- 19 Ağustos 2015
- 1.860
- 1.752
- 133
- 35
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
Bende Bafralıyım hatta orta sonda taşındık İstanbul'a .Samsunda oturmuyorum ama bafra kızılırmaklıyım cnm slm olsun güzel memleketime
Grup samsunlu anneler grubu olamak uzereymis megerBende Bafralıyım hatta orta sonda taşındık İstanbul'a .☺☺Selamlar..
Grup samsunlu anneler grubu olamak uzereymis meger
Gurbette olunca daha da mutlu oluyor insanEvet valla insan seviniyor
Hatta Samsun BafralıGrup samsunlu anneler grubu olamak uzereymis meger
Valla pide aseriyorum zaten bafra diyonuz icim gidiyoHatta Samsun Bafralıçünkü ben de Bafralıyım
Dunyam hastanesi ablam orada dogum yapti zemine hanim sanirim doktorun adi iyi idi ama gitmis sen yinede arastir bi canimCanım kayseride 2bin olan hastane hangisi acaba?Ben de buradayım bildiğin doktor var mı?
Bende eşimden dolayı samsunda değilim ama olmayı çook isterdimHemsehrilerim annammm samsunluyum bende esimin gorevi sebebiyle canakkale geliboludayim
Ayy olsada yesekValla pide aseriyorum zaten bafra diyonuz icim gidiyodimeyin bafra dimeyin
A. S.Selammmbende Bafralıyım
Valla yaklasik 2 haftadir aseriyorum babam 17saat yola nasil yolliyim kizim diyor gelen olsa ucakla gonderecekAyy olsada yesek
Hay Allah ya, bekleseydiniz keşke , elbet çıkardı, neyse sağlık olsun bugün duyarsınız inşallahDoktor doğumdaydı görünemedim yarına kaldı.Kalpten gideceğim artık
Duydum çok şükür.İnşallah bekleyen herkes duyar ama 10 gün sonra gel teyit edelim dedi benimki riskli gebelik olduğu için.inşallah sorunsuz ilerler.Hay Allah ya, bekleseydiniz keşke , elbet çıkardı, neyse sağlık olsun bugün duyarsınız inşallah
Ben de bugün keseyi gördüm çok şükür. Haftaya inşallah kalp atışı için gideceğim . Bu haftalarda nasıl gidiyor hamilelik . Ben henüz birşey hissetmiyorum
Ben aciller serumlar kusmalar yatak döşek bunlar beni özetliyor
Dun malesef kurtajim yapldi bugun daha iyiyim cok sukur nasip artik Veren Allah alan Allah.. buda bizim imtihanimiz oldu. Bakalm hersey yoluna girer insallah..
Deniyorum canım teşekkür ederimGeçmiş olsun canım. İnşallah biran önce geçer . Beyaz leblebi ve krakerin iyi geldiğini söylüyorlar .
Geçmiş olsun aynı şeyi yaşadık hiç canını sıkma herseyde bi hayır vardırDun malesef kurtajim yapldi bugun daha iyiyim cok sukur nasip artik Veren Allah alan Allah.. buda bizim imtihanimiz oldu. Bakalm hersey yoluna girer insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?