🎀2020 temmuz anneleri🎀

Dun malesef kurtajim yapldi bugun daha iyiyim cok sukur nasip artik Veren Allah alan Allah.. buda bizim imtihanimiz oldu. Bakalm hersey yoluna girer insallah..
Allah bir daha yaşatmasın.Cok geçmiş olsun yeni okudum.Bende ağustosta kaybettim gelişimi durdugu için ve kalp atışını hiç alamadım.
Sizin bulantı hiç olmamış ama başka belirtilerinizde yokmuydu kasık ağrısı dışında göğüs hassasiyeti vs.
Bu mide bulantısı konusu herkesin kafasına takiliyor bende unutmuştum şimdi yine taktım takvime göre 5+1im henüz hiç gitmedim doktora muhtemelen pazartesi gidicem ilkinde bulantım yoktu bundada henüz yok.

Ilk gebeligime nazaran bulantim yok denecek ladar azdi ilk gebeligimde yerlerde surunurdum serumlar alirdim buyuk ihtimal ile bunyeden yastan flan dolayi diye dusundum. Daha sonra kasik agrim son gune kadar vardi ama alinmadan 2 gun once asiri artmisdi ama ben de ayni sekilde randevu gunumi bekloyordum . Gogus agrima gelince asiri derece de agrim vardi dokunamoyordm bile ama son zamanlqrda komple agrim gitmisdi ama yine aklma gelmemisdi haftam ilerliyor ondan diye dusundum .. yani belirtilerm bi anda kayboldu ama hic aklma gelmedi 8h3 de kalp atisinin olmadigjni ve ultrasonda 6h1 olarak vetahcg degerm 10bin uzernde idi ... ust ultrasonda hic borsey gozukmuyordu ve vajina ultrasonjnda gozukiyordu zaten bu da bi gerileme belirtisi demekdi cunku 10 bin uzerinde ve 8h 4 g gebeligin sadece vajinadan gozukmesi olumsuz birseydi artik benim icin.. belirti kisiye gore degisir hergebelik ayni degildir diye dusunmustum aslinda nasip...

Senin yerinde olsam inan sabredebilirsen biraz gec git derm bu surecde aceleci oldgm icin cok yiprandm surekli dr gittim. Kan tahlillerm icin flan beta ogrenmek icin sonra keseyi goreyim diye flan smdi eger bidaha dusunursem gebelik inan adetim gecsin beklicem 7. Haftama kadar en az cunku asiri yprandigimi farkettim.. kafama taktm stres yaptim filan etkiledim kendimi yani

Kan sulandırıcı iğne kullanalar miğde agrıması oluomu sızde benım bıranda basladı kafayı yiyodum aksamdan berıde baş dönmesi var iğnenın recetesndede yan etkılerde mığde kanaması yazıo valla çok korktum ya

Bende zaten korkuyorum canim bir kere aynı şeyi yaşadığım için.Hamileliigimi öğrendiğimde bile sevinemedik bu yüzden.Sende 2-3adet bekle..sanırım bir evladın var Allah size bağışlasın

merhaba kizlar.benim 5 gundur adetim geciyo.kanda pozitif cikti gebelim.3 ay once 1 0 haftalik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmustum.2 tane cocugum var.nasipse 3 su olacak.kasiklarim agiriyo gogus uclarim hafif hassas hic bulantim yok.icim bi tuhaf.normalde 3 gebeligimde de bulantim coktu.ama bu sefer hic yok.uzuleyimmi sevineyimmi bilemedim.kormuyorum sanirim bi daha ayni seyleri yasarim diyr.ne olur cok dua edin.saglikla gelsin bebegim.ins bi aksilik cikmaz

Geçmiş olsun canım kaybin için basın sağolsun.Benimde kasık ağrılarım var korkuyorum bulantı ilkinde de olmamıştı henüz bundada yok.Zaten ilki 5.5haftada kalmıştı gelişimi ben bunu 8.haftamda öğrendim.Genelde bulantıları başlayanlar 6-7haftadan sonra başlıyormuş ama bazilarinin 5.haftalarda basliyor.Ablam benim bulantisizdi bir kızı var.Her gebelik aynı değil.Sen doktora gittin mi hiç kese vs gördün mü kaç haftaliksin?
Ben şuan 5+2yim henüz gitmedim.

agzima ara ara bi su geliyo.daha 2 gun oldu ogreneli.5haftadayim hemen dr gitmem.cunku baksada bisey gormez simdi.bi 2 hafta gecsin sonra godecem

agzima ara ara bi su geliyo.daha 2 gun oldu ogreneli.5haftadayim hemen dr gitmem.cunku baksada bisey gormez simdi.bi 2 hafta gecsin sonra godecem
Canim ben geçen gebeligimde 5+1de kese gördüm sanırım.Şuan keseyi görebilme ihtimalin var tabi ama kalp atışı için erken.

Bende sana yakinim o civarda oturuyorum canm dr kime gidiyosun iyi anlayisli bi dr bulmak zor walla
Kızlar bende buyukcekmecede oturuyorum.Cok araştırdım çevremdeki herkes ve forumdaki araştırmalarıma göre Hastanenin yenigodan ünitesi olması lazım kesinlikle.Arkadasim medihausta doğum yaptı bebeği sarılık geçirdi o hastanede yenidoğan olmadigi için medilife gitti ayriyetten 1000tl ödedi.Medilife Beylikdüzü kalabalık ama yenidoğan ünitesi var.Birde orda Selda hanım,senem hanım,burcu Betül kazdal ve iki erkek doktor var önerilen.Ben burcu hanıma gitmeyi düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…