum onun dışında sıkıntım yok.siz ne güzel bebişin kalbini duymuşsunuz ben allah nasip ederse bugün kalbini görmeye gitcem.Amin cümlemizinkini inşallah, bende bulantı yok henüz, bugün gittim 7+3 ölçüldü, kalp atışları iyi, kese düzgün, suyu iyi dedi, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Sizde bulantı var mı?
Teskkur ederim❤Hosgeldin canim hayirli ugurlu olsun saglikla gelsin bebissin
Bugün 6+2yim henüz bulantı yok.Göğüs ucum hassas.Çabuk acıkıp susuyorum onun dışında sıkıntım yok.siz ne güzel bebişin kalbini duymuşsunuz ben allah nasip ederse bugün kalbini görmeye gitcem.
Doktor doğumdaydı görünemedim yarına kaldı.Kalpten gideceğim artıkDöndünüz mü doktordan, güzel haberi verin bize de hadi:)
Enfeksyon olabilir canim saglik ocagi yakinsa yarin bi sor benceİki gündür cnm sarı akıntım var normal mi bilgin var mı cnm
Valla es durumundan mecburi gidis benim ki 5 ay once samsundaydim burnumda tutuyor valla memleketim bizim icin bol bol cek kokusunu icineBütün Samsunlulara slmbir tek benmişim memleket tutkunu tavsiyelerinizi araştıracağım kızlar saolasınız
Yarın olmadı öbür gün gitmem lazım zaten daha gebeliğide bildirmedim oturduğum eski mahallede saglık ocagımEnfeksyon olabilir canim saglik ocagi yakinsa yarin bi sor bence
Canım kayseride 2bin olan hastane hangisi acaba?Ben de buradayım bildiğin doktor var mı?Kizlar bende icime sinen doktor hastane bulamadim. Bende ankaradayim iyi ilgili aciklayan doktor bilen var mi? Bir de ozel hastaneler ne kadar pahali burada kayseride 2 bine burada 5 binden asagi degil devlet hastanesi 5 6 kisi ayni oda da koyun muamelesi yapiyorlar anlayacaginiz ne yapacagim sastim kaldim
Mutlaka git canim benim ihmal etmeYarın olmadı öbür gün gitmem lazım zaten daha gebeliğide bildirmedim oturduğum eski mahallede saglık ocagım
Gitcen cnmMutlaka git canim benim ihmal etme
SelammmValla es durumundan mecburi gidis benim ki 5 ay once samsundaydim burnumda tutuyor valla memleketim bizim icin bol bol cek kokusunu icine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?